Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum


Doporučené příspěvky

Povedená šunka, super.

 

Já mám polévku taky hotovou :)

 

attachicon.gif20200209_114229-600x1013.jpg

Ten kaldounek vypada krasne, ale jen malá vrypka- nemaj v něm být vaječný nudle a muškátový žemlov? knedlíčky..? Resp. Tak ho děláme u nás už strašně dlouho... ta fusilla to tak nak znehodnocuje dle mýho;-)))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dneska žebra z vepře, recept víceeméně klasika, oliváč, trocha medu, sůl, pepř, citronová šťáva, sušený chilli a slza guinessu  Přes noc marinovat, ráno trouba na 220, rychle zatáhnout, pak pečeno pod alobalem na 150 cca 3 hodinky. K tomu šťouchané brambory a vychlazená plzeň. Teď v bedně švédská rally a za chvíli biatlon, krásná to neděle, ještě to nádobí kdyby se chtělo umejt samo ... 

post-12657-0-21035400-1581852373_thumb.jpg

post-12657-0-63263200-1581852387_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky oběma, zkusím. Mně akorát dycky zarazí, že tyle věci mají jinde v každý vesnici a u nás to musí člověk celkem horko těžko shánět, zvlášť pokud je mimopražskej. A pokud říkám jinde nemám na mysli zrovna Řecko etc, ale třeba třeba i Rakousko, kde jsme to teď kupovali ve Sparu alpský vesnici. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...