Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum


Doporučené příspěvky

To upečeš snadno. Nakrájíš bůček na požadované kousky, posolíš, okmínuješ, dáš do uzavřené brutvanky a strčíš na 8 hodin do trouby na 100 stupňů. Čím si to pak ochutíš, je už na tobě.

Taky to můžeš po upečení rozhňahňat vidličkou a mazat na chleba.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To upečeš snadno. Nakrájíš bůček na požadované kousky, posolíš, okmínuješ, dáš do uzavřené brutvanky a strčíš na 8 hodin do trouby na 100 stupňů. Čím si to pak ochutíš, je už na tobě.

Taky to můžeš po upečení rozhňahňat vidličkou a mazat na chleba.

 

 

Brutvanka....:-) :-) :-)

Tys je tu z tela?

...kakaouko, maseouko, chlebik a kipnut na gauč...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já mám oblibenou marinádu na bůček:

 

2 díly medu

1 díl sójová omáčka

1 dil prolisovaný česnek

 

pokud je med tuhý tak stačí nahřát, naložit do tohoto (marinádou není třeba šetřit),

ideálně přes noc a potom upéct, maso nesolit, ta sojovka je slaná dost.

 

Funguje to i na kuřecí špalíky, ale tam je potřeba při pečení přidat trošku oleje.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tome díky za tip, jen já když jsem poprvé experimentoval s medem na maso, tak to bylo sladký jak  :shit:  z nutrie. Je tam nějakej poměr vůdči tomu masu? Posledně jsem měl cca 1-2 lžíce medu na cca kilo kuřecího masa a byl to fakt masakr

 

 

Zavřeš furtku, rožneš, kryku opřeš do kuta, otevřeš brutvanku, nabiraš šufankem a zapijaš z krygla. :)

 

to je snad z poloviny po polski ne? Kromě furtku (což bych standardně řekl že je kolo - fixka) a kryku bych tomu ale s přehledem rozumněl, jako moravák...

Už jsem si ale našel, že to je branka a dědova vycházková bajda

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tome díky za tip, jen já když jsem poprvé experimentoval s medem na maso, tak to bylo sladký jak  :shit:  z nutrie. Je tam nějakej poměr vůdči tomu masu? Posledně jsem měl cca 1-2 lžíce medu na cca kilo kuřecího masa a byl to fakt masakr

 

 

 

 

to je snad z poloviny po polski ne? Kromě furtku (což bych standardně řekl že je kolo - fixka) a kryku bych tomu ale s přehledem rozumněl, jako moravák...

Už jsem si ale našel, že to je branka a dědova vycházková bajda

Je to sladký, to rozhodně. Žena dělá 1:1:1 a taky to jde.

Poměr vůči masu mám bajvoko, stačí když je to v tom hezky obalené, nemusí plavat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já mám oblibenou marinádu na bůček:

 

2 díly medu

1 díl sójová omáčka

1 dil prolisovaný česnek

 

pokud je med tuhý tak stačí nahřát, naložit do tohoto (marinádou není třeba šetřit),

ideálně přes noc a potom upéct, maso nesolit, ta sojovka je slaná dost.

 

Funguje to i na kuřecí špalíky, ale tam je potřeba při pečení přidat trošku oleje.

Dekuji, vyzkousim.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...