kartagos Odesláno 27. května 2016 Nahlásit Odesláno 27. května 2016 Pokus o lumi .. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Lam3r_co. Odesláno 16. června 2016 Nahlásit Odesláno 16. června 2016 Chcel by som sa spytat skusenejsich - pouziva Longines aktualne v Hydroconquest modeloch Elaborate alebo Top verziu ETA2824? Viem, ze v roku 2010 sice pouzivali Elaborate, ale vseobecne mali povest velmi dobre nastavenych hodiniek s presnostou v rozmedzi cca 3s. Aktualne som ale na roznych forach objavil, ze sa majitelia stazuju na odchylky novych kusov vyse 10s.Rozmyslam nad ich kupou, v 39mm verzii mi skvelo sedia na ruke, ale stale nachadzam nejake ALE. Najprv som zistil, ze zdrazeli kvoli kurzu franku o vyse 200eur a teraz toto...
martar Odesláno 16. června 2016 Nahlásit Odesláno 16. června 2016 Pokud jsi do té skupiny majitelů stěžujících si nepřesnost zahrnul i mne, tak já si je zmagnetizoval obalem na tablet, hodinky za to nemůžou. Došlo mi to až v okamžiku, kdy jsem zvedl tablet a na obalu zůstaly viset mince, které byly na stole..... Hydry už jsou pořádku, do těch tří sekund se vejdou.
Lam3r_co. Odesláno 16. června 2016 Nahlásit Odesláno 16. června 2016 Dakujem za odpoved Ono asi plati, ze spokojni zakaznici sa ozyvaju menej ako nespokojni. Teraz uz len najst kde maju najlepsiu cenu. Pocital som so starou cenou cca 800eur a teraz su u vsetkych AD za 1000 :/Jedna moznost je Jomashop a nechat si ich doniest koncom leta rodinou. Tam je nevyhoda, ze rodina v US ich nebude vediet dobre skontrolovat a v pripade nezrovnalosti poslat naspat Jomashopu. Druha nevyhoda posielat to naspat do USA na servis urcite nechcem, takze sa treba spolahnut na to, ze budu fungovat.Druha moznost je kupit ich vo Svajciarsku. Neskumal som, ci je to vyhodne, ale idem za par tyzdnov do Baselu. Ma niekto skusenosti, ci to vychadza lacnejsie u AD vo Svajci?
addalbert Odesláno 29. června 2016 Nahlásit Odesláno 29. června 2016 (upraveno) Jedna prázdninová. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 29. června 2016 uživatelem addalbert
siwi Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Odesláno 30. června 2016 addalbert: Ty jsou vážně krásně poledaný.
kartagos Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Odesláno 30. června 2016 jj guma jim opravdu sluší Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
addalbert Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Odesláno 30. června 2016 LHC mam cca 4 roky a z toho většinu času byly na gumě.( poslední rok a pul uz jen na ni). Zatímco jejich tah mi nikdy úplně neseděl, tak guma je super pohodlná.
tano Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Odesláno 1. července 2016 jj guma jim opravdu slušíA me se zase libi tyto .
kartagos Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Odesláno 2. července 2016 Pavle ty tvé modré suma jsou taky boží :-) ...
tano Odesláno 3. července 2016 Nahlásit Odesláno 3. července 2016 Pavle ty tvé modré suma jsou taky boží :-) ...Diky pane, za ty penize jsou bozi. Hlavne ta modra je chameleon .
factus Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Odesláno 28. července 2016 Hezký den, jsem si celkem jistý, že moje další hodinky budou právě LHC. Vybral jsem si modrou verzi 41mm quartz. Moje zápěstí měří 17,5mm. Jediné co mně zatím ještě brání od koupi je problém s délkou tahu, kdy je na některých obvodech zápěstí buď moc dlouhý nebo naopak krátký. Máte prosím někdo zkušenost jak sedí na 17,5mm zápěstí? Dále bych se chtěl zeptat zdaje 41mm vhodných pro moji velikost zápěstí.Děkuji.
Alexion Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Odesláno 28. července 2016 Ťah si prisposobis prinajhoršom poldielikom z conquestov a 41mm budú nositelne . No lepšie by ti sadli 39mm neboj sa toho. Vyskúšaj a uvidíš.
lloffass Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Odesláno 28. července 2016 Jak píše Alex, půldílek to vyřeší zcela spolehlivě a stojí pár korun. Osobně vyzkoušeno s velkou spokojeností. A na moje cca 17,5 cm zápěstí byly 41 mm v pohodě, menší bych nebral.
PEtrS Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Odesláno 28. července 2016 41mm na 17,5 zápěstí bude naprosto v pohodě
factus Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Odesláno 28. července 2016 Super, dekuji. Mate prosim nekdo overeny zdroj kde se da tento puldilek koupit? Idealne pres internet.
siwi Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Odesláno 29. července 2016 Super, dekuji. Mate prosim nekdo overeny zdroj kde se da tento puldilek koupit? Idealne pres internet.Jedině u AD. Po internetu ho nekoupíš. Longines koncovým uživatelům náhradní díly neprodává.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se