gandalf Odesláno 25. února 2016 Nahlásit Odesláno 25. února 2016 Já si dovolím nesouhlasit u těch hodně malých okurek mi chybí taková ta "vyzrálost" plodu. Tím nemyslím, zralé plody, ale rozvinutí charakteristické okurkové vůně i chuti. Ty prťavý mi připadaj takový bez chuti, sterilní /jako t.zv. euro jídlo v cizině, kde mají vlastní kuchyni/, sice jsou chřupavé, na pohled líbivé, ale chuť mají jen po nálevu.
Tondaa73 Odesláno 25. února 2016 Nahlásit Odesláno 25. února 2016 Byla by to nuda, kdyby všichni měli stejné chutě, no ni ?? :-)))
Frostie Odesláno 25. února 2016 Nahlásit Odesláno 25. února 2016 Byla by to nuda, kdyby všichni měli stejné chutě, no ni ?? :-)))Přesně tak, kolik lidí, tolik chuti a navíc každá pochutina může mít i několik různých variant
Wagoneer Odesláno 25. února 2016 Nahlásit Odesláno 25. února 2016 Gandalf - vidíš, u nás zase preferujeme ty menší pro jejich " chrumkavost ". Nakládám asi tak tuhle velikost: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Maxel Odesláno 26. února 2016 Nahlásit Odesláno 26. února 2016 Trhaná vepřová plec pečená na víně, s bramborovou kaší. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Horhe Odesláno 26. února 2016 Nahlásit Odesláno 26. února 2016 Ještě teplý, tohle je jenom na košt, ještě jich je plná přepravka. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
blackhead Odesláno 26. února 2016 Nahlásit Odesláno 26. února 2016 Já myslel, že se to říká na Moravě ?? Furt se něco učím... Na jizni morave je to oharek [emoji1]
long Odesláno 27. února 2016 Nahlásit Odesláno 27. února 2016 Dnes jsme byli se synkem na lehkém obědě.NAŠE MASO v Dlouhé uliciHamburger, tataráček a kařžý tři pivka z malopivovaru. Pan Kšáňa je frajer!Pak jsme dostali chuť na sladké a šli jsme vedle do Lokálu každý na jeden věneček a větrník.No a pak jsme si dali kvúli vytrávení jejich famozní hruškovici a další dva, možní tři kousky. Po čtyřech prožraných a propitých hodinách jsem doma.Dobrou kluci, jdu se na chvíli natáhnout :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
roura74 Odesláno 27. února 2016 Nahlásit Odesláno 27. února 2016 Tam se chystám za dva týdny. Máme se ženou kulturní víkend v Praze a Naše maso je mimo jinýma na seznamu "Must visit".
Návštěvník dabelM Odesláno 27. února 2016 Nahlásit Odesláno 27. února 2016 Dnes jsme byli se synkem na lehkém obědě.NAŠE MASO v Dlouhé uliciHamburger, tataráček a kařžý tři pivka z malopivovaru. Pan Kšáňa je frajer!Pak jsme dostali chuť na sladké a šli jsme vedle do Lokálu každý na jeden věneček a větrník.No a pak jsme si dali kvúli vytrávení jejich famozní hruškovici a další dva, možní tři kousky. Po čtyřech prožraných a propitých hodinách jsem doma.Dobrou kluci, jdu se na chvíli natáhnout :-) Taky se tam vždy snažím zastavit na "něco" dobrého a vždycky tam nechám majlat
Wagoneer Odesláno 27. února 2016 Nahlásit Odesláno 27. února 2016 Já dnes tak nějak lehce středomořsky.. Málem jsem to nestihl odfotit. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
roura74 Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Odesláno 28. února 2016 Skromný nedělní oběd na sádle smažený.
M3maniac Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Odesláno 28. února 2016 Bramboráky jsme měli tak po roce předevčírem, dnes dělala moje drahá svíčkovou a domácí knedlík :-))) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Filip.J Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Odesláno 28. února 2016 Začaly mě bavit polévky, hlavně veganské. A pro vyváženost dávám ještě neveganské cukety. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
montemar Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Odesláno 28. února 2016 (upraveno) Co to je za sýr???mozzarella filone (bez nalevu)a provolone piccante Upraveno 28. února 2016 uživatelem montemar
mAra_ Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Odesláno 28. února 2016 (upraveno) Já měl dnes svůj první kontakt se sépií... A připravil jsem si takovou foto sérii k tomu: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 28. února 2016 uživatelem mAra_
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se