Návštěvník Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2015 Já mám nádivku s kopřivami a kuřecími játry tuze rád. Vona nasákne tu vypečenou šťávu z kuřete... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2015 Jakej smysl ma kurva to kure, ja sem vegetarian!Dneska jsi sežral k vobědu kachní roládu a k druhýmu vobědu vrabce... Mi něco řiká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2015 Pre Boha živého! Otrávili nám Zmizíka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2015 Objednal si to zcela dobrovolně v hospodě. A unyle se u toho usmíval. Na takovýho zloducha jsou všechny jedy krátký. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2015 Clovek s nim jede na kolo a von tady pak vypousti indiskretnosti. Sem vegetarian ale nejsem fanatik, no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2015 Poradí někdo kámen na grilování masíčka? Všude nabízejí odřezky z náhrobků, mramor a žulu. Kámen by ale neměl mít vůbec ta bílá zrna (křemen), jinak časem praská. Také bych uvítal hlubokou a širokou drážku po obvodu na šťávu. Dík za tipy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2015 (upraveno) čistý mramor nebo něco podobnýho http://www.grilovacideska.cz/kamen/grilovaci-kamen-basic/ Upraveno 24. srpna 2015 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2015 http://www.granitec.cz/grilovani/grilovaci-deska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2015 To jste mi dali chtěl jsem ochutnat Marmite obešel jsem 4 Teska a všude se na mě koukali jako na vola to že v životě neviděli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2015 (upraveno) Já používám diorit. Mramor by ti praskl, protože obsahuje hodně vody.Jo, dnes jsem dělal chilli con carne - prej dobrý.edit.: doplnění Upraveno 24. srpna 2015 uživatelem gandalf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2015 To jste mi dali chtěl jsem ochutnat Marmite obešel jsem 4 Teska a všude se na mě koukali jako na vola to že v životě neviděli.u nás v Mimoni ( taká mala víska s asi 6000 obyvateli) ho v Tesku maj, asi do něj taky půjdu......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2015 Tvl, tak už jsem díky chronomagu začal být ujetej na Pick a nakazil tím i kamarády, teď zas Marmite. No jedeme příští týden na chatu a tesco mám za barákem, tak to asi testnu :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2015 Já přidávám lžíci Marmite do cibulačky a je to naprosto vynikající... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2015 No nevim, já bych s těma ostrovníma "pochoutkama" byl opatrnější, když dělaj i pudink z ovčích mozků...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2015 Takhle se člověk nakazí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2015 jeste lepsi je pry australsky VEGEMITE.. citace z cuketka fora : "vegemite ja na tom dost podobne.. ale v chuti je navic citit uschle klokani lejno.. rozslaple botou australskeho sedlaka? na kterem je navic prilepen kus roztekleho asfaltu? vse prosypano popelem?" http://www.cuketka.cz/forum/topic.php?id=2629 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2015 Přítelkyně mi právě teď poslala cestou z práce fotku a že koupila v Tescu v Praze v Edenu (56 kč). Takže ochutnání je na spadnutí a sám jsem zvědavej, jestli podle jejich kampaně budu Lover nebo Hater. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2015 Dej vedet jake to je. Hele kluci, jak a s cim to jite? Ja o tom cetl, ale nejsem z toho vubec moudrej:). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2015 (upraveno) artyčoky miluju v jakekoliv podobe, nejvic nakladane grilovane.. pro mne zelenina No. 1 .. a ted jdu varit jedno z nejuzasnejsich jidel... Upraveno 24. srpna 2015 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2015 Citim se jako propagandou zmasirovany blb ale jedu do Edenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se