Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum


Doporučené příspěvky

Poradí někdo kámen na grilování masíčka? Všude nabízejí odřezky z náhrobků, mramor a žulu. Kámen by ale neměl mít vůbec ta bílá zrna (křemen), jinak časem praská. Také bych uvítal hlubokou a širokou drážku po obvodu na šťávu. Dík za tipy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To jste mi dali chtěl jsem ochutnat Marmite obešel jsem 4 Teska a všude se na mě koukali jako na vola to že v životě neviděli.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jeste lepsi je pry australsky VEGEMITE.. citace z cuketka fora :

"vegemite ja na tom dost podobne.. ale v chuti je navic citit uschle klokani lejno.. rozslaple botou australskeho sedlaka? na kterem je navic prilepen kus roztekleho asfaltu? vse prosypano popelem?"

 

http://www.cuketka.cz/forum/topic.php?id=2629

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dej vedet jake to je. Hele kluci, jak a s cim to jite? Ja o tom cetl, ale nejsem z toho vubec moudrej:).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...