Wagoneer Odesláno 30. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2016 Příprava sobotní večeře: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
honza71 Odesláno 30. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2016 Edit: Honzo jestli myslis ten Seafood v kopci, tam uz bys jel zbytecne, pokud to zase neotevreli:)Hops. To je mrzute :-( Si jdu vygooglit, co s nima je. Fakt je ten, ze uz jsem tam delsi dobu nebyl.
stosi Odesláno 30. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2016 Hele a používáte ten pichaci teploměr nebo vaha/čas. OnO totiž záleží ani ne tak na váze jako na tloušťce. ..Já jsem narazil na dobrý recept u Vaňka, vychází mi to od oka v pohodě, teploměr netřeba.
montemar Odesláno 30. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2016 (upraveno) ty vole, ja se asi prihlasim do PROSTŘÍNO, kluk si zada treti porci krevet.. edt.: de nekdo se mnou? .. CHRONOPROSTŘÍNO .. Upraveno 30. ledna 2016 uživatelem montemar
RedAce666 Odesláno 30. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2016 Hele a používáte ten pichaci teploměr nebo vaha/čas. OnO totiž záleží ani ne tak na váze jako na tloušťce. .. Na přesné měření všeho druhu jsem dost zatíženej, takže takovou věc jako roastbeef si od oka netroufnu. Zvlášť když teď máme doma kojence. Mám teploměr se sondou a všechny tyhle pečící a grilovací disciplíny. Využiju ho i na přípravu kafe a občas jako kontrolu, jestli mi sous-vide funguje správně. BTW: Se sous-vide tu někdo koketoval?
roura74 Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2016 Omáčka se přes noc hezky rozležela, dodělal jsem bramborovo pastiňákovou kaši a parádně se přežral.
Maxel Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2016 Miluju gratinovane brambory s lososem (v nich) Do jednotlivych vrstev vzdy nastrouham trosku muskatovyho orisku. K tomu se da (ale nemusi :-)) nejaky lehky salatek. Nakonec jsem to spáchal dneska k večeři a mělo to úspěch, bez salátku , navrch jsem nastrouhal trochu parmazánu. Lahoda. Díky! Ja tudle spachal takovyho kockopsa - losos v panko strouhance s videnskym bramborovym salatem (prima recept na cuketka.cz). K tomu nejakou tu koprovou majonezu, treba.Edit: Honzo jestli myslis ten Seafood v kopci, tam uz bys jel zbytecne, pokud to zase neotevreli:) Tohle si schovám na příště, zní to velmi dobře. Podle cuketky už jsem toho dělal víc a nikdy nezklamal. Taky děkuju!
Maxel Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2016 (upraveno) @roura74: Vypadá to skvěle! Na králíka se chystám dlouho... brzo bude. A ten Médoc, moc fajn víno Upraveno 31. ledna 2016 uživatelem Maxel
roura74 Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Odesláno 1. února 2016 Medoc příjemně překvapil. Zkusil jsem vzít pár flašek v Lidlu a asi jich ještě pár do sklepa vezmu.
montemar Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Odesláno 1. února 2016 .. vcera si asi sousedi tukali na celo, kdyz jsem zapinal gril, ale chut na kus masa byla silnejsi... flank steak (namibie)
Rudykopalsson Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Odesláno 1. února 2016 stejkům moc nerozumím, ale tenhle mi připadá hodně syrový...
RedAce666 Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Odesláno 1. února 2016 RAW úprava - ten oheň pod ním je jenom potisk servírovacího talíře...
montemar Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Odesláno 1. února 2016 .. hugh glass by mozna namitl, ze uz je well done..
BenelliTree Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Odesláno 4. února 2016 Zdravím. Určitě to zde už bylo ale tohle je můj druhý pokus sušení zadního hovězího. Z 1,2kg zůstalo 400g ale stojí to za to! Naloženo 48hodin a 13hohin sušení. Dobrota můžu jenom doporučit. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
filo-boxer Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Odesláno 4. února 2016 Tak se pochlub do ceho jsi nakladal, na kolik stupnu jsi susil? Horky vzduch, nebo horem-spodem?
verner35 Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Odesláno 4. února 2016 Sušené maso já taky tuze rád, napiš prosím víc, v čem to nakládáš, na kolik to sušíš, musím to vyzkoušet.
Maxel Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Odesláno 4. února 2016 Tak domácí Jerky bych taky vyzkoušel, poděl se o recept U nás dnes hotwings a čokoládový dortík. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tondaa73 Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Odesláno 4. února 2016 Na tý prvni fotce to vypadá, žes dělal oboje dohromady. :-)Ale mám obě věci tak rád, že by mi to vlastně ani nevadilo.
Maxel Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Odesláno 4. února 2016 Vypadá to trochu jak z krematoria, pravda To ten med a cukr, ale chuťově to bylo dobré.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se