Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Klasicky chaotické rychlo klohnění😁

IMG_20241112_203807.jpg

  • Like 1
  • Dát hlas 1
Odesláno

 

  V 11. 11. 2024 v 9:10, milda21 napsal:
Rozšířit  

 

  V 11. 11. 2024 v 19:07, Maxel napsal:

A hele…

IMG_7165.jpeg

Rozšířit  

 

Dík za tip kluci.  Nevím jak tu moji objednávku chtějí přepravovat, ale neberte to, když "prepper food storage" 👍

image.jpeg.bf0bcc98c874ff0edb7b29c9ea091639.jpeg

 

Odesláno (upraveno)

@jkba kitchenaid u nás vyhrál a maká jak šroubek (a to jsem slevil z heavyduty na artisan :-))

 

Každopádně,.. v čem pečete chleby? keramika/silikon/litina/plech? dáváte kynout do cedníku/ošatky.. 

 

Upraveno uživatelem vikinho
Odesláno
  V 20. 11. 2024 v 16:20, vikinho napsal:

@jkba kitchenaid u nás vyhrál a maká jak šroubek (a to jsem slevil z heavyduty na artisan :-))

 

Každopádně,.. v čem pečete chleby? keramika/silikon/litina/plech? dáváte kynout do cedníku/ošatky.. 

 

Rozšířit  

Peču ve skleněném oválu Simax a první půlhodinu mám přikryté alobalem. Pak 15 min horkovzduch, před tím potřu lehce Odolenou vodou. Kvůli lesku.

Odesláno
  V 20. 11. 2024 v 16:20, vikinho napsal:

@jkba kitchenaid u nás vyhrál a maká jak šroubek (a to jsem slevil z heavyduty na artisan :-))

 

Každopádně,.. v čem pečete chleby? keramika/silikon/litina/plech? dáváte kynout do cedníku/ošatky.. 

 

Rozšířit  

...kynu v ošatce, peču na kameninové desce: obchodní název pro ten bazmeg je "pizza kámen". Na pizzu i chleba super. Mám kus od Baumatic, jeho "přidaná hodnota" je v tom, že má dva povrchy - je z jedné strany hladký a z druhé vroubkovaný. Pečení na něm prý imituje klasickou pec; v té jsem tedy pekl jen jednou, takže empirii pro srovnání zrovna nemám, ale pečení na "picašutru" mě uspokojuje senzoricky i pocitově...😉  

Odesláno
  V 20. 11. 2024 v 15:50, Bert napsal:

Jo jo. Zkrátka jsem línej, a nakupuji na cca 40 porcí, všechno to připravím a pak zamrazím.

Rozšířit  

Mrazíš už komplet hotovou polévku po porcích? Do čeho to dáváš? Dík

Odesláno

…u nás taky česká klasika: bác (čili vošouch neboli kramflek); jsem holt ze skromnějších poměrů než @Maxel 😉 jako příloha kysané zelí 

IMG_0171.thumb.jpeg.45cb3f7dfc563a81afd68fb55222bfa8.jpeg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...