Návštěvník Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Odesláno 2. února 2019 Ja pouzivam takovy ten ?zvonecek? na bylinky. Vypada to podobne jak sitko na caj. Nemusim pak lovit po hrnci bylinky. Konkretne u rozmarynu to nesnasim. Ty jehlicky ve zradle Sent from my iPhone using Tapatalk
Maxel Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Odesláno 2. února 2019 Souhlas. Buď pyramida nebo dělam měšec z kousku plátna a tam to naperu ? drahá je na kousky rozmarýnu přímo ?alergická?.
M.K. Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Odesláno 2. února 2019 Rozmarýn dávám k bramborám, když je peču v troubě - úžasně pak voněj. Jo a taky ho dáváme do receptu, kdy se do alobalu zabalí kousky masa (krůtí), brambory, zelenina a citron a peče se to. Ale nemůžu si vzpomenout, jestli to má nějakej název :-)
JaRooN Odesláno 3. února 2019 Nahlásit Odesláno 3. února 2019 Tak ještě restauracecantina.cz Tam jsem tedy už tak dva roky nebyl,ale tehdy to bylo moc fajnMoc děkuji za tip! Už tady sedíme a čekáme na hlavní jídlo. Zatím dobrý
Maxel Odesláno 3. února 2019 Nahlásit Odesláno 3. února 2019 Domácí vajíčkový salát - jednou na žitném s dýňovymi semínky, podruhé na low-carb chlebu. První made by Kaufland, druhý by máma.
Happycz Odesláno 3. února 2019 Nahlásit Odesláno 3. února 2019 To vypadá moc dobře. Byl by recept na ten vajíčkový salát? Moc díky.
Maxel Odesláno 3. února 2019 Nahlásit Odesláno 3. února 2019 Sichr. Je to takový samodomo, ale docela se ujal. Základ je bílej jogurt (řeckej), mascarpone, majonéza - vše 1/3 objemu. Dobře promíchat, sůl/pepř (bílej, mletej). Vejce natvrdo - vařim 8min., žloutek zůstane vláčnej. Krájení je na každém, kdo jak má rád strukturu. Já krájím na osminky - dvakrát podél, jednou napříč. Opatrně zamíchat do základu, aby z toho nebyla fašírka. A toť vše. Někdy dávam jednu šalotku a dvě kys.okurky najemno, ale spíš ne. Keep it simple. Na ozdobu je taky hafo možností. Od výše na obr. - jarní cibulka, chilli a klíčky ; ale co funguje taky skvěle je křupavá cibulka, taková ta ala Ikea nebo americký tejdny Lidl.
Maxel Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Odesláno 4. února 2019 Prasím. Prasíš. Prasíme. Jitrnice a červená lepenice.
Moty Odesláno 5. února 2019 Nahlásit Odesláno 5. února 2019 no twl. to bych nedal, navaluje se mi jen to vidím
M.K. Odesláno 5. února 2019 Nahlásit Odesláno 5. února 2019 Červenou variantu lepenice jsem ještě nejed/neviděl - vypadá pěkně... U nás dneska špagety Carbonara (tak trochu della Casa). Když už jsme u toho prasení :-)
KFL Odesláno 5. února 2019 Nahlásit Odesláno 5. února 2019 Tak ještě restauracecantina.cz Tam jsem tedy už tak dva roky nebyl,ale tehdy to bylo moc fajn Párkrát jsem byl v Cantina v Praze na karmelitské a vždycky supr. Taky jsem vždycky chodil do Cantiny, ale musím říct, že za poslední 2 roky už je to jiný a je to hodně "počeštěný" Mexiko. Za mě doporučím Agave u Staromáku (super!) nebo Las Adelitas (ne v Lucemburský, zbytek jo).
Maxel Odesláno 5. února 2019 Nahlásit Odesláno 5. února 2019 (upraveno) @lepenice/jitrnice: Nebylo to pro mě, drahá si todle poručí tak jednou za 2-3 roky, ale prasárna je to slušná. Červený zelí taky prvně a prej to bylo zupergut. Dneska taky těstoviny, a krevety - aka asijské smažené krevety se zázvorem a rýžové nudle. Pro pány na talíři zdobeno chilli, a málem mi to servalo fusekle. Jízda. Upraveno 5. února 2019 uživatelem Maxel
M.K. Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Odesláno 6. února 2019 Já jsem asi (asi určitě) stará škola, ale na jitrnici či lepenici nic zásadně špatného nevidim. Není-li konzumována v 11 večer, každý den :-)
Návštěvník Zmizík Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Odesláno 6. února 2019 (upraveno) Já jsem asi (asi určitě) stará škola, ale na jitrnici či lepenici nic zásadně špatného nevidim. Není-li konzumována v 11 večer, každý den :-)Já teda vůbec netuším, kde mám žlučník ale myslím, že bych ho těma dvouma jitrnicema, lepenicej a decákem tuku aktivoval úplně spolehlivě. Kurva Maxik to k tomu nemůžeš hodit aspoň řekvičku? Upraveno 6. února 2019 uživatelem Zmizík
krutor Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Odesláno 6. února 2019 Dneska anglická snídaně. Připravoval už tady někdo humra? Byl bych rád za rady.
Kluk jako buk Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Odesláno 6. února 2019 Dneska anglická snídaně. Připravoval už tady někdo humra? Byl bych rád za rady. Chtělo by to větší talíř. Ale jinak nádhera.
VS Odesláno 7. února 2019 Nahlásit Odesláno 7. února 2019 Dá se u nás někde koupit tohle?https://www.bostonsausage.co.uk/wp-content/uploads/2010/02/Smoked-bacon.jpg
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se