hufnor Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2015 Se sous-vide zkušenosti nemám, zato mám kontraargument na krám do baráku.Já jsem před rokem pořídil pomalý hrnec a já v něm vařím docela pravidelně, protože to masíčko je z něj prostě lahoda. Manželka, to je ovšem věc jiná. Ta se ho snad bojí, nebo co. Takže pokud tě vaření baví a není ti zatěžko si s tím vyhrát kvůli vynikajícímu žrádýlku, tak zas takový ranec to není, aby se to za ty prachy nedalo zkusit. Šel bych do toho taky, ale chybí mi právě ostatní serepetičky - vakuovačka, atp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2015 Klasika, dnes francouzsky b., mnam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 Bye-bye za týden. Kachní prsa sušená v soli, cukru, nějaké byliny a pomerančová šťáva. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 Rozumím tomu správně, že se to teď bude týden marinovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 Yes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 Ja jednou marinoval na balkone bucek. Po tejdnu prisel pes a sezral mne ho i s alobalem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 Naštěstí pro ten případ nemám psa. Ledaže by se skrz klec prokousalo morče, změnilo stravovací návyky a vrhlo se na to. Uvidíme, budu to raději pravidelně monitorovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 (upraveno) Ja jednou marinoval na balkone bucek. Po tejdnu prisel pes a sezral mne ho i s alobalem. Sice v jiným vláknu jsi psal, že maj kluci asi blbou karmu. Jenže poslední dobou jak čtu Tvoje příspěvky začínám mít dojem, že s tou Tvou karmou to taky nebude asi úplně stoprocentní...... Upraveno 30. listopadu 2015 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 Dnesni chutivka na vecer...salat z cervene repy s kozim syrem. Jak jsem ten syr nemel rad tak v tomto je skvelej. Rychlocvak mobilem, tak kvalita nic moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 Já se dnes "rozjel" s knedlíkama s vajíčkem. Sice blbost, ale tohle jídlo mám fakt rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 Ty třešničky vpravo vypadají tuze lákavě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 Dnesni chutivka na vecer...salat z cervene repy s kozim syrem. Jak jsem ten syr nemel rad tak v tomto je skvelej. Rychlocvak mobilem, tak kvalita nic moc.Nějak tam tu červenou řepu nemůžu najít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 Čekal jsem kdo se ozve, ta je pod tím zeleným :-) tento recept...http://www.ceskatelevize.cz/porady/10084897100-kluci-v-akci/1137-recepty/1410-salat-z-cervene-repy-s-kozim-syrem-a-syrovym-pecivem/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 Koukám máme stejný zdroj ):http://www.ceskatelevize.cz/porady/10084897100-kluci-v-akci/1137-recepty/381-v-soli-susena-kachni-prsa-s-jablecnym-chutney/ Kombinace řepy a kozího sýra je božská. Dělal jsem nedávno carpaccio, s trochou rukoly a medovým dresingem. Lábuž! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2015 To budou skoro stejny ingredience jen jinej postup. Tenhle salat zdlabl i tata, kdyz jsem ho delal u rodicu, jakoze cervenou repu on nerad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2015 já to dělám tak, že si předvařenou řepu nakrájím na plátky a dám jí na gril, po otočení na ní položím kozinu a na talíř si dám polníček, když se rozpustí/povolí sýr tak to naskládám na salát posypu nasucho oprařenou slunečnicí a zakápnu balsamicem a medem, taky lábuž;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2015 No ty si taky umis pekne podstrojovat. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2015 pajšl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2015 jako dobrý ale fakt jen jeden knedlík ? A tak málo omáčky...........a tak malý talíř................. Á... už vím to je předkrm..... fuj to jsem si oddychl, už jsem se lekl že je ta porce k obědu....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2015 Já předpokládám, že to není ani předkrm,ale pouze zkušební porce,zda není nutno něco přidat nebo dochutit. Jinak si tak malé množství vysvětlit ani nelze...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se