Jirkasirka Odesláno 27. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2014 Proto jsem se ptal, co je to:-) Teda to vypadá divně...grilovaný pstruh bez hlavy a ocasu ? Chápu buď filet bez všeho, nebo komplet vcelku, ale takovýto kočkopes vidím prvně :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 27. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2014 (upraveno) Teda to vypadá divně...grilovaný pstruh bez hlavy a ocasu ? Chápu buď filet bez všeho, nebo komplet vcelku, ale takovýto kočkopes vidím prvně :-)Podle me je to pstruh bez uriznutyho vocasu a hlavy. Já to vyhazuju. Upraveno 27. dubna 2014 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 28. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2014 Na funkci rostlináře to vliv nemá, ale je fakt, že to vypadá opravdu hodně divně. Než jsem si to zvětšil, tak jsem ani nevěděl, co to je. V první chvíli mi to připadalo jak biftek.Kosti, které u kuřete "čouhají" ze stehen, také nejím, ale přesto je tam pro potěchu oka nechávám :-) :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schrapnel Odesláno 28. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2014 Mala panvica Teda to vypadá divně...grilovaný pstruh bez hlavy a ocasu ? Chápu buď filet bez všeho, nebo komplet vcelku, ale takovýto kočkopes vidím prvně :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 28. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2014 Mala panvica Vždyť ta hlava a vocas může klidně čumět z pánve, to stejně jíst nebudeš. Takhle se to prostě nedělá a basta Navíc, když to dobře uděláš, tak pak jen chytneš tu rybu za hlavu a vytáhneš celou kostru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schrapnel Odesláno 28. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2014 Hmm tak to je novinka.To skusim nabuduce Vždyť ta hlava a vocas může klidně čumět z pánve, to stejně jíst nebudeš. Takhle se to prostě nedělá a basta Navíc, když to dobře uděláš, tak pak jen chytneš tu rybu za hlavu a vytáhneš celou kostru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 28. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2014 včera večer jen tak na chuťprosim te, co to k tomu mas za prilohu? to muze bejt dobry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 28. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2014 (upraveno) ad pstruh vyse : vy rybu nezbavujete supin?? .. to me vzdycky irituje, kdyz mi v rest. daji lososa se supinama... fuj... . ta kuze je skvela.. Upraveno 28. dubna 2014 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 28. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2014 Já teda ne. Jenom ho klepnu, přejedu nožem šupiny z toho nejhoršího, vykuchám, nacpu do něj petržel s česnekem a koření a hodím na gril. Za 15 minut hotovo i s umytím nádobí :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 28. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2014 (upraveno) njn, ono je to bezny vsude na svete, tlacit rybu na talir i se supinama.. sou asi vsude lini to skrabat.. .. mne osobne to prijde, jako kdybych serviroval kure s perim.., ..edt.: to samy mrkev a zampiony.. kdyz koukam na tv, jamie i ostatni kuchtove zasadne neloupou.. Upraveno 28. dubna 2014 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 28. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2014 Já třeba kůži u pstruha nejím. U kapra se nechají šupiny pěkně stáhnout, ale u pstruha to jde blbě. Takže sloupnu kůži, vytáhnu kostru za hlavu a co zbyde tak to sežeru :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 28. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2014 (upraveno) Je to ruzne. Kuzi z lososa, nebo dobre ugrilovane cerstve chycene makrely mam rad. Z kapra nebo zraloka ne. Upraveno 28. dubna 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 28. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2014 ad pstruh vyse : vy rybu nezbavujete supin?? .. to me vzdycky irituje, kdyz mi v rest. daji lososa se supinama... fuj... . ta kuze je skvela..lososa nemůžeš dělat s šupinama. musíš je vždy proti směru seškrábnout. dostat v restauraci se šupinama tak bych to vrátil. nikdy se mi to ale nestalo a ani si to nedokážu představit že by to někdo udělal. občas se jen stane že je kuchař lempl a kůži uřízne a to se dá přežít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 28. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2014 prosim te, co to k tomu mas za prilohu? to muze bejt dobryA myslíš tu krkovici s lehce osmahlou cibulí, anebo lehce osmahlou cibuli s krkovicí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 28. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2014 A myslíš tu krkovici s lehce osmahlou cibulí, anebo lehce osmahlou cibuli s krkovicí jen cista cibule?? .. hm.. a nejsou pak komplikace při líbání? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 28. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2014 (upraveno) jen cista cibule??.. hm.. a nejsou pak komplikace při líbání? jsem s tou svojí 23 let a to už komplikace opravdu nejsou edit: dneska bramboráky, jen nevím zda je stihnu vyfotit, synátor je nějakej rychej............... Upraveno 28. dubna 2014 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 28. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2014 Já tu fotku sám i sem... je to malý krůček pro kulinářský svět, ale velký skok pro Filipa - osmahl jsem čerstvou tresku a udělal pod ni hořčičnou omáčku, dokonce jsem kvůli ní dneska koupil pravou dijonskou hořcici, jak jí požadoval recept. Moje první skutečná omáčka. Samozřejmě jsem to musel zbastardit tou rýží, protože bez přílohy to prostě nikdo nedáváme, a jsem pořád hodně na štíru s vizuálem a servírováním vůbec... Tady se aspoň můžu vymluvit na ty jídelní dózy, do kterých jsem to na zítřek nachystal... ale chuťově je to bomba, sám jsem překvapen. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 29. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2014 celozrnne rustikalni spagetky, bazalkove sugo s klobaskou salsiccia, sypane vynikajicim jihoceskym uzenym syrem.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbobr Odesláno 30. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2014 hmm, tak to jsi teda labužník na těstoviny uzený sýr, to jsem naposled dělal na základce, samozřejmě nesměl chybět kečup Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 30. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2014 hmm, tak to jsi teda labužník na těstoviny uzený sýr, to jsem naposled dělal na základce, samozřejmě nesměl chybět kečup to, že to není dle italské gastronomie ještě neznamená, že se to nesmí, uzený sýr to pěkně provoní, za mě klidně, důležitý je když to chutná:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se