Přejít na obsah

Povodně 2024

Doporučené příspěvky

🦉 😎 Maro a spol.

Já tu netvrdím, že jde o nějaké skvělé pivo, nenapsal jsem tam Šerák, ale i tak, ono jde o něco jiného a má to i jiný aspekt. Tady to není sekce Co pijete, aby se tu vychvaloval kdejaký patok z Německa, Belgie a Holandska.Náprava škod po povodní je náročná a každá koruna, která k nim přiteče zpátky je v pivovaru vítaná.  🙂

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...

Můžete mi někdo vysvětlit, jednoduše, krok za krokem, jak funguje finanční sbírka? Například, je to omezeno časově, nějakým stanoveným limitem? Zajímá mě to s ohledem na veřejné sbírky po povodních. Třetí týden sleduji jak se navyšují částky ve sbírkách, ale nikde nejsem schopen vyčíst, kdy se ty peníze použijí a kam. Nebo zda už se něco použilo, uvolnilo. Kdo je rozděluje, podle jakého klíče. Prostě v tom tápu. Díky.

Odkaz ke komentáři

Zdravím , jak to dopadlo se sbírkou ? Rád bych se zapojil . Případně máte někdo nápad na nějakou organizaci ? Nerozumím tomu, většinou se účastním sbírek jen v rámci chronomagu a nerad bych podporoval nějaké šmejdy . 
Ty články o pojistkách v poslední době  mě dostávají . Pamatuji, že když u nás bylo tornádo a vypadalo to tady jako v Bagdádu , tak hodně lidí  z té oblasti se zapojilo při úklidu trosek a chtěl bych jim to tímto způsobem trochu vrátit . Díky za případnou radu .

Vlasta

Odkaz ke komentáři

Už uplynula nějaká doba po povodni. Já nějaké groše a věci poslal konkrétním postiženým. V tomto směru doporučuji pokračovat. Najít konkrétní lidi a těm pomoci prací, finančně, materiálně, radou, ... každý to má jinak.

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Jinak pro odborniky pres povodnove pivo, konecne se mi podarilo dat dve dvanactky tzn. Keprník a nemel jsem s tim problem. Myslim, ze vzdy zalezi na spouste okolnosti, aby bylo pivo dobry nebo ne. 

Odkaz ke komentáři

V 12. 10. 2024 v 10:42, vzduch napsal:

Už uplynula nějaká doba po povodni. Já nějaké groše a věci poslal konkrétním postiženým. V tomto směru doporučuji pokračovat. Najít konkrétní lidi a těm pomoci prací, finančně, materiálně, radou, ... každý to má jinak.

S tim naprosto souhlasim. Kazdy v ramci moznosti, financne, materialne, technicky, fyzicky... 

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...