Návštěvník maxigabrielg Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2015 Též bych si dal. Jenže tady tvargle prostě neseženu. Zítra sice přiletí známý. Ale žádat ho, aby si do příručního zavazadla dal 4 balení tě biologické zbraně, na to odvahu prostě nemám. :-)tak budem mysliet na teba, ked zautocim na k....a na Maxela kazdy vecer, ked idem ten pekac vyl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2015 No vona fakt existujehttps://cs.wikipedia.org/wiki/Ziva_Kunda teda teď už je neživá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2015 na Maxela kazdy vecer, ked idem ten pekac vyl... Já myslel jako závěr z té story, tam takto zakončili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2015 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2015 byly tady škvarky a taky tvarůžky, což se dá kombinovat. Je z toho super pomazánka. Škvarky umlít na masomlýnku nebo rozšmelcovat v nějaké té hypersuper kuchyňské mašince a nějakým způsobem do toho vmíchat tvarůžky. Buď rozmačkat vidličkou a vmíchat ručně nebo je přihodit do toho stroje. Poměr dle vkusu každého soudruha. Taky neškodí nějaká ta cibule nebo něco zeleného. Dělávali jsme doma takový domácí zrající sýr. Rozmíchal se tvaroh se solí, trocha kmínu nebo papriky, kousek tvarůžku jako startovací nálož, zakrýt a nechat pracovat pár dnů až týdnů. Prostě až to bude hotový. A jak se to pozná? No obvykle po čichu a zvuku. Až bude zbytek rodiny hlasitě nadávat že to hrozně smrdí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2015 Já myslel jako závěr z té story, tam takto zakončili no zakoncili, to anoale ja niekedy tak zacinam!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2015 VSto co bude?dobra hovedzia polievka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2015 VSto co bude?dobra hovedzia polievka?Pomalu to bude ubývat, až bude prázdná pixla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2015 VSto co bude?dobra hovedzia polievka?tak z těhle mléčných bombónů bych tedy fakt polívku nedělal........... ..........pokud tedy namiluješ mlíkajdu................. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2015 ... hovězí. pro změnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2015 Ja ted frcim na rizotu. Takova v zasade jednoducha blbinka a tolik radosti, jsou zrovna nejaky houby; nacpu tam teda houby. Dostal jsem se k slusnymu kureti, udelam to k tomu. Morsky plody, artycoky, medvedi cesnek, plisnovej syr, vsecko k tomu de a vzdy je to supr:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2015 Dva dny volno a už to jede . . .- broskový džem s malinama- ostružinová marmeláda- sirupyuf, už se těším na podzimní plískanice až to budu konzumovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2015 rizoto som si dal dnes na obed, vyborne.... mam to aj ja rad! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2015 Na tohle jsem se těšil. Slanina z mangalice, jehněčí bok, hovězí kližka, vepřové plecko a kousek jater, mrkef, brambor, rajčatového pyré a rozjíždí se kotlíkový guláš. Otevřená sedmička bílého a nachystaná čtečka. Ta játra do guláše nedám, opeču je ba ohni ke sváče s chlebem a cibulkou. Průběžně budu informovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2015 2Roman I. Slušný. Já jsem právě zadělal na šunku a čekám až se žena vrátí z farmářskejch trhů a doveze odleženou kližku na zítřejší gulášek. Do toho se mi táhne hovězí vývar na hokaido polívku. Takový fajn sobotní dopoledne. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2015 (upraveno) hm... dobroty, chlapcija este dnes si dam v Le Palaise a potom uz domov a tiez nieco navarim ( Roman mi narobil chute) Upraveno 12. září 2015 uživatelem maxigabrielg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2015 Už to jede. Těšim se na jehněčí žebra. V guláši se vaří kvůli vývaru, pak si je oberu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2015 mas to pekne zorganizovane!hm... som hladny ako pes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2015 Já jsem zase po čase dělal mangoldové závitky. Dnes prý obzvášť povedené :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2015 (upraveno) Už to jede. Těšim se na jehněčí žebra. V guláši se vaří kvůli vývaru, pak si je oberu.... TVL . To je slušnej kotel ... to přijde i Zmizík, ne? Jinak teda klobouk dolů před vámi páni! Já jsem na vaření moc línej, ale žena mi to vynahrazuje ... Jinak dnes halušky s kyselým zelím, opečenou cibulkou a uzeným . Upraveno 12. září 2015 uživatelem Sphinxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se