ragu Odesláno 31. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2018 V 31. 12. 2018 v 6:43, JaRooN napsal: Prochy, ty seš prostě osel...Tvrdohlavej, paličatej osel, který se rozhodl, že jako "ajťák" ví všechno lépe, všude byl, všechno zná a "tomu vocasovi" (promiň SZT), co tady rozdává rady jen tak mírnix-dírnix, to prostě dá sežrat...Nechceš se na to prostě jednou normálně vysrat a nechat ho, ať to zkusí se Sickboyem vyřešit?+1 Btw referenční modely znám, i když se to asi nepočítá, když jsem ten "ajťák". Rady od szt dávají smysl, takže já bych radil se mu do toho nesrat a nechat ho to vyřešit s původním tazatelem.
Prochy68 Odesláno 31. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2018 Tak jsem polknul posledni slovo a preji Vam vsem prijemneho Silvestra a Stastny novy rok.
Sickboy Odesláno 2. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2019 V 29. 12. 2018 v 8:27, szt napsal: Kdykoli něco přestane komunikovat, je třeba začít tím že zjistíme na které OSI vrstvě ( https://cs.wikipedia.org/wiki/Referen%C4%8Dn%C3%AD_model_ISO/OSI ) došlo k problému. Tedy, odshora, L7 je to čemu říkáš "Nevidim jí ani v NASu ani normálně přes prohlížeč po zadání IP adresy". Je třeba jít níž. L1: Svítí vůbec na switchi/roueru link příslušném portu?L2: když si po výkadu zobrazíš na routeru/switch MAC tabulku, vidíš tam adresu kamery ?L3: Odpovídá kamera na ping ? Co se stane po zadání příkazu ping <ip adresa kamery> ?L4: Zadej příkaz telnet <ip adresa>mezera <port>, naváže se komunikace nebo ne ? Až zjistíš na které vrstvě to ještě je OK a na které už ne, půjdeme dále. Cokoli jiného je pokus-omyl. Firmware tam nech ten nejnovější, dříve vyhraju ve sportce než potkám aktuální 2018 firmware který by se jen tak odpojoval tam kde jeho předchůdce ne. A napiš sem verze Synology DSM a Survelliance balíčku (jsou to dvě různé věci)A dále, nevystavil někdo tu kameru napřímo ven do internetu ?Je tady toho hodně koukám. Dostal jsem se k tomu až teď. Tak pro upřesnění. DSM 6.2.1-23824 Update 4 a Surveillance 8.2.2-5766.Kamera mi při výpadku totálně zmizí. Nevidim jí ani v Surveillance ani přes prohlížeč zadáním IP adresy a ani v routeru. Prostě zmizí. Napřímo ven není vystavená. Co jsem teda nakonec udělal je, že jsem se vrátil k předešlé verzi FW kamery. Nyní se sice stále odpojuje zhruba 3x za hodinu (poznám jenom podle záznamu aktivity v aplikace Surveillace), ale odpojení trvá od 1s do 10s a hlavně se sama opět připojí a normálně funguje. Tohle je pro mě záhada. Faktem je, že je to stařena, ale mám ještě druhou stejně starou kameru, ačkoliv jiný typ ale stejná značka a ta funguje naprosto normálně.
Radek124 Odesláno 3. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2019 Chápu že tonoucí se stébla chytá, ale už si konečně připusť že kvůli přetížení nějaké letité součástky ten krám jednou za pár minut chcípá a rebootuje - a že jestli nový firmware způsoboval zvýšenou zátěž trvale (aneb okřídlené "plně využije výkon Vašeho..."), mohl být výsledkem i cyklický restart. Pokud přesto věříš že Tvůj čas není dražší než "rychlá léčba problému popelnicí", místo memorování čísel síťových vrstev (tím ani studenty netrápím!) zaexperimentuj s odlehčením CPU kamery snížením požadavků na kvalitu obrazu (tytéž problémy s firmwarem a výpadky lidi řešili už v roce 2012!) a doufej že veterán ještě chvilku vydrží...
szt Odesláno 3. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2019 1) Radkovu myšlenku odlehčení CPU bych rozvinul - vyhoď kameru ze SurvellianceStation a nech ji prostě jen běžet bez aktivity. Odněkud pusť nekonečný ping (na windows s parametrem -t) na kameru alespoň po dobu čtyřnásobku poločasu rozpadu (tedy zhruba tu hodinu). Pokud neslítne ani jednou, je šance dále rozvíjet myšlenku snížení zátěže CPU. Pokud slítne i bez zátěže stejně jako se zátěží, smysl to mít nebude. 2) co přesně znamená "nevidím ji ani v routeru?" 3) pozastavím se nad "ale odpojení trvá od 1s do 10s". To znamená že každé odpojení trvá různě dlouho (třeba jen 1s a někdy 10s)? Stopni si kolik času zabere ručně vyvolaný reboot. Nevěřím tomu že kamera nabootuje za 1s, a vzácných se mi zdá i těch 10. Jinak řečeno - je ta doba výpadku alespoň tak dlouhá jako doba rebootu ? Pokud ne, nejedná se o rebooty (jednoduše by se nestihly) a je to něco jiného. Pak bych se znovu vrátil k mým otázkám co přesně vypadne.
