Přejít na obsah

Longines Hydro Conquest Automatic

Doporučené příspěvky

• po 3 týdnech...
  • Odpovědi 3,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Chcel by som sa spytat skusenejsich - pouziva Longines aktualne v Hydroconquest modeloch Elaborate alebo Top verziu ETA2824? Viem, ze v roku 2010 sice pouzivali Elaborate, ale vseobecne mali povest velmi dobre nastavenych hodiniek s presnostou v rozmedzi cca 3s. Aktualne som ale na roznych forach objavil, ze sa majitelia stazuju na odchylky novych kusov vyse 10s.

Rozmyslam nad ich kupou, v 39mm verzii mi skvelo sedia na ruke, ale stale nachadzam nejake ALE. Najprv som zistil, ze zdrazeli kvoli kurzu franku o vyse 200eur a teraz toto...

Odesláno

Pokud jsi do té skupiny majitelů stěžujících si nepřesnost zahrnul i mne, tak já si je zmagnetizoval obalem na tablet, hodinky za to nemůžou. Došlo mi to až v okamžiku, kdy jsem zvedl tablet a na obalu zůstaly viset mince, které byly na stole..... Hydry už jsou pořádku, do těch tří sekund se vejdou.

Odesláno

Dakujem za odpoved :) Ono asi plati, ze spokojni zakaznici sa ozyvaju menej ako nespokojni.

Teraz uz len najst kde maju najlepsiu cenu. Pocital som so starou cenou cca 800eur a teraz su u vsetkych AD za 1000 :/

Jedna moznost je Jomashop a nechat si ich doniest koncom leta rodinou. Tam je nevyhoda, ze rodina v US ich nebude vediet dobre skontrolovat a v pripade nezrovnalosti poslat naspat Jomashopu. Druha nevyhoda posielat to naspat do USA na servis urcite nechcem, takze sa treba spolahnut na to, ze budu fungovat.

Druha moznost je kupit ich vo Svajciarsku. Neskumal som, ci je to vyhodne, ale idem za par tyzdnov do Baselu. Ma niekto skusenosti, ci to vychadza lacnejsie u AD vo Svajci?

• po 2 týdnech...
Odesláno

LHC mam cca 4 roky a z toho většinu času byly na gumě.( poslední rok a pul uz jen na ni). Zatímco jejich tah mi nikdy úplně neseděl, tak guma je super pohodlná.

Odesláno

jj guma jim opravdu sluší

A me se zase libi tyto ;) .

Odesláno

Pavle ty tvé modré suma jsou taky boží :-) ...

Diky pane, za ty penize jsou bozi. Hlavne ta modra je chameleon :) .

• po 4 týdnech...
Odesláno

Hezký den,

jsem si celkem jistý, že moje další hodinky budou právě LHC. Vybral jsem si modrou verzi 41mm quartz. Moje zápěstí měří 17,5mm.

Jediné co mně zatím ještě brání od koupi je problém s délkou tahu, kdy je na některých obvodech zápěstí buď moc dlouhý nebo naopak krátký. 

Máte prosím někdo zkušenost jak sedí na 17,5mm zápěstí? Dále bych se chtěl zeptat zdaje  41mm vhodných pro moji velikost zápěstí.

Děkuji.

Odesláno

Ťah si prisposobis prinajhoršom poldielikom z conquestov a 41mm budú nositelne . No lepšie by ti sadli 39mm neboj sa toho. Vyskúšaj a uvidíš.

Odesláno

Jak píše Alex, půldílek to vyřeší zcela spolehlivě a stojí pár korun. Osobně vyzkoušeno s velkou spokojeností. A na moje cca 17,5 cm zápěstí byly 41 mm v pohodě, menší bych nebral.

Odesláno

Super, dekuji.

Mate prosim nekdo overeny zdroj kde se da tento puldilek koupit? Idealne pres internet.

Jedině u AD. Po internetu ho nekoupíš. Longines koncovým uživatelům náhradní díly neprodává.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...