Jakubisko Odesláno 3. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2010 Gasi to opravdu jsem. Pořád to ještě spadá do kategorie kolejní strava. Počkej ale od února, až budu ve svém. To zkusím i nějaké ty vomáčky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaX Odesláno 3. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2010 Včera jsem smažil k večeři olomoucké syrečky. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 3. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2010 Gasi to opravdu jsem. Pořád to ještě spadá do kategorie kolejní strava. Počkej ale od února, až budu ve svém. To zkusím i nějaké ty vomáčky máš říct že to je redukovaná řepová esence a máš od toho hanáka pokoj mimochodem, začíná mi připadat, že tady poslední dobou řepa začíná trochu ztrácet na popularitě! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 3. prosince 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2010 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Při vší úctě: toto by mohlo aspirovat na "Babicovo dobrotu" 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 3. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2010 Kubson: ja ti dam hanaka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 3. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2010 Při vší úctě: toto by mohlo aspirovat na "Babicovo dobrotu" Tak to bych se moh dát Jirkovo desatero z jeho antifanklubu na Okounovi... 1. Tvrdý játro neni tak dobrý jak měkký játro. 2. Mozarella je takovej sýr bez chuti a bez zápachu. Ale je dost populární. Lidi, který hubnou, ho maj rádi. 3. Kdo nemá žampiony, tak ať si tam dá nějaký jiný houby. A teď důležitý, kdo nemá žádný houby, tak ať si tam nedává vůbec žádný houby. 4. Je to supr... Jednoduchý a postaví to každýho šohaje na nohy, vyčistí tělo, dodá žaludku mikrofloru, vitamíny, odbourá to všechny i volný radikály a hlavě dodá sebevědomí, žloutky prý i vlasy a lesk, taky trochu jsou afrodiziakem. Tak to přece musí bejt i zdravý... 5. Ratatule. ?Dneska si tady spolu připravíme francouzskou zeleninu a to bude ratatule.? 6. Pakliže budete mít štěstí jako já, že váš manžel, babička nebo dcera byli na rybách a přinesli kombinaci lososa, tresku a sumce, což se samozřejmě může podařit... 7. Kurkuma je japonskej šafrán, kterej se používá kupodivu v Indii. Je to v podstatě takový barvivo. Ale blíží se to samozřejmě ke kari. 8. Ja jsem uvažoval vo tom vůbec jak ten název sekaná moh vzniknout, tak a vyudedukoval jsem si, že pravděpodobně dřív ty mašiny, ty strojky neměli, takže prostě lidi to maso vzali a rozsekali ty zbytky co měli a vznikla jim vlastně takovádle jakoby mletina a z toho voni dělali si takový ruzný samozřejmě pochoutky. 9. Nebo jsme dělali v Düsseldorfu takovou akci pro pět tisíc lidí a vezli jsme tam jídlo kamionama. Všechno jsme to přišpendlili, aby to po cestě drželo. Přišpendlili jsme to blbě. Přijeli jsme na místo, otevřeli dveře a puding plaval v nudlích, krabi se v tom plácali? Za tři hodiny jsme to museli dát do původního stavu. 10. Mám obchod s lyžema, dělám servis, hraju sport, zpívám, jsem dobrý milovník. To je opravdu neskutečnej blázen a matlal. Já se do toho vlákna chodím výborně pobavit. Zdroj: Okoun Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 3. prosince 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2010 Tak to bych se moh dát Jirkovo desatero z jeho antifanklubu na Okounovi... Na doplnění: někde běhal takovej stream. Na prvním snímku říká Ondřej Hejma Babicovi (takovou tou bublinou od huby) "Ku...a, co to je? To se nedá žrát!" A Babica v bublině na druhém snímku odpovídá: "Nedá, ale můžeš si to udělat doma." 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 3. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2010 Na doplnění: někde běhal takovej stream. Na prvním snímku říká Ondřej Hejma Babicovi (takovou tou bublinou od huby) "Ku...a, co to je? To se nedá žrát!" A Babica v bublině na druhém snímku odpovídá: "Nedá, ale můžeš si to udělat doma." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 3. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2010 Na doplnění: někde běhal takovej stream. Na prvním snímku říká Ondřej Hejma Babicovi (takovou tou bublinou od huby) "Ku...a, co to je? To se nedá žrát!" A Babica v bublině na druhém snímku odpovídá: "Nedá, ale můžeš si to udělat doma." 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 3. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2010 máš říct že to je redukovaná řepová esence a máš od toho hanáka pokoj mimochodem, začíná mi připadat, že tady poslední dobou řepa začíná trochu ztrácet na popularitě! hanák je velmi neklidný, od té doby co 3x týdně trénuje... máš pravdu Kubo, řepa se nám vytrácí, tak dneska teba odkaz na řepajuice http://www.zelene-zdravicko.cz/susena-cervena-repa.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 3. