filo-boxer Odesláno 22. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2015 To vypada fantastico! Znacim si a brzo zkusim. Dnes jsem se do toho pustil a bylo to vyborné. Po ukončení příprav: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A o dvě hodiny později: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HDS1200 Odesláno 22. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2015 Taky se chystam, jenom dotaz, pece se to po celou dobu odkryty?Dnes jsem se do toho pustil a bylo to vyborné. Po ukončení příprav: IMG_3638.JPG IMG_3640.JPG A o dvě hodiny později: IMG_3644.JPG IMG_3645.JPG IMG_3648.JPG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 22. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2015 Já jsem to pekl celou dobu odkryté, ca. 2 hodiny, ale stačilo by i míň. Suché to nebylo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HDS1200 Odesláno 22. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2015 Já jsem to pekl celou dobu odkryté, ca. 2 hodiny, ale stačilo by i míň. Suché to nebylo.Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 24. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2015 dyš si rodina vobjednala k večeři míchaný vajíčka zpozorněl jsem..............Já vím, jsou to jen vajíčka s kápií a anglickou slaninou ale že to budu dělat z osumnácti vajec, čtvrt kila anglický tří kápií,dvou velkých cibulí tak to teda............ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 24. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2015 Ja dneska pizza premiera. Vypada sice hrozne, ale testo kupodivu tenky a krupavy a zena dokonce prohlasila, ze lepsi pizzu v zivote nejedla. Pravda, do Italie zrovna moc nejezdime.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 24. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2015 Vypadá to dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 24. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2015 No, ona je todle ta druha, u ty prvni me bohuzel nenapadlo, ze neni dobry tam davat bazalku pred soupnutim do trouby:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbobr Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2015 Tak nevypadá úplně perfektně, ale důležité je jak chutná. Důležité je, že těsto křupalo. Z jaké mouky jsi dělal těsto?Já používám pizza mouku od Ramilly, dobrej poměr cena/kvalita.A s tou Itálií? V Itálii jsem měl možnost ochutnat vícero druhů a provedení Pizzy, ale nejlepší jsem měl v Chorvatsku (od Itala) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2015 Hele obyč pšeničnou hladkou, našel jsem si nějakej recept od Ridiho a žádnou zmínku o supr mouce jsem nezaznamenal, tak jsem to neřešil.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2015 andrew me vzdycky dokaze inspirovat ... http://www.csfd.cz/film/291697-bizarni-jidla/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2015 Nemám si to brát osobně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbobr Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2015 Tak zkus tu co jsem psal, nebo samozřejmě jakoukoli pizza mouku (italské bývají dost drahé), ten rozdíl je docela znát - těsto je křupavější, je to dáno větším množstvím semoliny.Jinak ten postup přípravy těsta také používám od Ridiho, něco na tom je. Hele obyč pšeničnou hladkou, našel jsem si nějakej recept od Ridiho a žádnou zmínku o supr mouce jsem nezaznamenal, tak jsem to neřešil.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2015 Nemám si to brát osobně? urcite ne! .. jen shoda jmen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toryco Odesláno 28. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2015 Jednoduchý nepečený Bebe dezert: sušenky BEBE 2 balíčky : 1 světlé a 1 tmavé 2 zakysané smetany1 smetana na šlehání 2 vanilkové cukry (já osobně volím raději práškovou stevii, páč má 0 kalorií)3 čokoládové pudinky1 litr mlékatrochu čokolády Na plech vyskládáme světlé sušenky. Na ně nalejeme uvařený puding. Následně zase tmavé sušenky a úplně navrch natřeme vyšlehanou šlehačku se smetanou a cukrem (stevií). Uhladíme a posypeme nastrouhanou čokoládou.Když je puding studený, můžeme plech dát do lednice chladit. Nechte si chutnat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 28. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2015 (upraveno) Kremova celerovo-rajcatova omáčka ala guláš, cca hodinu v papinaku, pak vyndat maso a rozmixovat Bite my shiny metal *** with Tapa Upraveno 28. února 2015 uživatelem Moty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 28. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2015 Tak jsem si odpo ještě strihnul čokoládový fondant a. k. a. Lava Cake s horkými malinami Bite my shiny metal ass with Tapa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 28. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2015 no já snad pudu zase do práce, tady jen rizoto......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 1. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2015 Sem se nějak rozjel, dneska svíčková s dankem a srnkou, a k tomu knedlicek z kuchařky z roku 1922 Bite my shiny metal ass with Tapa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 dnešní oběd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se