gandalf Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2014 Myslíš tohle http://www.syridlo.cz/index.php/prirodny-tekuty-dym-a60 http://www.dobrykolonial.cz/POVRCHOVE-OSETRENI-SYRU-vakuovani-uchovavani/435-D%C3%BDm-tekut%C3%BD-uzen%C3%A9-aroma http://www.toppotraviny.cz/doporucujeme/liquid-hickory-smoke-tekuty-kour-s-aroma-hickor1 http://www.potravinydomu.cz/produkt/22757-KOUR-TEKUTY-lahvicka-180g/index.htmJj, ale v tom Brně ho rozlévali za zlomek ceny. Je to nějaká prodejna s řeznickými potřebami. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2014 Vecer budu delat tohle :-) Maso nalozeny, okurky uz lezi 3 dny, chybi jen ty bochanky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2014 Ciwe jako redbull s jégrmajstrem k tučňákovi, to chce kachní žaludek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2014 Nejaka svine vybrala fsechny cibulky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busdriver Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2014 Vecer budu delat tohle :-)Maso nalozeny, okurky uz lezi 3 dny, chybi jen ty bochanky image.jpgŽe by inspirace z Momofuku? Taky mě to lákalo zkusit připravit, ale lenost vždycky zvítězila. Tak ať se to podaří! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2014 (upraveno) JJ MOMOFUKU :-)Uz jsem to delal nekolikrat, nejhorsi jsou ty bulky, zbytek je brnkacka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 10. ledna 2014 uživatelem Bob123 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2014 Konecne hotovo!! Nalozene maso Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Kulicky :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Placicky :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A parime ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Omacky, okurky a jarni cibulka je take dulezita! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A vysledny produkt! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2014 Mám den naložený základ pro šunku. Zítra budu poprvé v životě šunkovat v šunkovaru...no jsem zvědavej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2014 Moc hezký Bobe. Byla u vás návštěva? A nezbylo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2014 Byla a zbylo, chces vzorek? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 M10: Já dělal šunku tak 3x-4x vepř. kýta a nebo krůtí prso. Podle receptu jsem to ale nechával v lednici přes dvě noci. Není na tom co pokazit, snad jen když překročíš teplotu vaření, tak to bude prostě jako vařený maso. To se povedlo kamarádovi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 Dnes kůzlečí řízky. Děti nejsou doma, tak je čas sníst to, co nejedí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 Tak povedlo se... První vyhrání Snažil jsem se samozřejmě neuvařit...celekm dobrá pomůcka s těmi stoupajícími bublinkami ode dna hrnce...jediné, co jsem nedal podle receptu, je sůl. Dal jsem mořskou (hlavně kvůli barvě šunky) , no ale jedna lžička se mi zdála málo, tak jsem dal dvě. ... No, jedna stačila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 (upraveno) je krize. svickova ze zadniho hoveziho. Upraveno 12. ledna 2014 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 Ta domácí šunka vypadá dobře....moc dobře....navíc člověk ví, že si tam nedal žádný sr@čky jako v krámu..... o tom budu vážně uvažovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 je krize. svickova ze zadniho hoveziho.to je porce pro jak staré dítě? 1-2 roky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 to je porce pro jak staré dítě? 1-2 roky? Však píše, že je krize. Dojí se chlebem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 je krize. svickova ze zadniho hoveziho.U nás byl dnes bažant a vidím, že máme stejné nářadí. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 Však píše, že je krize. Dojí se chlebem , však jo, akorát by se moc rozmlsal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se