Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum

Doporučené příspěvky

Se sous-vide zkušenosti nemám, zato mám kontraargument na krám do baráku.Já jsem před rokem pořídil pomalý hrnec a já v něm vařím docela pravidelně, protože to masíčko je z něj prostě lahoda. Manželka, to je ovšem věc jiná. Ta se ho snad bojí, nebo co. Takže pokud tě vaření baví a není ti zatěžko si s tím vyhrát kvůli vynikajícímu žrádýlku, tak zas takový ranec to není, aby se to za ty prachy nedalo zkusit. Šel bych do toho taky, ale chybí mi právě ostatní serepetičky - vakuovačka, atp.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja jednou marinoval na balkone bucek. Po tejdnu prisel pes a sezral mne ho i s alobalem.

Sice v jiným vláknu jsi psal, že maj kluci asi blbou karmu. Jenže poslední dobou jak čtu Tvoje příspěvky začínám mít dojem, že s tou Tvou karmou to taky nebude asi úplně stoprocentní...... :lol2:

Upraveno uživatelem mondeo2
Odkaz ke komentáři

já to dělám tak, že si předvařenou řepu nakrájím na plátky a dám jí na gril, po otočení na ní položím kozinu a na talíř si dám polníček, když se rozpustí/povolí sýr tak to naskládám na salát posypu nasucho oprařenou slunečnicí a zakápnu balsamicem a medem, taky lábuž;-)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...