Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum


Doporučené příspěvky

Ten pernik je spis na to zahustení a ja ho nedaval, uz takhle je to celkem husty z ty zeleniny pasirovany, ale ten pernik ja davam do majdy k pečenýmu bočanku na tuzemáku, k tomu to pásne skvěle;-) 

Upraveno uživatelem tikzot
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Luk: Ja sem mel podezreni esiva vono to nebude hustidlo, ale poradnej pernik by to me vovonet s to ja rad.

 

Ja se dneska vodflak sendvicem.

Kozi maslo, suseny naklady rajcata, cerstvy rajcata, 4 druhy syra od uzenyho po gorgonzolu, 2 sunny side up vejce, 3 ruzny masa, naky zeleny bokem.

c55f122a629964334453d4aa42bc23df.jpg

Hezky velkomocně;-) tyhle sendvice mi vzdycky vyhodej pant, jak je to vysoky;-)))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Joy: Nemáš tam toho moc? 4x sejr, 3x maso ? netlouklo se to?

 

V tomdle se držim hesla v jednoduchosti je síla. Stejně třeba nemam rád přeplácanou pizzu, 2-3 ingredience (krom sejra/rajčat) max.

 

Jako sežral bych to, ne že ne.

Upraveno uživatelem Maxel
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Radek:

Prekvapive ne, snazim se vybirat typove tak, aby se to doplnovalo.

Jelikoz mam v lednici jedno sufle jen pro salamy, sunky, klobas, syry vseho druhu atd, tak tech ingredienci je na vyber vetsinou celkem dost.

Kdyz tam nedas 2 a vic stejne vyraznejch veci, je to v poho. Vrstveni chuti proste. Taky to delam na pulky a pak to splacnu, takze mam lepci kontrolu nad shora shoda doprostred. Chutovy bunky jedou postupne :D

 

Luk: rvali mi ve ctvrtek zub, tak musim zvejkat jen na 1 stranu a to je teda peklo s tema rozmerama! :lol2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...