Tenglis Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 Všimli jste si, jaký je na těch keramikach crownguard? To je z VHP modelu. Za mě jednoznačně palec nahoru! To byla jedna z věcí, která mi na klasických LHC vadila. Ještě aby posunuli ty kulaté indexy více od okraje a bylo by to perfektni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dann Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 Právě ty indexy se mi líbí. Je to jený než na ostatních. Cifr je čistý a nepřeplácaný (jako na starých). Ale na 43 se mi to už zdálo moc prázdný. V reálu vypadaj daleko lépe.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 22. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2019 Dann krasa! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bondza1968 Odesláno 22. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2019 Věc názoru. Osobně se mi líbí více cifr na těch starých a u 41 ho určitě nepovažuji za přeplácaný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 25. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2019 Hele a oni někde v obchodě mají 43 modré ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dann Odesláno 25. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2019 Podle mě jsou zatím 43 nedostupné. Ale musím říct že 41 (alespoň u mě) působí o dost větším dojmem, než například suby, které mají 40. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 25. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2019 I původní 41mm působily mnohem větším dojmem, až jsem nemohl věřit tomu, že to jsou 41čky. Jinak super fotky, val to sem klidně dál. Chvíli mi trvalo než mi docvaklo, čím to, že ten cifr novejch vypadá takovej uklizenější - no jasně, zmizelo pár úrovní indexů. Myslím, že posun k lepšímu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassko2 Odesláno 25. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2019 Minuly tyzden som si skusil vsetky typy novych hydroconquestov, 43 cierne na tahu, 43 modre na gume,41 modre na gume, 43 šede na tahu...v Bratislave u rôznych AD maju skoro vsetky nove typy, takze su urcite dostupne aj v ČR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 26. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2019 Vcera jsem objednal gumu z ciny, ktera by mela sedet jako origo. Az dorazi dam vedet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel58 Odesláno 27. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2019 kde jsi objednaval? muzes mi prosim poslat do SZ link? diky Pavel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 27. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2019 Mas to v sz. :-) Dal bych to i tady, ale neporusim nejake pravidla? (Fake to neni) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel58 Odesláno 27. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2019 Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 27. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2019 neporusis nic, sazej to sem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 27. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2019 Tak tady to je. :-Dhttps://s.click.aliexpress.com/e/HjAcWy1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dann Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2019 Tak od 5. 3. mi udělali k dnešnímu sánu +22 vteřin. Ale mám je na ruce stále, jen jednou ležely přes víkend a jednou přes noc. Tak je zkusím párkrát odložit co to udělá....A pro váhavce přidávám pár kanclrychlocvaků... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dann Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2019 ...a ještě lumi když je mírné šero. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2019 Moc pěkný. Třeba udělají i 39ky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dann Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2019 Mám slabou ruku a řekl bych že 41 je akorát.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2019 Líbí se mně čím dál víc. Myslím, že redukce indexů vůči předchozí verzi je posunula. O keramický lunetě ani nemluvě. Myslím, že to je ideální kousek pro milovníky modrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 29. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2019 Já bych tu keramickou lunetu klidně oželel. Na můj vkus se to moc leskne. Zůstal bych u hliníku. Ale zredukované indexy a strojek s větší rezervou ty hodinky posunuly o hodně výš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se