JPS Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2015 Koukám, rohlíky už nebyly... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2015 Dnešní oběd na "poli", marinovaná krkovice pečená na kameni /marináda tomas4 - výborná/, patizón, cibule, chilli a brambor s bylinkovým máslem k tomu červené víno. Jo, ten květ patizónu jsem snědl taky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2015 co tam po rohlikoch.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2015 Rychly dotaz. Kolik stoji ten marmite v tescu ? (250g) jsem akorat v Marks and spencer a koukam tu na nej za 130,- a rikam si jestli to vzit nebo ne... je to napaleny? Odesláno z mého GT-I8200N pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2015 (upraveno) Teď zrovna 43,90 za 125 g Upraveno 23. srpna 2015 uživatelem Tittus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2015 Ok diky za rychlou zpravu. Tak to opravdu radci zajdu do tesca pro mensi a levnejsi baleni, vzhledem k tomu ze sem to nikdy nemel a treba to poleti do kose. Odesláno z mého GT-I8200N pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPS Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2015 Než abys to vyhodil, tak to od tebe koupím!Škoda vyhazovat jídlo ;o) Nezačni nějak zhurta. Dej na toust jen takový tenký film a uvidíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2015 Tak jsem zaexperimentoval s marmitem a dobrý, akorát mám pocit, že mi to trochu pokřivilo vnímání ostatních chutí.Jen tak mimochodem, v tesku ten ararat za 243 Kč a rum za 259. Sice tam měli cenovku 211, ale všiml jsem si toho až doma. Stejně je to dobrá cena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2015 /marináda tomas4 - výborná/Tak to jsem rád že chutná, která to byla? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2015 (upraveno) Tak Marmite jako dobrý, ale já miluju kyselý, takže z těhle pochutin vede Upraveno 23. srpna 2015 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2015 no tyvole, jsem taky jak ovce.. uz si tu marmajtku nesu v sitovce ... jsem zvedavej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2015 Tak to jsem rád že chutná, která to byla?Béčko na vepřové maso - parádní. Příští týden ti pošlu nějakou omajdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2015 (upraveno) Jak mocný ty internety sou ... taky jsem takhle kdysi podlehl zvědavosti. Od te doby mám ten klih na poličce v kuchyni ...po tomto comebacku jsem ji chtěl vzít na milost ale neotevřel. .. zalepeno, andělé jsou zřejmě se mnou ... Upraveno 23. srpna 2015 uživatelem km.kmk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2015 (upraveno) Dam si Pick potrenej Marmolajtem Upraveno 23. srpna 2015 uživatelem Dantechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2015 Dam si Pick potrenej Marmolajtema zemřeš ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2015 Dam si Pick potrenej MarmolajtemPick nemozes tuningovat, dobry maslovy chlebik, paprika a rajca Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2015 Ty vaše asfaltovo-marmitové experimenty s dovolení rozstřelím něčím naopak celkem tradičním, naší dnešní obědo-večeří - kuřecí stehna pečená na červeném s mrkví a cibulí, nádivka, brambory. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2015 Muzu se zeptat... jaky smysl má ta nádivka? Jako že ještě vic žrádla ... ? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2015 To spis jakej smysl maj ty brambory, kdyz uz teda:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2015 Jakej smysl ma kurva to kure, ja sem vegetarian! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se