Maxel Odesláno 11. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu (upraveno) Já mam od Lauben, a spokojenost. Ale taky je v permanenci spíš sporadicky. Kdybych z toho chtěl vymáčknout maximum a používat často, beru KitchenAid. https://www.datart.cz/kuchynsky-robot-lauben-1200bc.html Upraveno 11. listopadu uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 11. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu A hele… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 12. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu Klasicky chaotické rychlo klohnění 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 13. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu V 11. 11. 2024 v 10:10, milda21 napsal: Za mne dobrá cena, třeba se bude někomu hodit. Poslední dva kusy skladem. https://www.pottenpannen.cz/p/five-star-set-2-nozu-nuz-santoku-18-cm-a-spikovaci?recommId=766dd4c316df5b88f2b625df8fb1df0f V 11. 11. 2024 v 20:07, Maxel napsal: A hele… Dík za tip kluci. Nevím jak tu moji objednávku chtějí přepravovat, ale neberte to, když "prepper food storage" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno středa v 15:18 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 15:18 Trocha té usychající omyté zeleniny na polévku. Na jakou pak asi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno středa v 15:19 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 15:19 Nápověda: chybí lemon grass, zázvor, kardamon, badyán, skořice, papričky a čerstvá cibule .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZJ Odesláno středa v 15:35 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 15:35 to vypadá na fooooočko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno středa v 15:50 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 15:50 Jo jo. Zkrátka jsem línej, a nakupuji na cca 40 porcí, všechno to připravím a pak zamrazím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikinho Odesláno středa v 16:20 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 16:20 (upraveno) @jkba kitchenaid u nás vyhrál a maká jak šroubek (a to jsem slevil z heavyduty na artisan :-)) Každopádně,.. v čem pečete chleby? keramika/silikon/litina/plech? dáváte kynout do cedníku/ošatky.. Upraveno středa v 16:20 uživatelem vikinho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno středa v 18:36 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 18:36 Na kynutí ošatka a na pečení buď silnější plech ( třeba 5 mm) a do plechu dole voda, nebo do litinového hrnce . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno středa v 20:49 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 20:49 Poprvé v nové udírně-vypadá to dobře a voní nádherně Sent from my iPhone using Tapatalk 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno čtvrtek v 14:52 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 14:52 před 22 hodinami, vikinho napsal: @jkba kitchenaid u nás vyhrál a maká jak šroubek (a to jsem slevil z heavyduty na artisan :-)) Každopádně,.. v čem pečete chleby? keramika/silikon/litina/plech? dáváte kynout do cedníku/ošatky.. Peču ve skleněném oválu Simax a první půlhodinu mám přikryté alobalem. Pak 15 min horkovzduch, před tím potřu lehce Odolenou vodou. Kvůli lesku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jone Odesláno pátek v 08:12 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 08:12 V 20. 11. 2024 v 17:20, vikinho napsal: @jkba kitchenaid u nás vyhrál a maká jak šroubek (a to jsem slevil z heavyduty na artisan :-)) Každopádně,.. v čem pečete chleby? keramika/silikon/litina/plech? dáváte kynout do cedníku/ošatky.. ...kynu v ošatce, peču na kameninové desce: obchodní název pro ten bazmeg je "pizza kámen". Na pizzu i chleba super. Mám kus od Baumatic, jeho "přidaná hodnota" je v tom, že má dva povrchy - je z jedné strany hladký a z druhé vroubkovaný. Pečení na něm prý imituje klasickou pec; v té jsem tedy pekl jen jednou, takže empirii pro srovnání zrovna nemám, ale pečení na "picašutru" mě uspokojuje senzoricky i pocitově... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno pátek v 09:27 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 09:27 V 20. 11. 2024 v 16:50, Bert napsal: Jo jo. Zkrátka jsem línej, a nakupuji na cca 40 porcí, všechno to připravím a pak zamrazím. Mrazíš už komplet hotovou polévku po porcích? Do čeho to dáváš? Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno před 23 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 23 hodinami Dneska česká klasika. Guláš s šumavou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno před 23 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 23 hodinami Ty blaho, mnam!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jone Odesláno před 23 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 23 hodinami …u nás taky česká klasika: bác (čili vošouch neboli kramflek); jsem holt ze skromnějších poměrů než @Maxel jako příloha kysané zelí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno před 22 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 22 hodinami Dneska máme menší oslavičku manželčiných narozenin, tak jsem namíchal kilo tataráku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno před 22 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 22 hodinami Ciwe, ve dvou vám to poleze i ušima . . . Vše nej manželce! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno před 21 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 21 hodinami Když jsme u těch českých klasik, na večer jsem to poslal na sladko. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se