Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum


Doporučené příspěvky

Návštěvník maxigabrielg

Též bych si dal. Jenže tady tvargle prostě neseženu. Zítra sice přiletí známý. Ale žádat ho, aby si do příručního zavazadla dal 4 balení tě biologické zbraně, na to odvahu prostě nemám. :-)

tak budem mysliet na teba, ked zautocim na k....

a na Maxela kazdy vecer, ked idem ten pekac vyl...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

byly tady škvarky a taky tvarůžky, což se dá kombinovat. Je z toho super pomazánka. Škvarky umlít na masomlýnku nebo rozšmelcovat v nějaké té hypersuper kuchyňské mašince a nějakým způsobem do toho vmíchat tvarůžky. Buď rozmačkat vidličkou a vmíchat ručně nebo je přihodit do toho stroje. Poměr dle vkusu každého soudruha. Taky neškodí nějaká ta cibule nebo něco zeleného.

 

 

Dělávali jsme doma takový domácí zrající sýr. Rozmíchal se tvaroh se solí, trocha kmínu nebo papriky, kousek tvarůžku jako startovací nálož, zakrýt a nechat pracovat pár dnů až týdnů. Prostě až to bude hotový. A jak se to pozná? No obvykle po čichu a zvuku. Až bude zbytek rodiny hlasitě nadávat že to hrozně smrdí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na tohle jsem se těšil. Slanina z mangalice, jehněčí bok, hovězí kližka, vepřové plecko a kousek jater, mrkef, brambor, rajčatového pyré a rozjíždí se kotlíkový guláš. Otevřená sedmička bílého a nachystaná čtečka. Ta játra do guláše nedám, opeču je ba ohni ke sváče s chlebem a cibulkou. Průběžně budu informovat

post-1551-0-43746400-1442045273_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2Roman I. Slušný. Já jsem právě zadělal na šunku a čekám až se žena vrátí z farmářskejch trhů a doveze odleženou kližku na zítřejší gulášek. Do toho se mi táhne hovězí vývar na hokaido polívku. Takový fajn sobotní dopoledne.

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník maxigabrielg

hm... dobroty, chlapci

ja este dnes si dam v Le Palaise a potom uz domov a tiez nieco navarim ( Roman mi narobil chute)

Upraveno uživatelem maxigabrielg
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Už to jede. Těšim se na jehněčí žebra. V guláši se vaří kvůli vývaru, pak si je oberu....

 

TVL :eek: . To je slušnej kotel ... to přijde i Zmizík, ne? :D

 

Jinak teda klobouk dolů před vámi páni! Já jsem na vaření moc línej, ale žena mi to vynahrazuje :D ...

 

Jinak dnes halušky s kyselým zelím, opečenou cibulkou a uzeným :) .

Upraveno uživatelem Sphinxx
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...