Toblin Odesláno 8. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2018 2892 se dávala do modelů s 12h číslicemi na cifru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 8. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2018 (upraveno) Jj je tamReference: A31.L01Base: ETA 2892-A2 https://watchbase.com/eta/caliber/a31-l01 Upraveno 8. prosince 2018 uživatelem moralles Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackwhit Odesláno 9. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2018 já bych skoro uprednostil mensi rezervu a plynulejsi chod vterinovky... skoda, no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 9. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2018 (upraveno) jj to ja taky ;-) vyssi Hz lepsi!mam vzdy jenom jedny tak to v pohode unosim. Mam v merku Longines Ultra Chron automaty z 70s s Hi-beat (36.000)uz jenom ten nazev ultra chron je hustej :-)) btw ted jak koukam nahore na ty 3 barevny kombinace, tak ta sediva by nebyla spatna, ale s cernou lunetou.Neco jako Seiko SLA 017, ktery maji taky sedivy cefir, ale cernou lunetu a je to vyrazne lepsi ... i kdyz to jsou hodinky za cenu 3 Longines Upraveno 9. prosince 2018 uživatelem moralles Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lupima Odesláno 9. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2018 (upraveno) Taky jsem si jedny pořídil Upraveno 9. prosince 2018 uživatelem Lupima Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 9. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2018 Taky jsem si jedny pořídil I když bicolor moc nemusím, v tomto případě to nevypadá špatně :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pool1975 Odesláno 16. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2018 Taky jsem neodolal. Zatím velká spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 16. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2018 41 nebo 39 mm? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 16. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2018 Peťo gratulace, skvělé hodinky. Ať Ti dělají radost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pool1975 Odesláno 16. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2018 siwi: Vzal jsem 41mm a opravdu působí na ruce větší. shewcza: Díky, Jardo. Zatím jsem opravdu nadšený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 16. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2018 Tak ať slouží a dělají radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 16. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2018 Jsou to moc fajn hodinky. Já osobně je mám radši v modré, ale každopádně gratulace a ať dělaj dlouho radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pool1975 Odesláno 16. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2018 Díky. Měl jsem ještě nabídku na 44mm, ale tam už se mi ta velikost zdála moc. Těch 41mm je na moji ruku max. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 17. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2018 pozor pozor !!! opet jsem se dotazoval primo v Longines KDY BUDOU NOVE LHC 2018? Our new product Hydroconquest with ceramic bezel will be available at the end of February 2019. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luka Odesláno 17. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2018 Takže LHC 2018 se vyrábět nebudou a místo nich budou LHC 2019/2020. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 17. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2018 Moc mě baví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 16. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2019 Klasika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SniperWolf Odesláno 26. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2019 (upraveno) Zdravim Vas vsetkych vyberal som hodinky fakt dlho zacal som Certinami DS action diver,Tissotmi seastar,Tag Heuer Aqaracer ....Certiny boli celkom ok Tissot som zrusil skoro okamzite,obrovske sklamanie prislo s Tagmi nazivo to bolo pre mna strasne mdle nevyrazne doslova ako vyprate v save,musia zamestnavat super fotografov...na moje stastie Longines zasa vela penazi fotografom pre oficialny web asi nedava a po osobnej navsteve som sa jednoznacne rozhodol pre novy model Hydraconquest automatic v modrej farbe,hned som doobjednal modry gumeny remienok a v utorok pojdem pre ne.Tesim sa velmi! Upraveno 26. ledna 2019 uživatelem SniperWolf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SniperWolf Odesláno 26. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2019 Este na napadlo....mam obvod ruky 19cm odjednal som 43 mm co vy na to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rmx Odesláno 26. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2019 ....,hned som doobjednal modry gumeny remienok a v utorok pojdem pre ne.Tesim sa velmi! Dej sem prosím potom nějaké fotky řemínku, taky o něm uvažuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se