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2010 Cestou domů z práce jsem si zase jednou po čase koupil pár plátků dvacetiměsíční parmské šunky Ghirardi a k tomu jsem zkusmo přibral kousek sýra Ubriacco od dozrávače Guffantiho. Tohle Ubriacco (zraje pod vrstvou hroznů vína a proto ten název - opilec ) je navíc zajímavý tím, že je z mlíka testuna což je kříženec mezi kozou a ovcí... jak jsem se dočet. Ovšem chuť tohoto sýra je naprosto fantastická - jemně pikantní, velmi aromatická a výrazná. Navíc se vyznačuje charakteristickým "prlením" na jazyku. Doporučuju! Na závěr jsem to spláchnul sťopičkou Chardonnay di Nonino grappou, což sice není žádnej zázrak (ostatně dobré červené víno by bylo asi obecně vhodnější), ale svému účelu posloužila. Vše zakoupeno ve winemarketu.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 3. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2010 Chci se zeptat jestli máte někdo zkušenost s "Mistrem uzenářem" z Pavlic? Vypadá to, že budeme mít v blízké době cestu kolem tak jestli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 4. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2010 Děláš mi chutě, ale prlení jsem musel pohledat: prlení - překvapivě teritoriálně omezené slovo, snad jen na oblast jihovýchodní Moravy. Označuje pocit blízký brnění nebo pálení (pálení ne jako vjem tepelný, nýbrž chuťový)....Pojem prlení je ustálen hlavně v souvislosti s kopřivou - "kopřiva prlí, poprlený kopřivama". No, šak to je přesně ono. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 4. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2010 Chlapi,už jsem se tu jednou ptal,ale nějak to zapadlo....jsem paštikovej,miluju hlavně ty "hrubé"......nemáte pár tipů????? (Klidně i jemné).......prostě na dobré paštičky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 4. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2010 a nestačí ti pomazánka? o jedné z řepy bych věděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 4. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2010 ....njn...já zapoměl na řepo-boom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 4. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2010 Cestou domů z práce jsem si zase jednou po čase koupil pár plátků dvacetiměsíční parmské šunky Ghirardi a k tomu jsem zkusmo přibral kousek sýra Ubriacco od dozrávače Guffantiho. Tohle Ubriacco (zraje pod vrstvou hroznů vína a proto ten název - opilec ) je navíc zajímavý tím, že je z mlíka testuna což je kříženec mezi kozou a ovcí... jak jsem se dočet. Ovšem chuť tohoto sýra je naprosto fantastická - jemně pikantní, velmi aromatická a výrazná. Navíc se vyznačuje charakteristickým "prlením" na jazyku. Doporučuju! Na závěr jsem to spláchnul sťopičkou Chardonnay di Nonino grappou, což sice není žádnej zázrak (ostatně dobré červené víno by bylo asi obecně vhodnější), ale svému účelu posloužila. Vše zakoupeno ve winemarketu.cz Tak to je náhodička :-) Já se dnes cestou z Czechcomputeru, kde jsem kupoval jeden dárek taky stavil v marketu a koupil mimo jiné právě sýr zrající ve vrstvě slisovaných hroznů a Ghirardi. I když je San Nicola a San Daniele moc dobrá bašta, Ghirardi mi přijde o fous lepší. Parmazán jsem měl ještě doma a tak jsem dokoupil už jen olivy a tu pikantnější směs hub co je se sušenými rajčaty. Mimochodem už asi poslední tři návštěvy postrádám pesto ze sušených rajčat a tak jsem koupil z paprik...uvidím jaký bude. Ještě mám trochu mastnou pusu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 5. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2010 (upraveno) Tak to je náhodička :-) Já se dnes cestou z Czechcomputeru, kde jsem kupoval jeden dárek taky stavil v marketu a koupil mimo jiné právě sýr zrající ve vrstvě slisovaných hroznů a Ghirardi. I když je San Nicola a San Daniele moc dobrá bašta, Ghirardi mi přijde o fous lepší. Parmazán jsem měl ještě doma a tak jsem dokoupil už jen olivy a tu pikantnější směs hub co je se sušenými rajčaty. Mimochodem už asi poslední tři návštěvy postrádám pesto ze sušených rajčat a tak jsem koupil z paprik...uvidím jaký bude. Ještě mám trochu mastnou pusu. Mně právě Ghirardi chutná asi nejvíc. Tu jejich dvacetiměsíční mám moc rád... Výrazná chuť (já jsem obecně na silné, charakteristické chutě), lehce nasládlá - vynikající. Upraveno 5. prosince 2010 uživatelem Kalifx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel_h Odesláno 5. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2010 Babica dokáže trumfnout i Chucka Norrise:Chuck z hovna dokáže udělat granát, Babica pomazánku............. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 15. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2010 Právě jsem dojedl své, zatím nejlepší karbanátky. Opět improvizace - mleté hovězí, trocha steakového koření a strouhaný parmazán. Je fakt, že z toho smažení je slušný bordel, ale ta chuť a šťáva! Bomba! Fotografii tentokrát dávat nebudu, protože by mi místní estéti zase naprali zá######é body Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se