Maxel Odesláno 26. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2023 (upraveno) Ahaaa, tak to byly těstoviny. Vypadalo to trochu jako odkrojené tvrdé kraje parmazánu Každopádně zajímavé jídlo! Upraveno 26. března 2023 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 26. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2023 Risotto s medvedim cesnekem a banana bread. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 26. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2023 Už roste? U nás ještě musim počkat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 26. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2023 Donesl mi ho kolega a pry jde sekat kosou. (Ostrava) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 26. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2023 To risotto má pekelnou barvu, ale musí to být straaaašně dobrý. Palec hore. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 27. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2023 Priste bych trochu vic setril s tim medvedim cesnekem, ale bylo to vyborne jarni jidlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 27. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2023 uff, ja uz mam pre teno rok medvedieho cesnaku aj dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 27. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2023 V 11. 3. 2023 v 19:41, safi napsal: Dotaz: Canneloni plněné mletým masem (klasické boloňské ragú). Májí se krátce předvařit a pak zapéci, nebo se jenom pečou? Recepty nejsou jednoznačné. U nás bez předvaření. Nebo vyzkoušet jen opatrně a chvilku, jinak prasknou. Lasgne taky nepředváříme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 27. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2023 před 23 hodinami, krutor napsal: Donesl mi ho kolega a pry jde sekat kosou. (Ostrava) Tohle presne vim kde je a chtel bych upozornit, ze z chranene prirodni rezervace je nelegalni cokoliv trhat, vynaset atd.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 27. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2023 No mozne to je, ja tam s nim nebyl. Nakladane hermeliny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsudybyl Odesláno 28. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2023 Domácí pizza z rýžové mouky. Vzhled potřebuje doladit. Chuť vynikající Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 29. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2023 Přeštická kotleta zapečená s pancettovo-cibulovou krustou, baby brokolice na páře, pečená karotka a majda s hrubozrnou horčicí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrasss Odesláno 30. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2023 Na první pokus o neapolskou pizzu celkem dobrý, nemyslíte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 30. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2023 Super! Máš na to nějakou spešl troubu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 30. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2023 před 3 minutami, Ondrasss napsal: Na první pokus o neapolskou pizzu celkem dobrý, nemyslíte? Jestli to bude alespon z pulky tak dobry, jak to vypada, tak super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrasss Odesláno 30. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2023 Mám troubu na 280 tak to muselo stačit. ale na léto asi budu pořizovat nový gril a těch 430 snad zvládne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 30. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2023 Tak to cumim, takovou paradu s obyc troubou. Jaks delal testo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrasss Odesláno 30. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2023 Testo je na povrchu křupavé, uvnitř neskutečně vlacne. Nejdůležitější je těsto fermentovat a překládat 3-4 dny a pak rozvalet jen opatrně rukou tak abys neporusil vykynute bubliny na okrajích. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 30. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2023 Jo, tak na to nemam trpelivost:) Ale krasny to mas! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrasss Odesláno 30. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2023 Výsledek za tu práci a čekání stojí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se