tombed Odesláno 24. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2013 McD bryskně zareagoval na okurku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 24. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2013 McD bryskně zareagoval na okurku https://www.facebook...9&type=1&ref=nf Tome, na Meka se už vyser a dej si raději chleba ze šmolcem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 24. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2013 no už to komentuje i Hitler, virál jak cyp... tak já jdu na ten chleba, máš recht http://www.stream.cz/video/788986-hitler-se-dozvedel-o-naborovem-videu-do-mcdonald-s Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 27. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2013 (upraveno) Tak jsme dneska s malou debužírovali. Upekli jsme si vepřové ocásky a kus plecka, pěkně se špenátem, dobrota, co vám budu povídat. Upraveno 27. ledna 2013 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 2. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2013 jsem to tady Maroshu trochu zanedbával, ale..... minulý týden bramboráky s kysaným zelím a cider Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 2. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2013 (upraveno) včera jsem v Globusu koupil krásnou kližku s kostí. Veliká vzácnost , Tak jsem udělal jedno z jídel milánské silné čtyřky - Osso buco Hovězí kližka s morkem a rizotem.Příprava není složitá - Na másle orestuj základ z mrkve a cibule, vyndej ven a vrzni do hrnce kližku svázanou nití, by se nerozpadla. Opeč, osol, pepř, podlej dobrým bílým, nech vydusit, zalej vývarem a dus asi 2 hodiny. Po dvou hodinách udělej gremuládu - hrst kadeřavé petrželky, citronovou kůru (jen tu žlutou), 2 stroužky česneku, ančovičku, rozsekat, hoď to k masu, a dodělej tak 20 minut. Mezitím orestuj arborio rýži , dej vařit, přidej trošičku šafránu (já měl ze Španělska prášek na paellu).Podávej. Manželce a dětem jsem to pokrájel, já si to dal jak starej Milaňák, pěkně kost uprostřed a masíčko, rejži a trošičku morku na vidličku. Nebe v hubě. servírovací fotky byly mázlý, jen tahle se dá použít Upraveno 2. února 2013 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 2. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2013 Roman, zase bomba.Nebojíš se jít do složitějších věcí.Já po návratu z hor šel do obyčejného smažáku, bo Itálie bylo tento týden dost a i smažák umí potěšit... Pokračuj, pokračuj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 2. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2013 včera jsem v Globusu koupil krásnou kližku s kostí. Veliká vzácnost , Tak jsem udělal jedno z jídel milánské silné čtyřky - Osso buco Hovězí kližka s morkem a rizotem.Příprava není složitá - Na másle orestuj základ z mrkve a cibule, vyndej ven a vrzni do hrnce kližku svázanou nití, by se nerozpadla. Opeč, osol, pepř, podlej dobrým bílým, nech vydusit, zalej vývarem a dus asi 2 hodiny. Po dvou hodinách udělej gremuládu - hrst kadeřavé petrželky, citronovou kůru (jen tu žlutou), 2 stroužky česneku, ančovičku, rozsekat, hoď to k masu, a dodělej tak 20 minut. Mezitím orestuj arborio rýži , dej vařit, přidej trošičku šafránu (já měl ze Španělska prášek na paellu).Podávej. Manželce a dětem jsem to pokrájel, já si to dal jak starej Milaňák, pěkně kost uprostřed a masíčko, rejži a trošičku morku na vidličku. Nebe v hubě. servírovací fotky byly mázlý, jen tahle se dá použít Asi nezbylo co? Ale jinak famózní............ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 5. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2013 (upraveno) Ježíšek mi nadělil obě parádní kuchařky od Romana Vaňka a tak se o víkendech pouštím do vaření. Posledně to byl králík na česneku, ježíš to byla dobrota. Včera večer mě honila mlsná a tak jsem si udělal takovou rychlou chuťovku k pivu. Morkové kosti na 15 minut na 200°C do trouby, mezitím udělat nasucho pár topinek a oloupat česnek. Kosti ven, nechat vychladnout. Morek na očesnekovanou topinku, sůl, pepř. Lahoda. Topinky fakt nasucho, poněvadž morek je fakt mastný a s mastnou topinkou už by se to nedalo. Sorry za upatlaný talíř a celkově neestetickou fotku. Upraveno 5. února 2013 uživatelem filo-boxer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 5. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2013 Zkouškové mě donutilo k zoufalým činům. Prejt s kuskusem. Zní to praštěně, vypadá to hrozně ale chutná to super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 7. