Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum


Doporučené příspěvky

Sušení masa probíhá k mé naprosté spokojenosti. Rád bych se s Vámi podělil o jeden recept, který jsem nyní vyzkoušel na vepřové i hovězí. Výsledek stál za to. Na kilo masa:

 

Teriyaki 80 ml

Worcester 2 lžíce

Jablečný ocet 80 ml

Uzená paprika 1 lžíce

Granulovaný česnek 1 lžícš

Třtunový cukr 1 lžíce

Cayenský pepř 1 lžička

Sůl 1 lžíce

Pepř 1 lžíce

 

lze přidat

 

Liquid Smoke 1/2 lžičky, nezkoušel jsem.

 

Mňamka, méně pálí než to, co jsem postoval dříve.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...