gandalf Odesláno 16. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2011 Já už vidim světýlko na konci tunelu. Dokonce jsem musel v garáži najít igelitový ubrus, ale nevim kde budu jíst /zatím to mám i na jídelním stole, mimo jiné/. Vlevo Habanera, uprostřed Naganeros /křížení NagaxHaba/ a vpravo Trinidad Scorpin /se semeny/. Je to peklo, ale snad je to zdravý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 16. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2011 jo ták, jasně. Omáčka bude na rozdávání, až ji udělám víc. Tohle byl jen pokus a mám toho 2 skleničky. Ale budu vařit to čatní, neboj. tak to už se těším, vy mi dáváte, těším se i na Gandalfovy semena, páč kdo nepálí s námi, pálí proti nám... libe na jaké pivní plechovce jsi to dělal, obtisklo se ti logo dovnitř do břicha? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 16. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2011 Pro všechny, kteří chtěli semínka /a mám adresu/ - pošlu to až všechno zpracuji /nebo rozdám/, není kam spěchat. Do února je čas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robo Odesláno 16. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2011 to Gandalf: tá druhá fotka vyzerá, ako invázia chilli. Bomba P.S. Moju adresu máš. Tak sa už teším. Mňam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robo Odesláno 16. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2011 Vyzerá to perfektne. Kurča v pozore. Tak jsem právě dodělal kuře na pivní plechovce podle Gila. Vypadá to výborně. Díky, Gile! (A barva na plechovce, zdá se, zůstala. Asi je 180°C ještě pořád málo, aby to pouštělo.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 16. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2011 Původně chtěl napsat jak výborný byl losos s brambůrkem (ani jsem to nestihl vyfotit), ale jak to čtu, tak jsem otevřel skleničku Jalapeňos a přemýšlím kam dám truhlíky s papričkama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2011 Vypadá to výborně. Díky, Gile! Není zač, jak jsem psal, já to taky našel a převzal. Hlavně je to parádně jednoduché, takřka vůbec není třeba se o to starat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2011 Conrade, to Haba není dogma. Můžeš tam dát co máš. Když tam dáš třeba Nagu, nebo škorpona, tak toho se tam pochopitelně dává méně, aby to bylo ještě poživatelné. Telefon jsem ti poslal. No slovo skutkem učineno jest označil bych to jako chuťově výraznější a jdu si přečíst jak Frank dělal porotce na tom chilli festivalu díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2011 (upraveno) Já byl v sobotu v Mnichově a u regálů s dobrotama ze všech koutů světa jsem plakal, že to u nás neni.Vítězem celýho nákupu se ale stala tato nenápadná omáčka Jalapeňo Harissa.http://www.amazon.com/Pain-Good-Jalapeno-Harissa-3-75-Ounce/dp/B001EQ4F2INa druhým místě skončilo lehký pivo Schöfferhofer Hefeweizen s příchutí Kaktusfeige (edit: berberský fík). Upraveno 17. října 2011 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2011 Tak poslední šance, jestli mě opět ještě někdo nařkne, že to vypadá, jako pro psy, končím z přispíváním do tohoto vlákna Salát z červené řepy s česnekem a okurkou, a kuřecí špalíčky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2011 Tak poslední šance, jestli mě opět ještě někdo nařkne, že to vypadá, jako pro psy, končím z přispíváním do tohoto vlákna Salát z červené řepy s česnekem a okurkou, a kuřecí špalíčky. Máš to hezký. Jen to kuře bych bejt tebou nežral, budeš mít kozy jak Long. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2011 Muj strejda ma jednu kozu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2011 (upraveno) Mě to, Kubo, nedá. Poraněné prsty Jorgeho Lorenza, které mu neumožnily nastoupit do Velké ceny Austrálie. Upraveno 17. října 2011 uživatelem marosh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2011 Kubo, já se hlásím, že držím hubu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2011 Muj strejda ma jednu kozu. Můj strejda si jednou uříz na cirkuli dva prsty, a moje mamá říkala: Ten náš Jirka, to byla sranda, von vomdlel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2011 Mě to, Kubo, nedá. Poraněné prsty Jorgeho Lorenza, které mu neumožnily nastoupit do Velké ceny Austrálie. 2 špalíčky a ještě zbylo na přibarvení nedomrlé řepy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2011 4 Kuba - nevypadá, neboj. Hele...opakování je matkou moudrosti...mně tu taky nadávaj kvůli dietě, kvůli tomu, že jsem jak Babica atdatd.....ale někdy se zadaří Ber to v klidu A abych jen nekafral....udělal jsem šunkovo/sýrovou pomazánku, odpo( nebo večer) ještě zrobím tousty - teď jí nechávám uležet ( taveňák + leerdammer ( obojí nízkotučné, abych to mohl i já ) + dušená šunka z kuřecích prsou + "dětská hořčice" - je taková jiná, mírně nasládlá...opět, můžu jí i já a fakt dá jídlu zajímavou chuť ). A ještě peču sekanou....bezvaječnou, bezlepkovou....snad jsem nevyhodil 3/4 Kg masa voknem. Fotky dám , až to bude hotové.....připraveno ke konzumaci.....a snad to nikoho nepohorší. Jinak všude bez chemie, sraček...bylinky čerstvé......pepř čerstvě pomletej....sůl horská ... jo, do sekaný jsem dal, pro zvlhčení, červené víno. Na výsledek jsem sám zvědavej , 2,5 Dcl. Maso si vzalo všechno.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 17. října 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2011 Jinak všude bez chemie, sraček...bylinky čerstvé......pepř čerstvě pomletej....sůl horská ... jo, do sekaný jsem dal, pro zvlhčení, červené víno. Na výsledek jsem sám zvědavej , 2,5 Dcl. Maso si vzalo všechno.... dětská hořčice - sbírka Eček, sýry jakž-takž, jen fosforečnany a hydroxid sodný, dušená šunka - sbírka Eček, aby maso udrželo vodu. A ve víně si asi taky měl Ečka, bo se vcuclo do masa... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2011 Nene...šunku beru od kamaráda, kterej jí tu, v regionu, prodává...žádný éčka, rychlosůl..., žádný srágory..... Ta hořčice asi jo, ale je jen na vršku, pro kůrčičku ... a vo víně vím houby..... Hele...nerejpej furt....dělám z toho, co můžu ( a rodina ), co mám vyzkoušené, že mi lidi doma snesou....... pořád lepší, než koupit vepřovku v Kauflandu za 9.90 ve slevě...... Kdyby mi tu doma mohli jíst všechno, byl bych vysmátej A mimochodem, mohl bys postnout taky něco Ty, ne jen kritizovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 17. října 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2011 A mimochodem, mohl bys postnout taky něco Ty, ne jen kritizovat Když u nás se žere hrozně rychle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se