Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum


Doporučené příspěvky

To vypada fantastico! Znacim si a brzo zkusim. 

Dnes jsem se do toho pustil a bylo to vyborné. 

 

Po ukončení příprav:

 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

 

A o dvě hodiny později:

 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

dyš si rodina vobjednala k večeři míchaný vajíčka zpozorněl jsem..............

Já vím, jsou to jen vajíčka s kápií a anglickou slaninou ale že to budu dělat z osumnácti vajec, čtvrt kila anglický tří kápií,dvou velkých cibulí tak to teda............

 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja dneska pizza premiera. Vypada sice hrozne, ale testo kupodivu tenky a krupavy a zena dokonce prohlasila, ze lepsi pizzu v zivote nejedla. Pravda, do Italie zrovna moc nejezdime..:)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak nevypadá úplně perfektně, ale důležité je jak chutná. Důležité je, že těsto křupalo. Z jaké mouky jsi dělal těsto?

Já používám pizza mouku od Ramilly, dobrej poměr cena/kvalita.

A s tou Itálií? V Itálii jsem měl možnost ochutnat vícero druhů a provedení Pizzy, ale nejlepší jsem měl v Chorvatsku (od Itala)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak zkus tu co jsem psal, nebo samozřejmě jakoukoli pizza mouku (italské bývají dost drahé), ten rozdíl je docela znát - těsto je křupavější, je to dáno větším množstvím semoliny.

Jinak ten postup přípravy těsta také používám od Ridiho, něco na tom je.

 

Hele obyč pšeničnou hladkou, našel jsem si nějakej recept od Ridiho a žádnou zmínku o supr mouce jsem nezaznamenal, tak jsem to neřešil..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jednoduchý nepečený Bebe dezert:

 

sušenky BEBE 2 balíčky : 1 světlé a 1 tmavé 
2 zakysané smetany
1 smetana na šlehání 
2 vanilkové cukry (já osobně volím raději práškovou stevii, páč má 0 kalorií)
3 čokoládové pudinky
1 litr mléka

trochu čokolády 

 

IMG_20150228_100604_540.jpg

 

Na plech vyskládáme světlé sušenky. Na ně nalejeme uvařený puding.  

Následně zase tmavé sušenky a úplně navrch natřeme vyšlehanou šlehačku se smetanou a cukrem (stevií).

Uhladíme a posypeme nastrouhanou čokoládou.

Když je puding studený, můžeme plech dát do lednice chladit.

 

Nechte si chutnat :)

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kremova celerovo-rajcatova omáčka ala guláš, cca hodinu v papinaku, pak vyndat maso a rozmixovat

b1ccde3ed557f052e6c38af63a16a890.jpg

 

Bite my shiny metal *** with Tapa

Upraveno uživatelem Moty
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...