honza71 Odesláno 17. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2016 Byla u nas babicka ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 17. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2016 Inspirace mexickou kuchyní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 17. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2016 Ses dal na vegouše, nebo kde máš maso??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petik16 Odesláno 17. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2016 ad steaky z lidla - už niekoľkokrát spokojnosť s viacerými druhmi, ale naposledy cca pred mesiacom ako guma, problém aj prerezat nožom. tuším český rumpsteak skúšal si aj ten Queensland..? Kúpil som ho dvakrát, raz na medium rare, raz už skôr taký well done dajme tomu ale boli perfektné! Rump mi tiež chutil a na rib eye nejak nebol čas už.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 17. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2016 (upraveno) Ses dal na vegouše, nebo kde máš maso???Maso (mletý hovězí) s fazolema a kukuřicí je zakrytý salátem. ;-) Upraveno 17. listopadu 2016 uživatelem roura74 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 18. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2016 A chilli? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 18. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2016 A chilli?to tam absolutně chybí. Nevím, čím to roura nahradil. Jinak kozí rohy lze používat už u dětí od 6 měsíců věku a s věkem stupňovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 18. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2016 To vůbec nemluvím o loupaných rajčatech ...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 19. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2016 Vcerejsi veganska navsteva = moje prvni zeleninove kari. Rapikaty celer, cuketa, papriky, cibule, bambus, petrzel.nat, brokolice, zampiony. Pasta byla z cesneku, cibule, zazvoru, garam masaly, kari, kurkumy, ol.oleje, hn.cukru a spusta lim.stavy. Vegosi se oblizovali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 19. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2016 Vypadá to perfektně, posledně jsem dělal kuřecí, ale vege vyrianta zní dobře. Jak děláš tu pastu, já pořád používám kupovanou, ale chtěl bych to zkusit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 19. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2016 Vypadá to perfektně, posledně jsem dělal kuřecí, ale vege vyrianta zní dobře. Jak děláš tu pastu, já pořád používám kupovanou, ale chtěl bych to zkusit... diky, nahazel jsem to vsechno do tycaku a rozmixoval (cesneku, cibule, zazvoru, garam masaly, kari, kurkumy, ol.oleje, hn.cukru a spusta lim.stavy) pak jsem na olivaku orestoval zampiony, zakapl citr.stavou kvuli barvy, pridal cibuli na ctvrtky, nechal zezlatnout, pak sla pasta a zbytek zeleniny, pred koncem kokos.mliko a doladit podle chuti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 19. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2016 to tam absolutně chybí. Nevím, čím to roura nahradil. Jinak kozí rohy lze používat už u dětí od 6 měsíců věku a s věkem stupňovat...Dětem chilli až tak moc nevadí, problém je manželka. Ta pozná, že jsem se na skleničku s Habaneros během vaření jen podíval. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 19. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2016 Dětem chilli až tak moc nevadí, problém je manželka. Ta pozná, že jsem se na skleničku s Habaneros během vaření jen podíval. :-)jj, to znám, taky to musím všelijak kamuflovat...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2016 Zase kus neděle v kuchyni. Kaiserky a rohlíky, protože nám došlo pečivo. Na oběd kuřecí stehna s omáčkou z granátových jablek a ořechů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2016 Hmm, tak to je všechno velká paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2016 (upraveno) To servírování masa na brambory nemám rád. Hned to dávám vedle, brambory odhrnuju, abych udělal místo na maso, na talíři bordel. Jak se dělá design jen pro design samotný bez vazby na funkčnost, praktičnost a účelnost, tak me to nebaví. Ani v jídle. Ale výborné to určitě bylo, to nepochybuji, a to pečivo vypadá skvěle. Upraveno 20. listopadu 2016 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wagoneer Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2016 Pěkně Rouro.... hlavně to pečivo Ti závidím, to mi nějak nejde. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2016 Well done Mr. Roura! Rohlíčky obzvláště vypečené, hned bych si jeden dal - jen tak, nebo ještě teplej s máslem. Jinak i takhle může vypadat nedělní oběd na služebce, když se vám nechce dřepět v hospodě a dávat si další steak nebo burger - grilované kuře, rýže masala, papírovej talíř a plastovej příbor. Vše Tesco Ale pochutnal jsem si, to zas ne že ne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2016 (upraveno) Back to UK steak klasika. Tentokrát jsem zkusil ten největší flák masa, co tu maj - porterhouse. Gerard Butler v Ctihodný občan si vybral správně, i timhle by se dal kuchnout spoluvězeň. Upraveno 21. listopadu 2016 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonas1 Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2016 Radku, to je "T" jako ze slabikáře! Cítím to až sem, nádhera :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se