Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Ahaaa, tak to byly těstoviny. Vypadalo to trochu jako odkrojené tvrdé kraje parmazánu :)

Každopádně zajímavé jídlo!

Upraveno uživatelem Maxel
Odesláno
V 11. 3. 2023 v 19:41, safi napsal:

Dotaz: Canneloni plněné mletým masem (klasické boloňské ragú). Májí se krátce předvařit a pak zapéci, nebo se jenom pečou? Recepty nejsou jednoznačné.  

U nás bez předvaření. Nebo vyzkoušet jen opatrně a chvilku, jinak prasknou. Lasgne taky nepředváříme. 

Odesláno
před 23 hodinami, krutor napsal:

Donesl mi ho kolega a pry jde sekat kosou. 😀 (Ostrava)

F8B3F0E8-059A-44D2-8A80-E62907031CDA.jpeg

Tohle presne vim kde je a chtel bych upozornit, ze z chranene prirodni rezervace je nelegalni cokoliv trhat, vynaset atd..

Odesláno
před 3 minutami, Ondrasss napsal:

Na první pokus o neapolskou pizzu celkem dobrý, nemyslíte?

D3002ED0-A268-4E0F-BC4D-FC41E70FCCFA.jpeg

Jestli to bude alespon z pulky tak dobry, jak to vypada, tak super :)

Odesláno

Testo je na povrchu křupavé, uvnitř neskutečně vlacne. Nejdůležitější je těsto fermentovat a překládat 3-4 dny a pak rozvalet jen opatrně rukou tak abys neporusil vykynute bubliny na okrajích. 🤤

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...