Přejít na obsah

Patek Novà kolekce CUBITUS


tikzot

Doporučené příspěvky

Tak je to tady.. Patek po 25 letech přichází s novou kolekcí…


Spekulace posledních týdnů potvrzeny- Patek přichází z novou kolekcí hodinek zvanou CUBITUS- jak název napovídá jde o “hranaté” hodinky…45 mm, krásně nízké 8.3 mm..

Názory se různí, převládají negativní, ale za sebe mohu říct, že se mi to vlastně dost líbí, potřeba vymanit se ze stereotypu Nautilus/aquanat je jasná, podobně jako AP z Royal Oak a jejich code 11:59, které se za 5 let dostali na plnohodnotnou kolekci AP.. ale tam je přeci jen více prostoru k modifikacím a komplikacím.

U hranatého pouzdra to je a hlavně bude výzva.. no jsem zvědavý a baví mě to.

Ceny ocel cca 45.000€/ bicolor 70.000/ platina moonphase bigdate 90.000 snaha přiblížit se mladší generaci s “dostupnými” Pateky asi trochu mimo- ano je to patek, ale přeci jen 1.1 mil za 3 ručku v oceli;-) no čas ukáže jak moc dobré rozhodnutí toto bylo..

Tak co vy na to..?  

IMG_2602.jpeg

IMG_2601.jpeg

IMG_2600.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

souhlasím, ale možnà to byl právě úmysl, udělat novou kolekci, ale s klasickým Genta odkazem, odpověď na AP Code nepotřebují, karty jsou rozdaný, tam kde ujel vlak AP- klasický design pouzdra s klasickými a grande complications, je Patek na výši a naopak v materiálech, tvarech a rafinovanosti je pozadu dle mě..a AP diktuje

Co ale může být pro Patek příležitost a i já to tak vnímám je fakt, že tím jak se AP cpe do všemožných kolabů se současnými mladými “umělci” typu sheraan, mayer, keinemusic a ve finále i ten Scott, tak to klasické vyznavače značky trochu odrazuje( i můj pocit bohužel) a tohle je od Patku třeba ta odpověď - klasika, ocel, 3 ručka odkaz a žádný pitchoviny okolo na efekt.. za me to funguje a myslím že to pár zákazníku od AP přetáhne..!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...