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2013 m á s l o _________________________.. nemáte někdo zkušenost s výrobou domácího másla? .. starousedlík 500m ode mě má kravky.. tak jsem dostal ideu.. .. (čím jsem starší, tím mám praštěnější nápady) .. zajímalo by mě, jestli se dá na to koupit nějaký spotřebič.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 7. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2013 (upraveno) m á s l o _________________________.. nemáte někdo zkušenost s výrobou domácího másla? .. starousedlík 500m ode mě má kravky.. tak jsem dostal ideu.. .. (čím jsem starší, tím mám praštěnější nápady) .. zajímalo by mě, jestli se dá na to koupit nějaký spotřebič.. No nevím jestli Ti bude vyhovovat, je přece jen docela velká http://www.kamir.cz/...ricka-salut-8-l a ještě jedna ruční http://www.driml-napajecky.cz/cz/mlekarstvi/maselnice/item-2012079.html Upraveno 7. února 2013 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 9. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2013 Něco z uplynulého týdne...Kusmasa se šťouchaným bramborem s cibulkou, slaninou a petrželkou, zabijačka & hovězí guláš s křenem. Snažím se jíst zdravě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 9. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2013 m á s l o _________________________.. nemáte někdo zkušenost s výrobou domácího másla? .. starousedlík 500m ode mě má kravky.. tak jsem dostal ideu.. .. (čím jsem starší, tím mám praštěnější nápady) .. zajímalo by mě, jestli se dá na to koupit nějaký spotřebič..kdysi dávno jsme to zkoušeli v takovém ručním šlehači na kliku. Celkem to šlo ale dá to patlání. Když je přísun levné suroviny, proč ne. Jogurty jsme si dělali dost dlouho, když byla možnost mít levně mlíko. Každopádně u toho másla platí dvojnásob to co u mlíka, že to opravdický od živý krávy nejdřív nebude nikomu chutnat. Nejsou v tom ti malí pomocníčci co zařídí aby to bylo správně vylepšený a taky to ručně neuděláš tak průmyslový. Budou v tom hrudky, zbytky podmáslí, zkrátka přírodní produkt. Taky v tom budou živé přirozené mléčné bakterie takže se to dřív zkazí a netrénovaný jedinec nejspíš ze začátku utrpí řídký případ s hustým běháním. Tady je celkem obsáhlý návod na první pokusy i s docela zábavným vysvětlením podstaty věci http://www.survivalman.cz/news/domaci-maslo-cesta-za-prvosurovinou/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 9. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2013 Na počátku bylo kuře....na konci roláda, znamenitá !!! Jen to pořadí fotek se mi nějak nepovedlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 9. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2013 Emane, nikde tam nevidim chilli, což je to za vaření? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 9. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2013 (upraveno) čerstvá salsiccia. na grilu je lepší, ale nechtělo se mi roztápět v minus 5... k tomu vynikající pivo z minipivovaru nové dvory. edt.: fotka piva z netu. nemám půllitr s logem. Upraveno 9. února 2013 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 9. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2013 Emane, nikde tam nevidim chilli, což je to za vaření? Děti mi to nežerou, když to pálí, ale po studenu už tam paprička nechybí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 9. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2013 To se mi ulevilo :-) Já jsem odpoledne mlel několik dávek chilli zase se mi povedlo na nějakou dobu zamořit byt. Ten mikroprach nic nechytí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 9. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2013 No nevím jestli Ti bude vyhovovat, je přece jen docela velká http://www.kamir.cz/...ricka-salut-8-la ještě jedna ručníhttp://www.driml-napajecky.cz/cz/mlekarstvi/maselnice/item-2012079.html kdysi dávno jsme to zkoušeli v takovém ručním šlehači na kliku. Celkem to šlo ale dá to patlání. Když je přísun levné suroviny, proč ne. Jogurty jsme si dělali dost dlouho, když byla možnost mít levně mlíko. Každopádně u toho másla platí dvojnásob to co u mlíka, že to opravdický od živý krávy nejdřív nebude nikomu chutnat. Nejsou v tom ti malí pomocníčci co zařídí aby to bylo správně vylepšený a taky to ručně neuděláš tak průmyslový. Budou v tom hrudky, zbytky podmáslí, zkrátka přírodní produkt. Taky v tom budou živé přirozené mléčné bakterie takže se to dřív zkazí a netrénovaný jedinec nejspíš ze začátku utrpí řídký případ s hustým běháním. Tady je celkem obsáhlý návod na první pokusy i s docela zábavným vysvětlením podstaty věci http://www.survivalman.cz/news/domaci-maslo-cesta-za-prvosurovinou/ díky. zkusím to a hodím foto. (pokud teda nedostanu běh.vku) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se