Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum

Doporučené příspěvky

ad steaky z lidla - už niekoľkokrát spokojnosť s viacerými druhmi, ale naposledy cca pred mesiacom ako guma, problém aj prerezat nožom. tuším český rumpsteak

skúšal si aj ten Queensland..? Kúpil som ho dvakrát,  raz na medium rare, raz už skôr taký well done dajme tomu ale boli perfektné! ;) Rump mi tiež chutil a na rib eye nejak nebol čas už..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vypadá to perfektně, posledně jsem dělal kuřecí, ale vege vyrianta zní dobře. Jak děláš tu pastu, já pořád používám kupovanou, ale chtěl bych to zkusit...

diky, nahazel jsem to vsechno do tycaku a rozmixoval (cesneku, cibule, zazvoru, garam masaly, kari, kurkumy, ol.oleje, hn.cukru a spusta lim.stavy)

pak jsem na olivaku orestoval zampiony, zakapl citr.stavou kvuli barvy, pridal cibuli na ctvrtky, nechal zezlatnout, pak sla pasta a zbytek zeleniny, pred koncem kokos.mliko a doladit podle chuti

Odkaz ke komentáři

to tam absolutně chybí. Nevím, čím to roura nahradil. Jinak kozí rohy lze používat už u dětí od 6 měsíců věku a s věkem stupňovat...

Dětem chilli až tak moc nevadí, problém je manželka. Ta pozná, že jsem se na skleničku s Habaneros během vaření jen podíval. :-)

Odkaz ke komentáři

Dětem chilli až tak moc nevadí, problém je manželka. Ta pozná, že jsem se na skleničku s Habaneros během vaření jen podíval. :-)

jj, to znám, taky to musím všelijak kamuflovat...:-)

Odkaz ke komentáři

To servírování masa na brambory nemám rád. Hned to dávám vedle, brambory odhrnuju, abych udělal místo na maso, na talíři bordel. Jak se dělá design jen pro design samotný bez vazby na funkčnost, praktičnost a účelnost, tak me to nebaví. Ani v jídle. Ale výborné to určitě bylo, to nepochybuji, a to pečivo vypadá skvěle.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři

Well done Mr. Roura! ;) Rohlíčky obzvláště vypečené, hned bych si jeden dal - jen tak, nebo ještě teplej s máslem.

Jinak i takhle může vypadat nedělní oběd na služebce, když se vám nechce dřepět v hospodě a dávat si další steak nebo burger - grilované kuře, rýže masala, papírovej talíř a plastovej příbor. Vše Tesco :) Ale pochutnal jsem si, to zas ne že ne!

29ae265912d83cb1245616c213734f64.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...