mondeo2 Odesláno 14. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2015 (upraveno) něco k večeři Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 14. února 2015 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 14. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2015 Já mám taky uvařeno. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 14. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2015 (upraveno) Ólalá. Hmm. Všechna čest. Edit: Jsem vůl, myslel jsem, že jsi to dělal, nevšiml jsem si toho balení. No, I tak dobrý. Upraveno 14. února 2015 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 14. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2015 Ólalá. Hmm. Všechna čest. Edit: Jsem vůl, myslel jsem, že jsi to dělal, nevšiml jsem si toho balení. No, I tak dobrý. Vzal bych tě na večeři (dole je ke stažení jídelní lístek). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 14. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2015 To vypada moc dobre! Ja dnes parky :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2015 V nededěli ráno, v neděli večer. Dušené hovězí bio žebro. Ty lyžáky nebyly ráno k jídlu, jen si mladej odložil ze skříně a já si jich v tvůrčí panice nevšiml Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2015 Já mám taky uvařeno. Není to rukopis restaurace Zen v Ovusu Řepy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2015 Dneska na oběd Arista alla fiorentina dle Kublanky, výborné... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. recepis zde: http://www.kublanka.cz/index/arista_alla_fiorentina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2015 Není to rukopis restaurace Zen v Ovusu Řepy? Je, dával jsem v dalším postu odkaz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2015 Aha, to jsem přehlédl. Strašně rád tam chodím už od otevření, především na sushi. Jsem tam na oběd 2x-3x týdně.Třeba se tam potkáme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2015 Dneska na oběd Arista alla fiorentina dle Kublanky, výborné... recepis zde: http://www.kublanka.cz/index/arista_alla_fiorentinaTo vypada fantastico! Znacim si a brzo zkusim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 Tome, diky za odkaz na. Kudlanku, výborný kousky tam maPředpokládám, ze kdyz to chvális, ze to nebylo suchy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 Tome, diky za odkaz na. Kudlanku, výborný kousky tam maPředpokládám, ze kdyz to chvális, ze to nebylo suchyBylo to cajk, pečeš to na relativně nízou teplotu, a když to přece přeženeš, budeš mít dost šťávy z vína a oliváče na přelití. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomCZ Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 Aristu jsem dělal párkrát podle Ridiho, ale tahle vypadá líp..a díky za tip na blog, vypadá to moc dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 20. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2015 Něco pro chudé - brambory. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 20. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2015 Kamile ty jedeš, zase mi děláš chutě Já si dělal k večeři pštrosí játra na grilu, večer zas, tak dám foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 20. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2015 chjo, takovýhle obrázky od svatby nepamatuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 20. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2015 Vepřová kotleta v řecké restauraci...dobrá byla... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 20. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2015 Jsem na tohle vlákno narazil až teď a musím uznat, že se tu občas objevěj působivý kousky. To já dneska vybrečel asi tři litry při krájení hromady cibule... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 20. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2015 starej prakti ví, že si má nasadit potápěčský breijle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se