Frostie Odesláno 21. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2015 Ajvar je výborný i do guláše, omáček, pomazánek na topinky a pod. Každopádně je lepší lehce povareny, než syrový. Jeho použití jako třeba hořčice je doporučenihodne pouze podmíněně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 21. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2015 jak to myslíš s podmíněným doporučením Ayvaru? Já ho mám naopak k masu místo hořčice moc rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 21. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2015 No, že nevynikne tak jeho chuť, jako když se povaří. Také jsem ho zkoušel k masu a uzenine a moc mne to nepřesvědčilo. Měl jsem origo ze Srbska. Ale každý to máme jinak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 21. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2015 Já ajvar znám primárně z dovolených z Chorvatska, kde ho teda dávají snad ke všemu a tam jsem si na nej i navykl a když tam jedeme, tak jedna velká sklinka musí bezpodmínečně semnou domů :-)Taky jsem ho tam vždycky dlabal jen "syrovej" a nikdy mě nenapadlo ho ještě povařit, budu to muset zkusit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 21. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2015 včera jsem nakoupil cizrnu (už se koupe v lázni) a protože neměli tahini tak sem koupil sezam a dneska to všechno umíchám, domácí tahini nebude nic těžkýho, tak pak dám raport jak hummus dopadl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 21. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2015 Za recept na tahini i referenci budu rád, já posledně neměl ani sezam ani tahini, tak jsem to udělal bez něj a taky to šlo. Nicméně minulý týden drahá namočila cizrnu, že druhý den udělá hummus a nestihla to, takže jsem se do toho chtěl pustit až nějakých 36 hodin od namočení a to byl smrad, že to jeden nezažil. Zrychleným procesem to letělo do záchodu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 21. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2015 tahini http://recepty.vareni.cz/domaci-tahini/ hummus http://www.ceskatelevize.cz/porady/10084897100-kluci-v-akci/1137-recepty/13-cizrnova-pomazanka-humus-s-olivovym-chlebem/ udělal jsem k tomu i ten chleba, akorát místo oliv sem tam dal sušený rajčata Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 22. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2015 Tak už i romadur se koupe v lázni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 22. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2015 Hlasim ze ja asi kvasim, neb mi to bublinkuje, tak mam strach at do patku v lednici vydrzim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2015 (upraveno) škvarková pomazánka s ohrobeckým chlebem. Foto bohužel mobil. Upraveno 23. prosince 2015 uživatelem kral083 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepino Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2015 Do tohoto vlákna moc nepřispívám, ale dnes mi udělalo radost, že jsem si místo narozeninoveho dortu udělal jehněčí ramínko s rozmarynem, česnekem, naložené v hořčici. To se safranovou rýží a cibulovou omáčkou. Než jsem to stihl vyfotit tak bylo po všem. Tak všem dobrou chuť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2015 A tobě vše nejlepší k narozeninám :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2015 Salát hotovej, rybí polívka hotová. Teď se to zaleží, zítra jen rybu a pak všechno sežrat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2015 Do tohoto vlákna moc nepřispívám, ale dnes mi udělalo radost, že jsem si místo narozeninoveho dortu udělal jehněčí ramínko s rozmarynem, česnekem, naložené v hořčici. To se safranovou rýží a cibulovou omáčkou. Než jsem to stihl vyfotit tak bylo po všem. Tak všem dobrou chuť.Ideální chlapi sobě. :-) Každopádně vše nej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wagoneer Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2015 Sulc z kolínka hotovej, krásně tuhne. Teď jdu taky na tu polívku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2015 To je aspoň vánoční cukroví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2015 zacinam klasickou domaci vanocni zelnacku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2015 .. trocha sleďů, cibule a octa... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2015 Tak všechno nejlepší, takovej dort bych si klidně taky dal, ale už to mám týden za sebou a dal jsem si výbornej domácí uzenej bok :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 24. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2015 Nezpomeňte na vánočku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se