VS Odesláno 9. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2020 Taky vařím na 2 hodiny, ale chtěl jsem to vyzkoušet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 9. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2020 (upraveno) Taky bych to rád viděl Já dopejkam 8h dělaná sous vide krůtí stehna. K tomu bude gravy a růžičková kapusta, do které jsme se teď zaláskovali. Upraveno 9. února 2020 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 9. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2020 Hmmm, vypadá skvěle! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 9. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2020 Povedená šunka, super. Já mám polévku taky hotovou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 9. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2020 @VS: Jak jsi to dělal? Šunkovar do hrnce s sous vide mašinkou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 9. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2020 Povedená šunka, super. Já mám polévku taky hotovou 20200209_114229-600x1013.jpgTen kaldounek vypada krasne, ale jen malá vrypka- nemaj v něm být vaječný nudle a muškátový žemlov? knedlíčky..? Resp. Tak ho děláme u nás už strašně dlouho... ta fusilla to tak nak znehodnocuje dle mýho;-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 9. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2020 Mají no, ale tohle je kaldoun pro chudý, není z husy ale z kachny a tak jsem tam jen prásknul těstoviny a hotovo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 9. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2020 Tak mi ho děláme i ze slepice nebo kuřete, takže ten je úplně zadáčo. Ale jinak jako vždy pecka a profi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 9. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2020 Letos čtvrtý ročník, co to děláme a zase se povedlo No tvl to je paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 9. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2020 @VS: Jak jsi to dělal? Šunkovar do hrnce s sous vide mašinkou? Přesně tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 14. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2020 (upraveno) Sous vide tomahawk (60st. / 8h) s medvědím česnekem. Fazolky na slanině. Béarnská omáčka. Takle dobrý vepřový jsem snad nejedl. Vim, samochvála... fakof Upraveno 14. února 2020 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 14. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2020 Top jako kráva! Klobouk, Radku! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 14. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2020 Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 15. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2020 Tak já dnes panenka sous vide, r.kapusta, brambory na masle s porkem, cervene zeli. Dobry to je a s foodstylingem se mi nekdy proste nechce srat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 15. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2020 Nevíte, kde se u nás dá sehnat tarama, aka taramasala? Za hranicema všema směrama normální věc a u nás nic moc teda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 15. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2020 Hmm, koukam M&S. Treba Globus, Makro...netusite? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 16. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2020 Dneska žebra z vepře, recept víceeméně klasika, oliváč, trocha medu, sůl, pepř, citronová šťáva, sušený chilli a slza guinessu Přes noc marinovat, ráno trouba na 220, rychle zatáhnout, pak pečeno pod alobalem na 150 cca 3 hodinky. K tomu šťouchané brambory a vychlazená plzeň. Teď v bedně švédská rally a za chvíli biatlon, krásná to neděle, ještě to nádobí kdyby se chtělo umejt samo ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miguel 25 Odesláno 17. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 Nevíte, kde se u nás dá sehnat tarama, aka taramasala? Za hranicema všema směrama normální věc a u nás nic moc teda.Greek Corner - Francouzská 31, Praha 2 nebo Milady Horákové 27 P7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 18. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2020 Hmm, koukam M&S. Treba Globus, Makro...netusite? Já ji kupuju v tom M&S a je super, můžu doporučit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 18. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2020 Díky oběma, zkusím. Mně akorát dycky zarazí, že tyle věci mají jinde v každý vesnici a u nás to musí člověk celkem horko těžko shánět, zvlášť pokud je mimopražskej. A pokud říkám jinde nemám na mysli zrovna Řecko etc, ale třeba třeba i Rakousko, kde jsme to teď kupovali ve Sparu alpský vesnici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se