Harwey Odesláno 21. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2024 Druha limitka na tento rok Odtajnenie 29.2.2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 29. února 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2024 zas a znova Orlik LIMITOVANÁ EDICE PRIM ORLÍK 2024 https://www.prim.cz/novinka-orlik-2024-le Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maple Odesláno 29. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 29. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2024 Nevypadají špatně. Za 45k by to mohl být velký komerční úspěch. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 29. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2024 před 5 minutami, shewcza napsal: Nevypadají špatně. Za 45k by to mohl být velký komerční úspěch. ale je to x 2 + 20 = 110 jaxe ale říká, každé zboží má svého kupce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 29. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2024 Krasna modra, libi se mi, ale ten remen se mi k nim moc nehodi, tezka nuda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareka01 Odesláno 29. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2024 Přes všechny mé výhrady k Eltonu musím říct, že tyto se mi líbí.Pro případné zájemce info od prodejce: v ostravském obchodĕ budou k prohlédnutí od 14.3.2024 (ale opět půjde jen o maketu!). A jedná se o otevřenou edici (není stanoven počet). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 29. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2024 před 42 minutami, shewcza napsal: Nevypadají špatně. Za 45k by to mohl být velký komerční úspěch. Souhlas do 50k, bych je bral všemi deseti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 29. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2024 Nevypadají špatně, ale znovuvzkříšení něčeho legendárního se ne vždy povede. Ale jak pak již kolega dříve "každé zboží má svého kupce". Velkou roli bude hrát jméno a určitě i nostalgie. Ovšem není Orlík jako Orlík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 29. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2024 Ale třeba to dýnko je nádherný. A hlavně po x letech ne to nový tvar pouzdra. Za mě parádní, ale ta cena no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 29. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2024 Jsou celkově pěkný, no ale cena je řekl bych dost nadsazená. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareka01 Odesláno 29. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2024 Ad cena: má někdo zkušenost s diskusí o ceně/slevě při nákupu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 29. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2024 Jsou pěkný a moc se mi líběj. Tak mě ta cena opravdu potěšila. Bejt tak za pade zas bych utrácel za něco, co by leželo v šuplíku. Takhle je to super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 29. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2024 před 12 minutami, Daemonultimate napsal: Jsou pěkný a moc se mi líběj. Tak mě ta cena opravdu potěšila. Bejt tak za pade zas bych utrácel za něco, co by leželo v šuplíku. Takhle je to super. Správná selská úvaha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 29. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2024 (upraveno) Selská úvaha je spíše k čemu je dobré pořád dokola reinkarnovat tyto retro hodinky a dávat to na trh s tím, že hejlové se zase najdou. Mi to přijde naprosto scestný. Žádný nápad ani vize do dalších horizontů? Kolikrát to ještě budou točit dokola? Stejný jako v MB vyrábět na lince embéčka nebo 120L. Peklo v CZ. Cenu raději nekomentuji. Upraveno 29. února 2024 uživatelem eloga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 29. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2024 Moje úvaha je taková, že kdyby hodinky nacenili do těch padesáti, tak si uříznou velkou část z pomyslného koláče prodeje Rado, Mido, Longines, Seiko, Tag Heuer atd. Minimálně v ČR jsem o tom přesvědčen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 29. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2024 před 38 minutami, shewcza napsal: Moje úvaha je taková, že kdyby hodinky nacenili do těch padesáti, tak si uříznou velkou část z pomyslného koláče prodeje Rado, Mido, Longines, Seiko, Tag Heuer atd. Minimálně v ČR jsem o tom přesvědčen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 29. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2024 před 1 hodinou, eloga napsal: ...Stejný jako v MB vyrábět na lince embéčka nebo 120L. Peklo v CZ. Pane boze, tohle srovnani tedy nepokulhava, ale dost kulha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 29. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2024 Tohle je ale moc pěknej kousek.. Palec nahoru, líbí se mi moc, cena nekomentuju, té asi nerozumím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flipik Odesláno 29. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2024 Jsou celkem fajn, akorát že tak moc vzhledem a skoro i cenou připomínají Omegy, že se vlastně stále drží předlohy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se