Bob Odesláno 20. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2021 (upraveno) před 2 hodinami, Maxel napsal: Bobe pecka! Chobotnici jen vaříš, bez zatažení na barvu? No delal jsem ji teda trochu mimo Mexika na sezamovym oleji zprudka na panvi spolu s krevetama, predtim je chobotnice samozrejme predvarena. Nakonec na chvilku cesnek, bily vino, a ta pasta, sul, pepr, cukr na dochuceni Tom: ja krevety, chobotnici jim, ale musle nedam, vadi mi ta konzistence. Max sv. Jakuba ty muzu. Manzelka sni vse z more Upraveno 20. února 2021 uživatelem Bob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 20. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2021 V televizi howno, taxi aspoň udělam přípravu na zejtra. Chorvatský čevapi, bokem děckám spíchnu bramboro-sýrové krokety. K tomu leju do volátka džuvo, co sem nepil snad 10 let. Fajn večer kulináři! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 21. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2021 Vyuzitie Maxeloj parmezanoveho cesticka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sněhulák Odesláno 21. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2021 Svíčková poprvé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 21. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2021 Croquette de la fromage. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeeberdee Odesláno 21. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 21. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2021 To je apple pie delanej na panvi? Dafuq? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 21. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2021 Tarte tatin? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeeberdee Odesláno 21. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2021 jo, tarte tatin...prvne panev a pak trouba, ze zbytlu testa jsem udelal hruskovy tasticky s javorovym sirupem, ale ty se snedly rychleji nez kolac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 21. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2021 Focaccia s tymiánem inprog. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 21. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2021 Napoprvý to nedopadlo špatně. Ne, že by na tom bylo něco složitýho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 21. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2021 Toz sem se neco novyho zas naucil. Tarte tatin jsem neznal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 21. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2021 Jeden z nej effort-to-outcome dezert. Na basic variantu ti stačí jen 3 suroviny: jablka (nejlíp Granny Smith), cukr, listové těsto. Volitelně pak skořice, rum, vanilkový cukr, nahoru šlehačka s mascarpone. Ale i ten basic je prostě skvělej. Určitě zkus! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2021 Nejak dlouho jsem nic nepridal... Kachni prso a cocka beluga. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 Chvilu to trvalo, ale vcera sem udelal druhou pulku tech musli Tentokrat jak sem puvodne zamejslel - bianco.Naky napady na ten vejkend celendz? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 V 20. 2. 2021 v 22:09, Maxel napsal: V televizi howno, taxi aspoň udělam přípravu na zejtra. Chorvatský čevapi, bokem děckám spíchnu bramboro-sýrové krokety. K tomu leju do volátka džuvo, co sem nepil snad 10 let. Fajn večer kulináři! Na ty čevapi mám už delší dobu strašnou chut? Hodíš nějaký quick recept? Co za maso, co máš s tou petrželkou..vajíčko? Rád bych to pak prubl na grilu se špejlí.. a co k tomu za dip? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 (upraveno) @JoyStick Když už to teď hore zaznělo, co začít z lehka s jednoduchym dezertem — TARTE TATIN? @Spongebob Recept je simpl. Jehněčí mletý, dávám na půl s vepřovym. Sůl/pepř. 4-5 stroužků česneku nasekat na hrubo a 15-20min. vyvařit ve vodě. Cílem je v podstatě česnekový vývar. Tentokrát jsem zkusil přidat i cibuli, ale nepoznal sem rozdíl, takže neni potřeba. Vývar se nechá zchladnout a důkladně promíchá s masem. Potom z masa namotat válečky velikosti dle libosti. Dělal jsem je v troubě. Na (mé oblíbené) pánvi. Na grilu. Teď naposled v rendlíku jako friťáku (bo ten nemam), a ač je to jednoznačně nejmíň nutričně vyvážená příprava (čti prasárna), vyšla z toho nejlíp — maso šťavnaté, ale na povrchu příjemná krusta. Podávám nejčastěji s ajvarem, červenou cibulí a hranolkami. Na pláži v Novalje jsme to žrali v lepinje, placka ve stylu pita chleba, na které se teprv chystam. A páč sem lakomej, což se o mě ví, vyvařenej česnek/cibuli zamícham do domácí mayo a mam další dip k ajvaru. PS: ten mix s petrželí na vobrázku výše nepatří k masu, anóbrž k bramborám = krokety. Upraveno 25. února 2021 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 Čevapi na YT Lepinje na YT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 Perfektní, díky moc.. Já jsem to narychlo právě Googlil (video jsem neviděl) a prý se tam má dávat i nasekaná petrželka. Masa si měl dohromady 1kg? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 #wkndchallenge Zatim je návrh Tarte tatin. Házejte kdyžtak další nápady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se