JoyStick Odesláno 3. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2020 Btw vydrzi to v suchy mistnosti krupavy 3 dny (dyl sem to nemel moznost votestovat, vsecky sem sezral.
DavidLC Odesláno 3. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2020 https://www.pratele-lososa.cz/ Nemá někdo zkušenost ? Jeden ohlas mám, že dobrý....
M.K. Odesláno 4. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2020 Ideální zimní těstoviny - ragu bolognese. (My je teda žerem celoročně.)
Moty Odesláno 4. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2020 https://www.pratele-lososa.cz/ Nemá někdo zkušenost ? Jeden ohlas mám, že dobrý.... Taky to mám jen zprostředkovaně, ale byla to jen chvála. Jediný problém je, že když jedeš kolem a vzal bys, tak nemaj a honit je na konci dne v jiným městě, jestli jim nezbylo, že si někdo neodebral, nemá cenu, ryby vypadaly moc pěkně, takže bych se nebál
honza71 Odesláno 4. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2020 https://www.pratele-lososa.cz/ Nemá někdo zkušenost ? Jeden ohlas mám, že dobrý....Pokud ti jde primarne o lososa, tak se mrkni sem:https://www.morevsrdcievropy.cz/
DavidLC Odesláno 4. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2020 Taky to mám jen zprostředkovaně, ale byla to jen chvála. Jediný problém je, že když jedeš kolem a vzal bys, tak nemaj a honit je na konci dne v jiným městě, jestli jim nezbylo, že si někdo neodebral, nemá cenu, ryby vypadaly moc pěkně, takže bych se nebálDíky, asi vyzkouším. "Zastávku" mají přímo u nás, tak dám pak vědět. Moje poslední zkušenost s lososem z Lídlu nebyla nic moc..
DavidLC Odesláno 4. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2020 Pokud ti jde primarne o lososa, tak se mrkni sem:https://www.morevsrdcievropy.cz/Díky za tip, žena tam kupovala čistící prostředky a prášky na praní, že mají ryby jsem teda nevěděl.
Maxel Odesláno 4. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2020 Ha! Bude se zrát maso na sucho. Pytlíky sou na cestě. https://www.grilovani.cz/sacky-lava-pro-suche-zrani-masa-test-set-4-ks
tikzot Odesláno 4. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2020 Ty brdo tak tvari se to jako veprovy(mozna kruta..?) mate me tam teda ten rozmaryn, ale ja bych tipnul szeged..?
Maxel Odesláno 4. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2020 Vypadá to jako sojový kostky na pepři a rozmarýnu. V zájmu Toma se doufam pletu
DavidLC Odesláno 4. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2020 Co perkelt, ale já jsem na vaření laik...Zato něco sežrat, to by mi šlo :-)Každopádně to vypadá krásně ;-)
tikzot Odesláno 4. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2020 Hmm. Teleci maybe? Na vine? Burgundsky?
Tom4 Odesláno 5. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2020 Hmm. Teleci maybe? Na vine? Burgundsky? Trefa, palec nahoru!
tikzot Odesláno 5. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2020 Grejt! Tak ať chutná;-) krasný jídlo na nedělní obídek;-)
Maxel Odesláno 5. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2020 Sous vide über alles ? rib eye? pštros? ku.prsa
honza71 Odesláno 5. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2020 Maxeli, proc je tohle vareni v igelitu lepsi nez treba pomaly hrnce ?
Maxel Odesláno 5. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2020 (upraveno) Netroufl bych si říct lepší, na to nemám potřebnou erudici ; ani zkušenosti. Je to určitě dobrá alternativa. Za mě je benefitem sous vide možnost přípravy dopředu, takhle ?dávkově?. Maso navíc zůstává plné šťávy, prakticky nehrozí vysušení. Nakonec tim, že se připravuje při nízké teplotě, ček to má líp pod kontrolou. PS: teď třeba vyrážíme s rodinkou na špacír do lesoparku, a dlabanec se mezitim dělá. Jede to přes wifi, takže i na dálku o tom mam přehled. Upraveno 5. ledna 2020 uživatelem Maxel
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se