Moty Odesláno 12. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2024 No, taky si myslím, že by to u nás dopadlo
semi001 Odesláno 12. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2024 Pokud máš rád lotusky, tohle musíš zkusit!! A zase to budu dělat bez toho cukru a polevy, je to zbytečný
Maxel Odesláno 14. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2024 Krůtí medajle, pečená řepa a grenaille, cherry s rukolou, dresink s kozím sýrem a medem. 1 1
nizkotucnytvaroh Odesláno 15. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2024 Dnešní obědovka, plněné ravioly, celerový chips, hovězí zadní á la filet Mignon. 1
Maxel Odesláno 15. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2024 (upraveno) Kdo se nesvezl na hypě vlně lotus cheesecake, hoď sušenkou. Recept by těhule… jen jsem nedával extra cukr, i tak je to sladký jako prd*l. https://youtu.be/rGkSWtAKQ50 Upraveno 15. prosince 2024 uživatelem Maxel 2
Maxel Odesláno 15. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2024 Tagliatelle s liškovým ragú. 3 1
Kotlick Odesláno 16. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2024 V 15. 12. 2024 v 14:42, Maxel napsal: Kdo se nesvezl na hypě vlně lotus cheesecake, hoď sušenkou. Recept by těhule… jen jsem nedával extra cukr, i tak je to sladký jako prd*l. https://youtu.be/rGkSWtAKQ50 Rozšířit Už jsem ho měl letos 2x u kámošů na "chlapské" akci, takže se na něj chystám o vánocích jak dojede rodina....
Maxel Odesláno 16. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2024 Lotusák zakrojen. Moc repre to nedopadlo, ale chuťově super. Každopádně příště to udělám spíš jako jednoporcovky, kousek na foto jíme ve dvou už od odpoledne Na večeři něco kontrastního. Rumpsteak s maldonem, pórek na másle, krokety, lanýžový olej. 1
Kotlick Odesláno 17. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2024 V 16. 12. 2024 v 19:13, Maxel napsal: Lotusák zakrojen. Moc repre to nedopadlo, ale chuťově super. Každopádně příště to udělám spíš jako jednoporcovky, kousek na foto jíme ve dvou už od odpoledne Rozšířit "kousek na foto jíme ve dvou už od odpoledne" To je slabě vyvinutá silná vůle... skoro bych řekl až zbabělost
Maxel Odesláno 17. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2024 @Kotlick Řekl bych kombinace zbabělosti s určitou formou sacharidové udržitelnosti 1
Kotlick Odesláno 17. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2024 @Maxel Sacharidová udržitelnost a vánoce???? Tvl dostal jsem sacharidový žal a rozbaluju 300g čokošku co jsme dostali od firemního Mikuláše.. 1
Maxel Odesláno 17. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2024 @Kotlick Právě, že na vánoce to ček pustí ze řetězů... tak nemusí přikládat pod kotel ještě extra
M.K. Odesláno 19. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2024 Pěkný to tu máte, jako vždy My jsme potřebovali zpracovat zbytky papričkových žní, takže: omajdy, pomerančovej džem s chilli, kimčchi.
Micey Odesláno 20. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2024 Dneska sem celkem cumel ze maj v chladaku v Lidlu v nasem malym meste wagyu hovezi, po cca 90g, cena myslim 350/Kc za deset deka. Vypadalo hezky mramorovany, zejtra asi nejakou malou porci na zkousku vemu:) Nic lepsiho nez hodne zprudka zatahnout a osolit nema cenu vymejslet, zejo.
Maxel Odesláno 20. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2024 Zejtra tam taky hodim voko. Ačkoliv cena je taková normální, dá se za podobný lowe (i lepší někdy) sehnat na rohlíku. Jinak jen sůl, ideálně hrubozrná, a max. jemně mletý bílý pepř.
bohus76 Odesláno 20. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2024 V 20. 12. 2024 v 16:43, Micey napsal: Dneska sem celkem cumel ze maj v chladaku v Lidlu v nasem malym meste wagyu hovezi, po cca 90g, cena myslim 350/Kc za deset deka. Vypadalo hezky mramorovany, zejtra asi nejakou malou porci na zkousku vemu:) Nic lepsiho nez hodne zprudka zatahnout a osolit nema cenu vymejslet, zejo. Rozšířit Nebo takto
Juraj11 Odesláno 20. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2024 Momentálně jsou holky osprchovány,zejtra jdou do bednySent from my iPhone using Tapatalk
Xenomorfus Odesláno 21. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2024 Normalne to tady neni nic pro mne...nicmene postupnym ladenim koreni se nekolikaty pokus da vcelku jist ;-). A prinasi to s sebou i vzpominky na teplo ;-).
krutor Odesláno 21. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2024 V 20. 12. 2024 v 16:43, Micey napsal: Dneska sem celkem cumel ze maj v chladaku v Lidlu v nasem malym meste wagyu hovezi, po cca 90g, cena myslim 350/Kc za deset deka. Vypadalo hezky mramorovany, zejtra asi nejakou malou porci na zkousku vemu:) Nic lepsiho nez hodne zprudka zatahnout a osolit nema cenu vymejslet, zejo. Rozšířit Nedávno jsem ho měl a super. Litinova pánev z každé strany asi 3s bez oleje a pak maldonska sůl. Včera jsem udil bůček... 3
busdriver Odesláno 22. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2024 Pokus o neapolskou pizzu. Na tvaru musim jeste zamakat, ale chutove ok. 2 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se