Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Edit: Honzo jestli myslis ten Seafood v kopci, tam uz bys jel zbytecne, pokud to zase neotevreli:)

Hops. To je mrzute :-( Si jdu vygooglit, co s nima je. Fakt je ten, ze uz jsem tam delsi dobu nebyl.

Odesláno

Hele a používáte ten pichaci teploměr nebo vaha/čas. OnO totiž záleží ani ne tak na váze jako na tloušťce. ..

Já jsem narazil na dobrý recept u Vaňka, vychází mi to od oka v pohodě, teploměr netřeba.

Odesláno (upraveno)

ty vole, ja se asi prihlasim do PROSTŘÍNO, kluk si zada treti porci krevet..

edt.: de nekdo se mnou? .. CHRONOPROSTŘÍNO ..

Upraveno uživatelem montemar
Odesláno

Hele a používáte ten pichaci teploměr nebo vaha/čas. OnO totiž záleží ani ne tak na váze jako na tloušťce. ..

Na přesné měření všeho druhu jsem dost zatíženej, takže takovou věc jako roastbeef si od oka netroufnu. Zvlášť když teď máme doma kojence. Mám teploměr se sondou a všechny tyhle pečící a grilovací disciplíny. Využiju ho i na přípravu kafe a občas jako kontrolu, jestli mi sous-vide funguje správně.

BTW: Se sous-vide tu někdo koketoval?

Odesláno

Miluju gratinovane brambory s lososem (v nich) Do jednotlivych vrstev vzdy nastrouham trosku muskatovyho orisku. K tomu se da (ale nemusi :-)) nejaky lehky salatek.

Nakonec jsem to spáchal dneska k večeři a mělo to úspěch, bez salátku :), navrch jsem nastrouhal trochu parmazánu. Lahoda. Díky!

Ja tudle spachal takovyho kockopsa - losos v panko strouhance s videnskym bramborovym salatem (prima recept na cuketka.cz). K tomu nejakou tu koprovou majonezu, treba.

Edit: Honzo jestli myslis ten Seafood v kopci, tam uz bys jel zbytecne, pokud to zase neotevreli:)

Tohle si schovám na příště, zní to velmi dobře. Podle cuketky už jsem toho dělal víc a nikdy nezklamal. Taky děkuju!

Odesláno

Zdravím. Určitě to zde už bylo ale tohle je můj druhý pokus sušení zadního hovězího. Z 1,2kg zůstalo 400g ale stojí to za to! Naloženo 48hodin a 13hohin sušení. Dobrota můžu jenom doporučit.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Tak domácí Jerky bych taky vyzkoušel, poděl se o recept :)

U nás dnes hotwings a čokoládový dortík.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...