Návštěvník Odesláno 9. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2012 Kdes vzals to kuře?F šuplíku v děcáku, proč se ptáš?
Návštěvník Zmizík Odesláno 9. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2012 F šuplíku v děcáku, proč se ptáš?Jestli to nebyl nějakej polskej chudák, nacpanej antibiotikama.
kejklik Odesláno 9. prosince 2012 Autor Nahlásit Odesláno 9. prosince 2012 Něco ke kafču...Pochval mu ty buchty, trochu se mu přičmajzly....(paní řídící v Slunci, senu....)
Eman2208 Odesláno 10. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2012 Pochval mu ty buchty, trochu se mu přičmajzly....(paní řídící v Slunci, senu....) Tam jo, ale moje ne, jsou do zlatova a ta vůně....ale už jsou sežrané...
VS Odesláno 12. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2012 (upraveno) Tak nevím, jestli tady nebo do humoru. Babica jako tajná zbraň Talibanu. http://zpravy.idnes.cz/babica-a-prujem-v-afghanistnanu-logar-ds4-/domaci.aspx?c=A121211_225055_domaci_brd Upraveno 12. prosince 2012 uživatelem VS
Návštěvník Tada Odesláno 12. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2012 Premyslim, jestli na to neni v trestnim zakoniku paragraf, neco smoslabovanim bojeschopnosti armady
gandalf Odesláno 12. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2012 (upraveno) Tak jsem dnes k obědu spáchal cosi jako variaci na mexický guláš /cibule, kapie, loupaná rajčata, klobása, červené fazole, česnek, koření a čerstvé chilli/. edit.: a kukuřice Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 12. prosince 2012 uživatelem gandalf
JimmyTulip Odesláno 13. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2012 Obcas uvarim neco pro sebe a pritelkyni, vetsinou pomerne jednoducha a rychla jidla. Naposledy jsem delal hovezi steaky ( nemarinovane, jen sul a na panev za pokojove teploty masa) a k tomu smetanovy nudle s hnedejma zampionama a slaninou. Ve finale jsme zjistili, ze ta priloha by stacilo jako samostatny jídlo. EDIT: Smazany velke plachty, Prosim pridej fotky dle pravidel. Diky Dan
JimmyTulip Odesláno 14. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2012 Tak sem hodím obrázek toho jídla o kterým jsem psal o dva přispěvky výše ( dal bych edit, ale nejde to ). Snad uz to ted bude ok. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
montemar Odesláno 14. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2012 to je ještě míň, než rare, ne?
Jakubisko Odesláno 14. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2012 S jeho nickem se divím, že to nežere ještě živé
gandalf Odesláno 14. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2012 Ten recept ti dal Hannibal Lecter, nebo to dělal osobně?
JimmyTulip Odesláno 14. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2012 Delam to tak, jak mi to chutna :-), mimochodem to cerveny neni krev ale stava z masa, ta stava je obarvena . To jen tak mimo
Návštěvník Odesláno 23. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2012 (upraveno) dneska není čas na hrdinství, nechtělo se mi plácat něco velkýho, tak se svámi podělím o osvědčenou klasiku, která vždycky sklidí úspěch. kombinace sladké a štiplavé. Vezmi kuře (já mám rád ty kukuřičný ne ty vybledlý), osol. Nakrájej jablka na měsíčky, malou hrst rozinek, trošku zázvoru na kostičky, narvi to do kuřete a okolo. Prostříknout sojovkou (používám kikkoman sladkou) a trošku chilli (já to máznu chipolte uzené s kapkou oleje). Podlej černým pivem. Vraž do trouby na 180 a upeč. Před koncem pečení oddělej dekl a přelévej pivem. Kuře dostane krásnou glazuru. K tomu rýže. Takhle to vypadá na začátku. Pokračování za dvě hodiny Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 23. prosince 2012 uživatelem Roman I.
Návštěvník Odesláno 23. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2012 a takhle to dopadlo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
marosh Odesláno 23. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2012 Roman, jako vždy jedna hvězda.Ty bys udělal kulinářský zážitek i z chleba se sádlem. Kdybys o svátcích opět řádil v kuchyni, nezapomeň prezentovat zde.Díky, Tvůj oční strávník.
Bob Odesláno 23. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2012 Trosku obzerstvi dnes, aneb variace na kapra(rybu), jelikoz jsme meli soukromy stedry vecer uz dnes, zitra se jde na klasiku k rodicum :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kubson Odesláno 23. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2012 Vezmi kuře úplně se divím, že kuře nevážeš? cuketa psal že to je hereze
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se