gandalf Odesláno 10. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2013 Jen teoreticky Už několik let se chystám na jejich pěstování, ale jak vidno, tak to asi zase nestihnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 12. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2013 (upraveno) Kuřecí prsa na curry s chilli a zázvorem v kokosovém mléce - pikantní dobrota :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 12. května 2013 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 12. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2013 Téda ta roštěná vypadá luxusně. No dobrá inspirace na příští víkend . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 12. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2013 Pebe: byl by prosím nějaký recept k takové parádě ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 13. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2013 Tak chrest uz je oloupany vařil si to předtím?? jestli máš nějaký podrobný recept tak to sem šoupni, ale kdybys to měl nějak složitě přepisovat tak to kašli... něco už sem četl prostě oloupat, nasolit napepřit, zabalit šunkou, slaninou, rajčata maslo, zapict, sejra a hotovo ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 13. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2013 dělali jsme to podle Kluci v akcihttp://www.ceskatelevize.cz/porady/10084897100-kluci-v-akci/1137-recepty/1244-medovy-salat-s-variaci-cibulek-a-dynovym-olejem/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 13. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2013 vařil si to předtím?? jestli máš nějaký podrobný recept tak to sem šoupni, ale kdybys to měl nějak složitě přepisovat tak to kašli... něco už sem četl prostě oloupat, nasolit napepřit, zabalit šunkou, slaninou, rajčata maslo, zapict, sejra a hotovo ne?Nevařil, proto jsem to pekl tak dlouho :-)) jinak pokud nemas cas tak to muzes treba 5-7 minut varit v osoleny vode a pak to peces tak 15-20 minut, ale nadelas vic nadobi ... Kouzlo tyhle upravy je ze toho neni moc k umyti :-) a jeste muzes prohodit bily za zeleny a mas to bez loupani, jo a nezapomen cca 2 cm odspodu chrestu odkrojit ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 14. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2013 Guláš podle Romana Vaňka - jen příloha jiná Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Javert Odesláno 14. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2013 Tak chrest uz je oloupany Včera jsem zapékal (nemohl jsem odolat) a výsledek byl vynikající! Jen mozzarella a pepin nahrazen pravou ovčí brynzou a trochou goudy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 14. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2013 Jj jak to trochu smrdi tak je to ono :-) ja to puvodne delal s francouzskym syrem, tohle byla ekonomicka varianta :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 15. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2013 Pebe: díky za odkaz! Vypadá to pornozně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 18. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2013 Nedelni obidek - dietka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 18. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2013 Bude veprove na zampionech. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 18. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2013 MASOX? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 18. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2013 kdo by se jebal s vývarem, že jo Kamile? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 18. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2013 kdo by se jebal s vývarem, že jo Kamile? To dá rozum. Není čas, nejsou lidi. Za chvíli to bude hotový. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 19. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2013 Včera jsem si udělal tuhle prasárnu, vzpomínaje na léta študií.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 19. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2013 Nadhera :-) smazeny uzeny? Ja bych si dal smazenej syr, nejak nam po opici chute :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 19. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2013 Nebo to je lančmít? Taky si ho občas udělám s vařeným bramborem a pořádně zaliju tatarkou :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 19. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2013 Je to lančmít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se