bohus76 Odesláno 30. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2025 Dnes živáňská Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 1 4
mlsoun1 Odesláno 30. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2025 před 2 hodinami, bohus76 napsal: Dnes živáňská Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Vypadá to dobře cvalíku
Maxel Odesláno 30. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2025 (upraveno) Dneska nevařim. Po vlně kachen, řízků a bůčků to chtělo změnu. Zároveň gastrotip — Imperial sushi na Harfě. Bral jsem už asi po páté a vždycky vynikající. Teď maj navíc slevu 25% BF na takeaway. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 30. listopadu 2025 uživatelem Maxel 1 3
bohus76 Odesláno 1. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2025 Uzené je luxusní, svátky můžou začít Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 2
Jone Odesláno 2. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2025 …můj oblíbený surf & surf (když na tu rybu byla akce ); na hrubo, bez přílohy večeře jedna báseň… Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 2
M.K. Odesláno 2. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2025 OK, navazuju na Joneho gastronomický minimalismus: jitrnice & lepenice Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7 2
Maxel Odesláno 5. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2025 (upraveno) Nesmažený smažák se šunkou z air fryeru, obalený v rýžovém papíru a panko strouhance. Klasika gouda, uzený eidam a cheddar. K tomu domácí hrany, tatarka a brusinky. Bašta! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 5. prosince 2025 uživatelem Maxel 5 2
Anton_ Odesláno 6. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2025 óóó To se vezme plátkový sýr a proloží šunkou, zabalím to do papíru a obalím nebo jak se to dělá?
Vir Odesláno 6. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2025 Kuřecí steak, růžičková kapusta na másle a šťouchané brambory s cibulkou Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 1
Maxel Odesláno 6. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2025 @Anton_ V podstatě… plátkový sýr proložíš šunkou a dáš na hodinu do mrazáku. Rýžový papír namočíš do vejce, až změkne. Sýr pak zabalíš důkladně do papíru s vejcem, něco jako když balíš dárek. Nakonec obalíš ve strouhance a buď smažíš, nebo pošleš do air fryeru. 2
Anton_ Odesláno 7. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2025 v týdnu to vyzkouším Jinak, abych jen nekoukal, tak dneska jsem zkoušel pajfáslký knedlík a kaňour na šípkový... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 2
Jone Odesláno 7. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2025 před 7 minutami, Anton_ napsal: v týdnu to vyzkouším Jinak, abych jen nekoukal, tak dneska jsem zkoušel pajfáslký knedlík a kaňour na šípkový... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. …moc hezký! Teda až na to, že divočák dycky, ale dycinky se ZELÍM!!!
Pepino777 Odesláno 12. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2025 V 2. 12. 2021 v 20:00, Maxel napsal: Promiň za opožděnou odpověď, nevšiml jsem si dotazu. Ingrience viz. loňské foto. Letos jsem jen vyměnil Ramu za std. 33% smetanu. Nejdřív si udělam nealko-základ. Do většího hrnce naleju smetanu, přidam obě salka, kokosové mléko, dva sáčky (volitelně vanilkového) cukru a vyškrábnu jeden vanilkový lusk. Všechno zahřeju, ale nevařim; jen aby se vše dobře promíchalo. Bude to sladký jako prdel. Abych dosáhl požadovaného objemu a zároveň zredukoval sladkost, postupně přilévám plnotučné mléko — odhadem tak 0.5-0.6l. Ale je to prostě podle chuti každého píče. Nakonec přidám rum. Opět, podle toho, jak silný/slabý to chceš mít. Já bych tam poslal obě flašky, ale je to hlavně pro drahou a ta raději soft-drink. Takže na cca 2.5l základu tam šlo 0.5l tuzemáku. Před přelitím do flašek to ještě vždycky proženu přes robota, aby se pořádně promíchalo. Ale asi to nejni nutný a z hrnce to může jít rovnou. Voala. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Dovolím si připomenout. Mě to nejspíš čeká v neděli a sakra se na to těším!
Maxel Odesláno 12. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2025 (upraveno) @Pepino777 Rád vidím, že si recept drží své příznivce My letos vynecháme, už po tom není taková poptávka jako kdysi; asi stárnem. Jinak bych dodal, že kdyby vadily zrníčka vanilky, nealko základ je možno volitelně ještě přecedit na jemném sítku. Já to nedělal, naopak jsem je nechal přiznaná. Upraveno 12. prosince 2025 uživatelem Maxel
Vir Odesláno 12. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2025 (upraveno) Domácí holanďan .... žádný velký umění Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 12. prosince 2025 uživatelem Vir 1
Jone Odesláno 13. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2025 …hlad je převlečená žízeň; i o adventu No a nevařil jsem, jen ohříval… Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
VS Odesláno 14. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2025 (upraveno) před 9 hodinami, Jone napsal: …hlad je převlečená žízeň; i o adventu No a nevařil jsem, jen ohříval… Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Není moc silný? Ani jsem neochutnal a vidím dvakrát. Upraveno 14. prosince 2025 uživatelem VS
Roman I. Odesláno 16. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2025 (upraveno) Když je kulinářské štěstí unavené tak si I na vola sedne. Procházel jsem oddělení masa V jednom českém supermarketu od K. Sem tam slušné maso mají. Nicméně naši senioři, kteří ten vobchod d K miluji asi nejsou úplně cílová skupina Pro flákotu V ceně okolo 500 Kč za kilo. No a co potom za 8 stovek presa iberico firmy Ceasar Nieto z polodivokých prasat Žijících v dubových lesích na západě Španělska. S označením původu DOP. Přiznám se bez mučení , ne Že bych nikdy nekoupil i dražší hovězí, ale takhle postavené vepřové jsem nikdy neměl, vlastně ani neviděl. A co čert nechtěl, bylo zlevněné na 279. Úhledná krkovice, takový Filet a pěkně mramorovaná. Řekl jsem se Romane, to nesmíš posrat. Našel jsem hodobóžový pepř z Madagaskaru, nahrubo ho podrtil, sůl a opekl jsem ji na 64 stupňů vnitřní teploty. Nic víc. Bylo to fakt dobrý. Stará pravda, že když máš top surovinu, nevymýšlej blbosti. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 16. prosince 2025 uživatelem Roman I. 3 2
Roman I. Odesláno 16. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2025 Takhle to bylo na zacatku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Micey Odesláno 16. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2025 Presa jako prase, super, to bych si taky dal. Akorat neco na maceni bych k tomu asi narval, neb jsem dobytek:)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se