Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum

Doporučené příspěvky

Návštěvník Zmizík

Teda to vypadá divně...grilovaný pstruh bez hlavy a ocasu ? Chápu buď filet bez všeho, nebo komplet vcelku, ale takovýto kočkopes vidím prvně :-)

Podle me je to pstruh bez uriznutyho vocasu a hlavy. Já to vyhazuju.

Upraveno uživatelem Zmizík
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na funkci rostlináře to vliv nemá, ale je fakt, že to vypadá opravdu hodně divně. Než jsem si to zvětšil, tak jsem ani nevěděl, co to je. V první chvíli mi to připadalo jak biftek.

Kosti, které u kuřete "čouhají" ze stehen, také nejím, ale přesto je tam pro potěchu oka nechávám :-) :-)

Odkaz ke komentáři

Hmm tak to je novinka.

To skusim nabuduce :)

Vždyť ta hlava a vocas může klidně čumět z pánve, to stejně jíst nebudeš. Takhle se to prostě nedělá a basta :D Navíc, když to dobře uděláš, tak pak jen chytneš tu rybu za hlavu a vytáhneš celou kostru. 

Odkaz ke komentáři

njn, ono je to bezny vsude na svete, tlacit rybu na talir i se supinama.. sou asi vsude lini to skrabat..

.. mne osobne to prijde, jako kdybych serviroval kure s perim..,

..edt.: to samy mrkev a zampiony.. kdyz koukam na tv, jamie i ostatni kuchtove zasadne neloupou..

:rolleyes: :)

Upraveno uživatelem montemar
Odkaz ke komentáři

ad pstruh vyse : vy rybu nezbavujete supin?? .. to me vzdycky irituje, kdyz mi v rest. daji lososa se supinama... fuj... . ta kuze je skvela..

lososa nemůžeš dělat s šupinama. musíš je vždy proti směru seškrábnout. dostat v restauraci se šupinama tak bych to vrátil. nikdy se mi to ale nestalo a ani si to nedokážu představit že by to někdo udělal. občas se jen stane že je kuchař lempl a kůži uřízne a to se dá přežít

Odkaz ke komentáři

jen cista cibule??

.. hm.. a nejsou pak komplikace při líbání? :D

jsem s tou svojí 23 let a to už komplikace opravdu nejsou     :D

edit: dneska bramboráky, jen nevím zda je stihnu vyfotit, synátor je nějakej rychej...............

Upraveno uživatelem mondeo2
Odkaz ke komentáři

Já tu fotku sám i sem... je to malý krůček pro kulinářský svět, ale velký skok pro Filipa - osmahl jsem čerstvou tresku a udělal pod ni hořčičnou omáčku, dokonce jsem kvůli ní dneska koupil pravou dijonskou hořcici, jak jí požadoval recept. Moje první skutečná omáčka. Samozřejmě jsem to musel zbastardit tou rýží, protože bez přílohy to prostě nikdo nedáváme, a jsem pořád hodně na štíru s vizuálem a servírováním vůbec... Tady se aspoň můžu vymluvit na ty jídelní dózy, do kterých jsem to na zítřek nachystal... ale chuťově je to bomba, sám jsem překvapen.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

hmm, tak to jsi teda labužník :sad01_anim:

na těstoviny uzený sýr, to jsem naposled dělal na základce, samozřejmě nesměl chybět kečup :D

to, že to není dle italské gastronomie ještě neznamená, že se to nesmí, uzený sýr to pěkně provoní, za mě klidně, důležitý je když to chutná:-)
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...