bondza1968 Odesláno 25. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2019 Koukal jsem na jejich stránky, tam nabízejí všechny varianty. Co mají skladem nevím ale objednat určitě lze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 25. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2019 Právě jsem teď koukal na nové LHC v modré 43 mm (pravděpodobně) variantě na gume na letišti v Dublinu. upřímně jsem byl maličko zklamaný. Nevěřil jsem, že to někdy pripustim, ale nakonec se mi ty staré, které měli vystavené hned vedle, líbili asi vic. Něco jim chybelo...co už, počkám si, až bude tady v prodejním vlakne černá varianta :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bondza1968 Odesláno 25. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2019 No být v obchodě a jít si pro nové hodinky LHC a vedle sebe budou staré a nové, rozdíl cenový je značný asi bych zvolil ty staré. Nic proti novým luneta je opravdu povedena a lumi lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martigen Odesláno 25. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2019 Na chronu v modry 43mm na gume nevidim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 28. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2019 Dnes dorazily z Anglie. Díky za tip na Jurawatches, s voucher kódem na 15 % dolů, který nabízejí při přihlášení, a vyplněnou záruční kartou od AD to nebyl vůbec špatnej deal. Ani s poštovným. De facto to z nich dělá přímou konkurenci nejen Tridentům, ale i potápkám třeba od Certiny. Přesvědčil jsem se, že u nás chodí opravdu za nesmysl. K objednávce jsem navíc dostal jako dárek i strojek na zkracování tahů s piny, takže už můžu nosit hodinky na ruce i bez tradiční návštěvy Koscomu. A musím přiznat, že z nich mám opravdu velkou radost. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Fotil jsem to mobilem a hodně zblízka, takže fotka dost zkresluje. Ale mám z nich pocit, že bych možná unosil i jednačtyřicítky. Někdy je budu muset vyzkoušet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 1. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2019 Tyhle ti sedi skvele. 41mm bych nepokousel. Asi je unosis, ale 39 budou pohodlnejsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SniperWolf Odesláno 1. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2019 krasne hodinky pekne sedia gratulujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 1. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2019 Pokud jsou tohle 39, pak 41 už by se ti mohly zdát na ruce moc velký. Máš to pěkný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exter999 Odesláno 2. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2019 Krása!Jaký máš obvod zapěstí? Ja přemýšlím o těch nových Hydrách, mám obvod 18 a přemýšlím, jestli by mi ty 41 nebyly velký... :-) Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 2. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2019 ja mam 18,5 a 41 mi byly uplne v pohode. (stary model) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 2. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2019 V 2. 3. 2019 v 7:46, Exter999 napsal: Krása!Jaký máš obvod zapěstí? Ja přemýšlím o těch nových Hydrách, mám obvod 18 a přemýšlím, jestli by mi ty 41 nebyly velký... :-) Sent from my iPhone using Tapatalk 16-16,5... Myslím, že 41mm ti budou v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martigen Odesláno 4. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2019 V 25. 2. 2019 v 13:36, martigen napsal: Ještě k těm novým, hledám blbě nebo se prostě v modrý na gumě nabízejí pouze ve variantě 41mm (43mm pouze s kovovým náramkem) ??? Tak už tam jedny vidím, za necelých 34tis v Kanadě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dann Odesláno 4. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2019 V 25. 2. 2019 v 14:27, moralles napsal: v patek sem byl u Bechyneho se KONECNE kouknout na novy LHC, toto jsou jediny v CR musim rict, ze jsou opravdu paradni, kvalita naprosto v topu. akorat cena 40.570,- ale na chronu jsou pod 30 takze to je parada... Byl jsem ve stavu výběru něčeho levnjšího na "běžn rasování". Náhodou jsem nakoukl sem a...... o víkendu je objednal. Tak uvidíme. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 4. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2019 a objednal si tady v CR za ten nesmysl nebo si volil chrono24 za 29t czk? a jaky si objednal? 41mm BLUE? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dann Odesláno 4. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2019 Bral jsem modrý 41 na tahu přes CH24. V sobotu jsem vznesl dotaz ještě ten den mi odpověděli. (Ptal jsem se jesli bych mohl vzít na tahu a přikoupit k tomu tu modrou gumu, abych měl oboje. Měli skladem jen jedny na tahu, takže pešek a gumu si budu muset sehnat).V neděli jsem je zaplatil.Dnes mi přišlo že je převzala DHL a zítra že je prej převzou proti podpisu.Ještě jsem se ani nekoukal co strhli, ale mělo by to být okolo 29 i s dopravou... Jak přijdou, poreferuju.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dann Odesláno 4. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2019 Pode mě český AD nechtěj dávat takový slevy, protže vědí že by to za 30 t. stejně prodali max. 3 chronomagorům, ketrý je pak pustěj na fórum za 20 t. A pak už jen ty 3 ks budou kolovat dokola, dokud je všichni nezkusej a než bude novej model.:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 4. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2019 tos udelal dobre!29 je odpovidajici castka. ja si pak pockam az je za 20 budes prodavat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dann Odesláno 4. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2019 To nevylučuju. Hned po objednání jsem objevil něco, co nutně potřebuju!:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martigen Odesláno 4. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2019 https://dolinski.pl/longines-hydroconquest-automatic-l3.782.4.96.9/ poláci maj za necelejch 35tis Kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 4. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2019 Kolor tarczy: niebieski...polština je nádherná :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se