Přejít na obsah

Rolex 2024 Novinky

kdojinej

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 129
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Mě se ta šedá taky nelíbí.

Naživo je ten matný "cementový" odstín šedé fakt krásný. U mě to zafungovalo na první pohled. V bicoloru nejhezčí.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Před hodinou, Chosef76 napsal:

Naživo je ten matný "cementový" odstín šedé fakt krásný. U mě to zafungovalo na první pohled. V bicoloru nejhezčí.

Jo Pepsi se asi nikdy nedočkám tak třeba tyhle bico jako náhrada 😂

Odkaz ke komentáři

před 16 hodinami, Jemi napsal:

A jaké je rozhodnutí? 😂 koupit si hodinky a autobus?

Asi skončím pri tzv RLX pre chudobných ☺️ nemôžeme mať predsa všetci všetko 

Odkaz ke komentáři

před 14 hodinami, Chosef76 napsal:

Nazivo jsem na ne zvedavy. I ta zelena rucka je asi fajn, i kdyz by me zajimalo, jak by vypadaly s cervenou nebo oranzovou. Ve vsech barvach jsou to ale na me hrozny lestenky. Ja bych nejvic ocenil, kdyby prisli s gmt bez lesteneho tahu a asi i s trochu decentnejsim lestenim pouzdra.

Odkaz ke komentáři

GRNR zklamanie, ešte v bicolore ano, ale takto je to nuda. Pri takomto modeli ako GMT, kde sa vedia pohrať s farbami a oni tam dajú šedú :(

Odkaz ke komentáři

Na tech bicolorech ta seda vypada nazivo super. Verim, ze Rolex vi, co dela a myslim si, ze ocelovky budou taky fajn. Neco konzervativnejsiho chybelo. Kdo chce barvicky, tak ma pepsi, batman nebo zelenace. 

Co mi tam nesedi je ta zelena GMT rucka. Tu mohli udelat taky sedou, kdyz uz.

Odkaz ke komentáři

před 3 hodinami, Davis napsal:

GRNR zklamanie, ešte v bicolore ano, ale takto je to nuda. Pri takomto modeli ako GMT, kde sa vedia pohrať s farbami a oni tam dajú šedú :(

jedina vyhoda toho modelu je, ze vsichni budou chtit barvicky a bude dostupnejsi :D

Odkaz ke komentáři

před 12 minutami, matejcaha napsal:

jedina vyhoda toho modelu je, ze vsichni budou chtit barvicky a bude dostupnejsi :D

bodaj by si mal pravdu😀...myslím si že kopa ľudí chcela naspäť čiernu lunetu a zelenú GMT ručičku, takmiesto jednoliatej čiernej dali sivú..fakt som na ne zvedavý naživo, uvidíme koľko si počkáme😉 je fakt že v bico variante vyzerajú živšie, ale myslím že aj toto bude fajn👍

Odkaz ke komentáři

před 29 minutami, Campino napsal:

bodaj by si mal pravdu😀...myslím si že kopa ľudí chcela naspäť čiernu lunetu a zelenú GMT ručičku, takmiesto jednoliatej čiernej dali sivú..fakt som na ne zvedavý naživo, uvidíme koľko si počkáme😉 je fakt že v bico variante vyzerajú živšie, ale myslím že aj toto bude fajn👍

To byl pokus o sarkasmus 🤣

Odkaz ke komentáři

Zjevně půjdu proti proudu, ale ty hodinky mají všechny mé oblibéné barvy (skutečně černá, šedá a specifický oddíl tmavě/smaragdově zelené). Mít teď volné střelivo, už jsem zapsaný.

Odkaz ke komentáři

Zjevně půjdu proti proudu, ale ty hodinky mají všechny mé oblibéné barvy (skutečně černá, šedá a specifický oddíl tmavě/smaragdově zelené). Mít teď volné střelivo, už jsem zapsaný.

Přesně tak, ty hodinky jsou krásný, kdybych neměl GRNR v bicoloru, okamžitě se zapisuji. Podotýkám, že na jubilee nebudou vůbec tak "leštěnky" jak se tu píše. Hodinky na každou příležitost. Přestože vypadají údajně "boring", jak se píše v různých jiných diskuzích, budou dělat na ruce hodně parády. Konzervativní design Rolexu v. velmi moderní prvek matně šedé barvy na lunetě. Za mě .

Odkaz ke komentáři

před 19 hodinami, exell napsal:

Taky myslím, že na živo budou super

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...