Kev Odesláno 27. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2009 Pánové,možná taková banální otázka,proč mají některé starší modely Breitlingů na ciferníku logo "Swiss made" a současná kolekce to nemá?
midloch Odesláno 27. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2009 Zdůvodňuje se to tak že na ciferníku je už tolik informací (Breitling je tím známej) a další v podobě Swiss made by jen znepřehledňovala orientaci. Toliko z TIMEZONE...
Kev Odesláno 27. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 27. ledna 2009 Zdůvodňuje se to tak že na ciferníku je už tolik informací (Breitling je tím známej) a další v podobě Swiss made by jen znepřehledňovala orientaci. Toliko z TIMEZONE... No když nad tím tak přemýšlím,tak něco na tom bude.Na takovém modelu Montbrillant Datora by se to tam snad ani nevešlo,ale naopak na takovém Superocean Heritage tam by to sedělo.
Pekos Odesláno 27. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2009 "Made in China" by tam vypadalo divně!
Muffik Odesláno 27. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2009 "Made in China" by tam vypadalo divně! (Proč mě jen napadla asociace s máváním červeným hadrem před býkem?)
Patrik Odesláno 27. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2009 (Proč mě jen napadla asociace s máváním červeným hadrem před býkem?) Nemají náhodu některé Breitlingy Myiota strojky (anadigi)? To by pak "swiss made" na číselníku mít nemohly!
boo-beek Odesláno 27. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2009 Nemají náhodu některé Breitlingy Myiota strojky (anadigi)? To by pak "swiss made" na číselníku mít nemohly! Ana digi ne, to je myslim vsechno ETA, ale nektery analogovy Q chronografy myslim myiotu maji...
mrakodrap Odesláno 27. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2009 Ana digi ne, to je myslim vsechno ETA, ale nektery analogovy Q chronografy myslim myiotu maji... V současné produkci myslím není žádný model jehož kalibr by stál na základu Myiota
Baker Odesláno 27. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2009 V současné produkci myslím není žádný model jehož kalibr by stál na základu Myiota Neni a byl tusim pouze jeden - Breitling Jupiter Pilot + tri ana/digi modely.
Gilius Odesláno 27. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2009 Jde o modely: Pluton,Jupiter,Navitimer-quartz,Academy a Intruder..... http://forums.watchuseek.com/showthread.php?t=98
African Odesláno 27. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2009 Je tedy zajímavé, že s tím Švýcarská associace hodinářů dělá takové obštrukce, mám dojem, aby hodinky mohli obsahovat nápis SWISS MADE, museli být ze 70% díly Švýcarské, možná od roku 2009 je to 100% a dodnes je okolo toho rušno, pokud se nepletu a kluci z Breitlingu takovéhle reklamy ani nevyužijí. Asi se jim to tam opravdu nevejde a hlavně to nemají ani za potřebí"
midloch Odesláno 27. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2009 Je tedy zajímavé, že s tím Švýcarská associace hodinářů dělá takové obštrukce, mám dojem, aby hodinky mohli obsahovat nápis SWISS MADE, museli být ze 70% díly Švýcarské, možná od roku 2009 je to 100% a dodnes je okolo toho rušno, pokud se nepletu a kluci z Breitlingu takovéhle reklamy ani nevyužijí. Asi se jim to tam opravdu nevejde a hlavně to nemají ani za potřebí" Přesně, páč fšici ví že sou to pravý švajcarský cibule
Erendil Odesláno 18. února 2009 Nahlásit Odesláno 18. února 2009 Já si myslím, že vzhledem k tomu, kolik toho maj Breitle na ciferníku to není ke škodě. Navíc tohle je značka, která by musela mít na ciferníku napsáno Swis Made, aby se odlišila od masový produkce. Tohle je spíš pro méně známé značky typu Frederique Constant nebo Maurice Lacroix u kterých by si mohl neznalý spotřebitel myslet, že jsou to hodinky spíše francouzské provenience.
cigi Odesláno 18. února 2009 Nahlásit Odesláno 18. února 2009 Ježíši, voni někdy vyrobili byť jediný kus hodinek s miyotou? To je fakt helvétský dno, tahle značka pro profesionály .....
OldaA Odesláno 18. února 2009 Nahlásit Odesláno 18. února 2009 Ježíši, voni někdy vyrobili byť jediný kus hodinek s miyotou? To je fakt helvétský dno, tahle značka pro profesionály ..... Ale ale, já si doteď myslel že pro skalní fanoušky novoměstského zázraku jménem Elton je použití strojku Miyota (bohužel u B jen Quartz ) zásadním vylepšením obrazu značky, vždyť i kalibr Prim 72 s automatickým nátahem je Miyota 8215.
Baker Odesláno 19. února 2009 Nahlásit Odesláno 19. února 2009 Ale ale, já si doteď myslel že pro skalní fanoušky novoměstského zázraku jménem Elton je použití strojku Miyota (bohužel u B jen Quartz ) zásadním vylepšením obrazu značky, vždyť i kalibr Prim 72 s automatickým nátahem je Miyota 8215.
midloch Odesláno 19. února 2009 Nahlásit Odesláno 19. února 2009 Ale ale, já si doteď myslel že pro skalní fanoušky novoměstského zázraku jménem Elton je použití strojku Miyota (bohužel u B jen Quartz ) zásadním vylepšením obrazu značky, vždyť i kalibr Prim 72 s automatickým nátahem je Miyota 8215. Hlavně pro ty, co vidí PRIM v tabulce prestiže před Breitlingem
cigi Odesláno 19. února 2009 Nahlásit Odesláno 19. února 2009 (upraveno) My primkáři taky budeme mít vlastní kalibr, pracujeme s myiotou, když to muší bejt i s etou, taky nefušujem do swiss made, rovnocenné značky ....... Před Breitlingem jsem primky tuším neviděl, nebo jo? Upraveno 19. února 2009 uživatelem cigi
African Odesláno 19. února 2009 Nahlásit Odesláno 19. února 2009 Každá firma hledá své cesty a ubírá se určitými směry, ale pouze tvrdě pracujícím se podaří docílit vrcholu a myslím, že Breitling se tam v dnešní době nachází. Podívejme se na Rolex, který do nedávna používal ETU a kde je Rolex dnes, stejně tak Breitling, který dnes již disponuje svým vlastním kalibrem B1. Takže Miyota spjatá z historií mi ani něják vlasy nerve. Ale abych neutíkal od tématu, nápis SWISS MADE na B mě trochu hlava nebere. Jsou modely, kde by nápis viditelně překážel-viz.Obr.1, pak modely, kde nápis je - viz.obr.2 a následují modely, kde je pro nápis místa dost a velmi by jim slušel a B ho tam nedává-viz.obr.3,4. To mě opravdu trochu hlava nebere" Budu rád, když mi toto někdo vysvětlí:-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Radimk Odesláno 19. února 2009 Nahlásit Odesláno 19. února 2009 Ty vo.e, to je mi zas vlákno. Takhle se obouvat do velkého "B" a ještě většího "P"!!! To nám už nějak narostl nos! Ale čistě laický pohled... že by tam to ceněné sousloví nedávali jen z důvodu místa... to se mi moc nezdá, to je takový hodně se nabízející laciný řešení. Naprostý souhlas s Vlastikem. Jako klasický pochybovač se musím zeptat... není za tím něco jiného? Třeba nějaká skrytá kooperace? nebo kooperace nějakého kooperujícího dodavatele??
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se