Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum


Doporučené příspěvky

Dnešní obědovka, plněné ravioly, celerový chips, hovězí zadní á la filet Mignon.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kdo se nesvezl na hypě vlně lotus cheesecake, hoď sušenkou.

Recept by těhule… jen jsem nedával extra cukr, i tak je to sladký jako prd*l.
https://youtu.be/rGkSWtAKQ50

 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Maxel
  • Dát hlas 2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 18 hodinami, Maxel napsal:

Kdo se nesvezl na hypě vlně lotus cheesecake, hoď sušenkou.

Recept by těhule… jen jsem nedával extra cukr, i tak je to sladký jako prd*l.
https://youtu.be/rGkSWtAKQ50

 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Už jsem ho měl letos 2x u kámošů na "chlapské" akci, takže se na něj chystám o vánocích jak dojede rodina....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Lotusák zakrojen. Moc repre to nedopadlo, ale chuťově super. Každopádně příště to udělám spíš jako jednoporcovky, kousek na foto jíme ve dvou už od odpoledne :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.


 

Na večeři něco kontrastního. Rumpsteak s maldonem, pórek na másle, krokety, lanýžový olej.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 15 hodinami, Maxel napsal:

Lotusák zakrojen. Moc repre to nedopadlo, ale chuťově super. Každopádně příště to udělám spíš jako jednoporcovky, kousek na foto jíme ve dvou už od odpoledne :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.


 

 

 

"kousek na foto jíme ve dvou už od odpoledne"

To je slabě vyvinutá silná vůle... skoro bych řekl až zbabělost 😄 :cheers:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pěkný to tu máte, jako vždy 👍 My jsme potřebovali zpracovat zbytky papričkových žní, takže:

omajdy,

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

 

pomerančovej džem s chilli,

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

 

kimčchi.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dneska sem celkem cumel ze maj v chladaku v Lidlu v nasem malym meste wagyu hovezi, po cca 90g, cena myslim 350/Kc za deset deka. Vypadalo hezky mramorovany, zejtra asi nejakou malou porci na zkousku vemu:) Nic lepsiho nez hodne zprudka zatahnout a osolit nema cenu vymejslet, zejo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zejtra tam taky hodim voko. Ačkoliv cena je taková normální, dá se za podobný lowe (i lepší někdy) sehnat na rohlíku. 
Jinak jen sůl, ideálně hrubozrná, a max. jemně mletý bílý pepř. 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 1 hodinou, Micey napsal:

Dneska sem celkem cumel ze maj v chladaku v Lidlu v nasem malym meste wagyu hovezi, po cca 90g, cena myslim 350/Kc za deset deka. Vypadalo hezky mramorovany, zejtra asi nejakou malou porci na zkousku vemu:) Nic lepsiho nez hodne zprudka zatahnout a osolit nema cenu vymejslet, zejo.

Nebo takto 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Normalne to tady neni nic pro mne...nicmene postupnym ladenim koreni se nekolikaty pokus da vcelku jist ;-).

A prinasi to s sebou i vzpominky na teplo ;-).

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 23 hodinami, Micey napsal:

Dneska sem celkem cumel ze maj v chladaku v Lidlu v nasem malym meste wagyu hovezi, po cca 90g, cena myslim 350/Kc za deset deka. Vypadalo hezky mramorovany, zejtra asi nejakou malou porci na zkousku vemu:) Nic lepsiho nez hodne zprudka zatahnout a osolit nema cenu vymejslet, zejo.

Nedávno jsem ho měl a super. Litinova pánev z každé strany asi 3s bez oleje a pak maldonska sůl.

Včera jsem udil bůček... 😀 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

  • Like 3
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...