Zmizík Odesláno 27. září Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září Holba je největší zlo evr. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 27. září Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 27. září Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září před 15 minutami, Zmizík napsal: Holba je největší zlo evr. Škoda, že jde dát jen jeden kladný hlas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 27. září Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září (upraveno) Jako by ten region nebyl už takhle těžce zkoušen... a eloga jim ještě takhle naloží Upraveno 27. září uživatelem Maro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 27. září Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září Maro a spol. Já tu netvrdím, že jde o nějaké skvělé pivo, nenapsal jsem tam Šerák, ale i tak, ono jde o něco jiného a má to i jiný aspekt. Tady to není sekce Co pijete, aby se tu vychvaloval kdejaký patok z Německa, Belgie a Holandska.Náprava škod po povodní je náročná a každá koruna, která k nim přiteče zpátky je v pivovaru vítaná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 7. října Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října Můžete mi někdo vysvětlit, jednoduše, krok za krokem, jak funguje finanční sbírka? Například, je to omezeno časově, nějakým stanoveným limitem? Zajímá mě to s ohledem na veřejné sbírky po povodních. Třetí týden sleduji jak se navyšují částky ve sbírkách, ale nikde nejsem schopen vyčíst, kdy se ty peníze použijí a kam. Nebo zda už se něco použilo, uvolnilo. Kdo je rozděluje, podle jakého klíče. Prostě v tom tápu. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 11. října Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října Prevlect, prehodit hodinky, vymenit auto a uz se zase jede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VlastaMikel Odesláno 12. října Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října Zdravím , jak to dopadlo se sbírkou ? Rád bych se zapojil . Případně máte někdo nápad na nějakou organizaci ? Nerozumím tomu, většinou se účastním sbírek jen v rámci chronomagu a nerad bych podporoval nějaké šmejdy . Ty články o pojistkách v poslední době mě dostávají . Pamatuji, že když u nás bylo tornádo a vypadalo to tady jako v Bagdádu , tak hodně lidí z té oblasti se zapojilo při úklidu trosek a chtěl bych jim to tímto způsobem trochu vrátit . Díky za případnou radu . Vlasta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 12. října Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října Asi sem zítra napíšu nějaké podrobnosti, co všechno a jak se dá dělat. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 12. října Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října Už uplynula nějaká doba po povodni. Já nějaké groše a věci poslal konkrétním postiženým. V tomto směru doporučuji pokračovat. Najít konkrétní lidi a těm pomoci prací, finančně, materiálně, radou, ... každý to má jinak. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 13. října Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října Jinak pro odborniky pres povodnove pivo, konecne se mi podarilo dat dve dvanactky tzn. Keprník a nemel jsem s tim problem. Myslim, ze vzdy zalezi na spouste okolnosti, aby bylo pivo dobry nebo ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 13. října Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října V 12. 10. 2024 v 10:42, vzduch napsal: Už uplynula nějaká doba po povodni. Já nějaké groše a věci poslal konkrétním postiženým. V tomto směru doporučuji pokračovat. Najít konkrétní lidi a těm pomoci prací, finančně, materiálně, radou, ... každý to má jinak. S tim naprosto souhlasim. Kazdy v ramci moznosti, financne, materialne, technicky, fyzicky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 2. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu Vcera pripravy dnes odjezd 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se