Sickboy Odesláno 3. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2019 Měnit kameru se mi nechtělo hlavně proto, že tyhle kamery koupil můj otec během rekonstrukce baráku a ta se nakoenc dost protáhla. Takže jsem se do toho vložil já a ty makery jedou max 1 rok, ačkoliv jsou starý 8 let. Mimoto obraz je pěknej. 1) Tohle zkusim, až bude trochu čas. Akorát musim vymyslet jak to udělat s tim pingem. Já jsem celkem amatér, takže chápu, co to znamená, ale nevim, jak to udělát. To protáhnu gůglem. 2) Nevidim já v takový tý tabulce MAC adres připojených zařízení 3) Dobrej postřeh. Ano je to tak. Trvá to různě dlouho a je to poměrně krátké. Jak jsem psal, změna FW měla za následek, že se to opět připojí (respeltive objeví v Surveillance). Narozdíl o nejnovějšího FW, kdy to zmizelo a byl konec. Ještě zkusím snížit rozlišení atd.
szt Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2019 (upraveno) 1) Prosím zkus2) Poprosím obrázek té tabulky, abychom si byli jisti že mluvíme o tom správném a ne třeba o seznamu DHCP alokací.3) Zkus prosím rozpracovat bod 3, konkrétně "Trvá to různě dlouho a je to poměrně krátké" porovnej s časem potřebným pro reboot vyvolaný jističem. 4) Lze napárovat časy výpadků v záznamu na straně Synology s časy v logu ? Ospalýma očima je log je konzistentní 21.11-23.28, tedy za něco přes dvě hodiny tam rozhodně nebyl reboot. Je v tom intervalu přesto v záznamu nějaká díra ? Včera jsi psal že 3x za hodinu, tedy mělo by tam být šest děr. Pozor na případné špatně nastavené časové pásmo, častá chyba pří párování různých logů. Bod níže jen kdybys mi chtěl udělat radost aby se mi lépe četl ten log: 5) V nastavení kamery vypni UPNP, pokud nemá být kamera vystavená do internetu tak nám k ničemu není a jen zaplňuje logy, snižuje to jejich čitelnost. 6) Pokud jsi si jistý že máš celou domácí siť adresovanou 192.168.0.X a současně že kamera nemá co lozit do internetu, zkus v nastavení kamery buď odebrat výchozí bránu, nebo nastavit jako výchozí bránu nějakou adresu ze sítě 192.168.0.X na které nic neběží. Povede to (sice humpolácky, ale pro tebe zvládnutelně) k zaříznutí komunikace kamery s internetem, bůhví co dostává za odpovědi z toho cloudu do kterého si sahá. Upraveno 4. ledna 2019 uživatelem szt
Sickboy Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2019 Já jí asi vyhodim. :-D Cvičně jsem stáhnul rozlišení a je konec. Ztratila se opět a už se neobjeví. Problém je, že já výpadky v záznamu nepoznám. Ona zaznamenává jenom pohyb. To mě vlastně napadlo, že tam by taky mohl být problém. I když nějak to prostě fungovalo docela dlouho. Až jí restartuju, tak to zkusim humpolácky pofackovat.
Sickboy Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2019 Tak tedlekráte už je asi po smrti. Už se do ní nedá přihlásit. Takže jí asi odmontuju z baráku, zkusim ještě přímo s kompem a pak jí vyhodim. Děkuji za rady.
klobadysek Odesláno 8. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2019 Ahoj, chtěl bych si koupit novější PC. Ideálně mini tower, ale ne nezbytně. Klasické domácí použití. Ten stávající se už dost trápí při editaci videa - při použití více vrstev už to nedává a chtěl bych také mít potenciál na střih 4K do budoucna. Co byste doporučili?
odjinud Odesláno 13. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2019 Potřeboval bych ad hoc pro mámu zkopírovat jedno audio CD (vypálit) + z toho nasekat nějaký mp3. Dřív jsem se tomu docela věnoval, ale teď už jsem z toho úplně vyšel, ani nemám žádný SW. Co na to nyní nejlépe (nějaký freeware)? Dělal jsem s Nerem, Audiograbberem, EAC. Bohužel je to něco staršího, cizího a asi dost minoritního (nějaká relaxační hudba), takže se to nikde nedá koupit a ona chce právě tohle...
siwi Odesláno 13. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2019 Pro kopírování (vypálení ) CD použiješ CDBurnerXP https://cdburnerxp.se/ Pro grabování a následný převod do potřebného formátu pak Free Audio Converter https://www.freac.org/
geometr Odesláno 13. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2019 Používám dlouho na převod do mp3 aj. FreeRIP a spokojenost: http://www.freerip.com/
huz46212 Odesláno 13. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2019 Z wav do mp3 třeba CDEx. Na kopii AudioCD ideálně CloneCD.
Franta Dobrota Odesláno 13. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2019 Pokud si člověk nechce zasírat comp neustále nějakými programy, které využije jednou za uherský rok, tak třeba grabovat CD se dá lehce ve Windows Media Playeru.
siwi Odesláno 13. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2019 Ten Free Audio Converter se neinstaluje.
odjinud Odesláno 13. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2019 Díky za rady. Nagrebováno do WAV by bylo (nakonec EAC - Exact Audio Copy; dělal jsem s ním docela dost, tak jsem si ho zase stáhnul). Teď tedy jednak udělat nějaké kvalitní mp3 a druhák vysmahnout ty wavy na CD, ale to už nespěchá, CD můžu vrátit.
YPO Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2019 dotaz na chytrý hlavy z kamery přes PC honím data na externí disk ..... běhá to rychlostí cca 14MB/s , což mi přijde pekelně pomalý co mám udělat aby to běhalo rychlejš ? .... sem ochotnej koupit novej disk, ale jakej ? PC má USB 2 i 3 pro jistotu sem to namaloval
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se