Bert Odesláno sobota v 17:58 Nahlásit Odesláno sobota v 17:58 Díky. Ano, teflon mi neskutečně vadí. Takže poku do slow potu půjdu, bude to keramika. Trochu jsi mne nahlodal s tím litinovám hrncem. Mám totiž svůj oblíbenej. Myslel jsem si ale, že neizolovaný hrnec sežere strašně moc energie. No a o regulaci plotýnky na malé výkony (cca 90 stupňů je myslím pomalé vaření) budu muset popřemýšlet, nebo to zkrátka zkusit
VS Odesláno sobota v 18:22 Nahlásit Odesláno sobota v 18:22 (upraveno) Na indukci je problém, že 3 je moc a 2 je málo. A mezi tím nic není. Pro odporovou plotýnku je ideální tohle https://www.hadex.cz/t328-zasuvkovy-termostat-s-casovym-spinacem-kt3100/ . Sondu přímo do hrnce. Používám k elektrické udírně. Nebo tohle https://www.datart.cz/null-STEBA-SV-2.html a vařit ve vložené nádobě ve vodní lázni. Upraveno sobota v 18:29 uživatelem VS
Maxel Odesláno neděle v 15:47 Nahlásit Odesláno neděle v 15:47 (upraveno) Boršč, podle Pohlreicha. @Micey Třeba tenhle typ vaření se mi do dutch oven přesně hodí. Upraveno neděle v 15:48 uživatelem Maxel 3 1
Maxel Odesláno pondělí v 17:30 Nahlásit Odesláno pondělí v 17:30 Rychlý dezert, takový mini tarte tatin. 3 3
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se