Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Zmizík
Odesláno

F šuplíku v děcáku, proč se ptáš?

Jestli to nebyl nějakej polskej chudák, nacpanej antibiotikama.

Odesláno

Pochval mu ty buchty, trochu se mu přičmajzly....

(paní řídící v Slunci, senu....)

Tam jo, ale moje ne, jsou do zlatova a ta vůně....ale už jsou sežrané...

:whistle:

Návštěvník Tada
Odesláno

Premyslim, jestli na to neni v trestnim zakoniku paragraf, neco smoslabovanim bojeschopnosti armady :D

Odesláno (upraveno)

Tak jsem dnes k obědu spáchal cosi jako variaci na mexický guláš /cibule, kapie, loupaná rajčata, klobása, červené fazole, česnek, koření a čerstvé chilli/. :furious:

edit.: a kukuřice

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem gandalf
Odesláno

Obcas uvarim neco pro sebe a pritelkyni, vetsinou pomerne jednoducha a rychla jidla. Naposledy jsem delal hovezi steaky ( nemarinovane, jen sul a na panev za pokojove teploty masa) a k tomu smetanovy nudle s hnedejma zampionama a slaninou. Ve finale jsme zjistili, ze ta priloha by stacilo jako samostatny jídlo.

EDIT: Smazany velke plachty, Prosim pridej fotky dle pravidel. Diky Dan

Odesláno

Tak sem hodím obrázek toho jídla o kterým jsem psal o dva přispěvky výše ( dal bych edit, ale nejde to :) ). Snad uz to ted bude ok.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

dneska není čas na hrdinství, nechtělo se mi plácat něco velkýho, tak se svámi podělím o osvědčenou klasiku, která vždycky sklidí úspěch. kombinace sladké a štiplavé. Vezmi kuře (já mám rád ty kukuřičný ne ty vybledlý), osol. Nakrájej jablka na měsíčky, malou hrst rozinek, trošku zázvoru na kostičky, narvi to do kuřete a okolo. Prostříknout sojovkou (používám kikkoman sladkou) a trošku chilli (já to máznu chipolte uzené s kapkou oleje). Podlej černým pivem. Vraž do trouby na 180 a upeč. Před koncem pečení oddělej dekl a přelévej pivem. Kuře dostane krásnou glazuru. K tomu rýže.

Takhle to vypadá na začátku. Pokračování za dvě hodiny :)

Upraveno uživatelem Roman I.
Odesláno

Roman, jako vždy jedna hvězda.

Ty bys udělal kulinářský zážitek i z chleba se sádlem.

Kdybys o svátcích opět řádil v kuchyni, nezapomeň prezentovat zde.

Díky, Tvůj oční strávník.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...