Hasňa Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2016 (upraveno) Ad panev, obycejna ocel, patina, mazani olejem po umyti, oder, na kazde jidlo jina panev, tohle vsechno mi pripada naprosto zbytecne a otravne. Chapu konickare, ja taky porad posloucham CD, ale me to absolutne neoslovuje, nerku-li odpuzuje. Jsem velky zastance tezke nerezove, nekolikaplastove panve, ktera je i po dvaceti letech jak nova, i to nejvetsi pripaleni jde krasne umyt dratenkou bez zniceni, jde hazet do nekonecna do mycky, pred kazdym dalsim varenim je nemastna, cista ze vsech stran a bez zapachu, nespini zespoda, hygiena podle meho gusta. Proste jsem velky fanda kvalitniho nerezu. Ted jsem se v obchode dival na tuhle a asi tu tricitku vezmu. https://www.lecreuset.cz/panev-3-ply-plus-nizka Upraveno 30. listopadu 2016 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2016 Přidám asi nejdůležitější radu jak nedomr.it pánev - po použití odstavit a nechat samovolně zchládnout.Pokud ji hodíte do dřezu a pustíte na ni vodu z kohoutku tak se dno zprohýbá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2016 Pečený bůček z Lidlu-vynikající,než jsem stačil vyfotit,půlka byla sežrána Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2016 Přidám asi nejdůležitější radu jak nedomr.it pánev - po použití odstavit a nechat samovolně zchládnout.Pokud ji hodíte do dřezu a pustíte na ni vodu z kohoutku tak se dno zprohýbá.A to je vyhoda titanu. Jeste kdyz je panev horka, das ji pod studenou vodu a je umyta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2016 Nevaril jsem ja ale dal jsem si Pho Bo ve vietnamské restauraci uprostred Holešovické tržnice - fantastické ! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 1. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2016 (upraveno) A to je vyhoda titanu. Jeste kdyz je panev horka, das ji pod studenou vodu a je umyta.Objednal sem teda titanovou BAF co radil roura. Podle potreby to mozna rozsirim i o ocelovou de buyer co radil tommas4, ta mi z fotek pripada fakt fortelna. Jinak polivku Pho miluju, varim ji ted mesic porad dokola, jakmile ji dojim varim dalsi. Zkousel sem variantu s hovezim, ale nechutna mi noc hovezi maso, radsi mam kureci.S minimalnimi obmenami pouzivam tenhle recept:http://www.prozeny.cz/recepty/recepty-a-vareni/rychlovky/41885-polevka-ktera-nema-chybu-naucime-vas-vietnamskou-phoKlicove je mit hromadu cerstvych bylinek, mungo, chili at to hraje vsemi barvami. Upraveno 1. prosince 2016 uživatelem efreeti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 1. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2016 Budes spokojenej. Nejstarsi BAF mam 6 let a je porad jak nova. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 1. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2016 Nevaril jsem ja ale dal jsem si Pho Bo ve vietnamské restauraci uprostred Holešovické tržnice - fantastické !Lék na podzimní depky. Kdyz jsem delal jeste v Praze, tak jsem si tím hladil duši v SAPĚ cestou z firmy dom. Geniální věc. Jsem na ní lehce závislý. Dát tam ten nakládaný česnek, citron a schirachu, to jsem se rozplýval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 1. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2016 Ondrej71: jojo, zahreje a nasyti. Take ji mam rad. Zkousel jsem ji uz v x veitnam. hospodach, nikdy nezklamala. Vubec veitnamskou kuchyni muzu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 1. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2016 (upraveno) ...ktera je i po dvaceti letech jak nova, i to nejvetsi pripaleni jde krasne umyt dratenkou Dovoluji si trochu zapochybovat, ze panev pravidelne cistena dratenkou bude po dvaceti letech jako nova, ale jinak jasne, nerez je taky fajn a asi taky priste nejakou zkusim. A pak mozna i ten titan, proc ne. Postupne nahrazuju teflonove panve, teda zacal jsem a s Buyerkou jsem tak nejak dusevne harmonizujeme, klape nam to spolu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 1. prosince 2016 uživatelem filo-boxer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 1. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2016 A ted jsem na ni delal palacinky (na obed stejka) a super, trocha masla, vubes se nelepily, dobre se obracely a vubec nesmrdely po mase. Potvrzeno od 3 stravniku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 1. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2016 tomu vubec neverim, ze nesmrdely po mase.. ale kdyz je hlad, jdou city stranou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 1. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2016 Fakt ne! Čestné pionýrské! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 1. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2016 Něco si dej a netrap se :-) Ja si dávám domácí uzenej bůček a slintám :-))) a zapíjím to Jamesonem :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 1. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2016 (upraveno) moje debuierka je teda zatazena o neco vic.. Upraveno 1. prosince 2016 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 1. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2016 Dovoluji si trochu zapochybovat, ze panev pravidelne cistena dratenkou bude po dvaceti letech jako nova, ....No to samozřejmě můžeš, ale je to tak. Je ji dokonce už přes dvacet, má ji máti a je to Zepter. Nejde poznat, jestli má dva roky, nebo dvacet. Je furt stejná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 1. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2016 Hele hoši, nechci vám do toho pánevního inženýrství se svými tituly kecat, ale "titanové" pánve co tu opěvujete ve skutečnosti z žádného titanu nejsou, titan je maximálně součástí/barvivem keramické glazury. Korpus bývá buď hliník, nerez nebo litina, případně kompozitní (hliník ze zalisovaným ocelovým plechem) kvůli indukci. Nová pánev (skoro) vždycky smaží líp než stará, všechno kolem jsou jen marketingové kecy proč si draho koupit něco co se podařilo vyrobit levněji. Povrch ať si každý zvolí podle toho co preferuje za technologii a jídla - funkčně to má určité přesahy, ale na věci které je nežádoucí "připálit" (zelenina, vejce, palačinky?) stačí i sprostá teflonka kterou po roce preventivně vyhodíte, něco jiného si vezmete na steaky (vysoké teploty + velká tepelná kapacita) - zatímco indické/asijské mňamky bez krátkodobého přismahnutí (rychlé střídání teplot, ideálně tenký plech na plynu) chutnají jak UHO ze závodky... Poctivá "debuyérka" je určitě skvělá, ale manželce bych tak nebezpečný nástroj do ruky nesvěřil - stačí že k vánocům po mě chtěla jakejsi hi-tech váleček, s nastavováním hloubky průniku... 2juraj11: ten pekáč s bůčkem jsem neměl vidět... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 1. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2016 Ten pekac s buckem sem taky nemel videt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 1. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2016 Ja mel pekac s krkovickou, nastesti jsem ho nestihl vyfotit pred sezranim, tak nebudu provokovat k nocnimu nacpavani :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 1. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2016 Něco si dej a netrap se :-) Ja si dávám domácí uzenej bůček a slintám :-))) a zapíjím to Jamesonem :-)Heeej. To je nadhera. Videnske parky v mem zaludku se stydi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se