honza71 Odesláno 13. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2016 Ne výpečky, ty dělá moje milá výborný.Tohle byly kusy masa v upečeném stavu tak 6x8x6 cm podávané na takovém sladkokyselém sosu.No rozpadalo se to v hubě samo skoro bez kousání :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2016 To upečeš snadno. Nakrájíš bůček na požadované kousky, posolíš, okmínuješ, dáš do uzavřené brutvanky a strčíš na 8 hodin do trouby na 100 stupňů. Čím si to pak ochutíš, je už na tobě.Taky to můžeš po upečení rozhňahňat vidličkou a mazat na chleba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2016 To upečeš snadno. Nakrájíš bůček na požadované kousky, posolíš, okmínuješ, dáš do uzavřené brutvanky a strčíš na 8 hodin do trouby na 100 stupňů. Čím si to pak ochutíš, je už na tobě.Taky to můžeš po upečení rozhňahňat vidličkou a mazat na chleba. Brutvanka....:-) :-) :-)Tys je tu z tela?...kakaouko, maseouko, chlebik a kipnut na gauč... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2016 to jsem naposledy slyšel od dědy mojí ženy, ale myslel jsem si, že říkal brutvánek. Jsem čuměl jak tele...naštěstí strejda google zná :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2016 (upraveno) Zavřeš furtku, rožneš, kryku opřeš do kuta, otevřeš brutvanku, nabiraš šufankem a zapijaš z krygla. Upraveno 14. listopadu 2016 uživatelem VS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2016 Diky za snahu pomoci, ale proto píšu osvědčený recept na marinovaný pečený ....Páč verzi klasicky posolit a okmínovat má moje drahá zmáknutou dobře :-DA ty pekáče z fotky taky doma používáme, klasika je klasika ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2016 Trošku OT, ale hodí se. trošku...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2016 Já mám oblibenou marinádu na bůček: 2 díly medu1 díl sójová omáčka 1 dil prolisovaný česnek pokud je med tuhý tak stačí nahřát, naložit do tohoto (marinádou není třeba šetřit),ideálně přes noc a potom upéct, maso nesolit, ta sojovka je slaná dost. Funguje to i na kuřecí špalíky, ale tam je potřeba při pečení přidat trošku oleje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2016 Tome díky za tip, jen já když jsem poprvé experimentoval s medem na maso, tak to bylo sladký jak z nutrie. Je tam nějakej poměr vůdči tomu masu? Posledně jsem měl cca 1-2 lžíce medu na cca kilo kuřecího masa a byl to fakt masakr Zavřeš furtku, rožneš, kryku opřeš do kuta, otevřeš brutvanku, nabiraš šufankem a zapijaš z krygla. to je snad z poloviny po polski ne? Kromě furtku (což bych standardně řekl že je kolo - fixka) a kryku bych tomu ale s přehledem rozumněl, jako moravák...Už jsem si ale našel, že to je branka a dědova vycházková bajda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2016 Dyš ste dávali jen fotky tak to bylo srozumitelnější................. :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2016 Večeře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2016 Jsi se rozšoupl. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2016 No jo no, radši bych si dal pečené bůčkové kostičky, ale jsem bídný kuchtík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2016 No jo no, radši bych si dal pečené bůčkové kostičky, ale jsem bídný kuchtík.No ale aspoň kj?ttkaker jsi si dopřát mohl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 15. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2016 Tome díky za tip, jen já když jsem poprvé experimentoval s medem na maso, tak to bylo sladký jak z nutrie. Je tam nějakej poměr vůdči tomu masu? Posledně jsem měl cca 1-2 lžíce medu na cca kilo kuřecího masa a byl to fakt masakr to je snad z poloviny po polski ne? Kromě furtku (což bych standardně řekl že je kolo - fixka) a kryku bych tomu ale s přehledem rozumněl, jako moravák...Už jsem si ale našel, že to je branka a dědova vycházková bajdaJe to sladký, to rozhodně. Žena dělá 1:1:1 a taky to jde. Poměr vůči masu mám bajvoko, stačí když je to v tom hezky obalené, nemusí plavat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 15. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2016 Večeře. Voctový brambůrky jsou asi jako marmite co ? Buď je miluješ nebo je nemůžeš ani cejtit :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 15. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2016 Já mám oblibenou marinádu na bůček: 2 díly medu1 díl sójová omáčka 1 dil prolisovaný česnek pokud je med tuhý tak stačí nahřát, naložit do tohoto (marinádou není třeba šetřit),ideálně přes noc a potom upéct, maso nesolit, ta sojovka je slaná dost. Funguje to i na kuřecí špalíky, ale tam je potřeba při pečení přidat trošku oleje.Dekuji, vyzkousim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 15. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2016 Voctový brambůrky jsou asi jako marmite co ? Buď je miluješ nebo je nemůžeš ani cejtit :-)Je to tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 15. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2016 UK dinner. Na 14 dní mam voraz od vaření, necham se vobskakovat. Včera Dnes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 15. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2016 Stále je na tom britská kuchyně podobně jako vogonská poezie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se