Přejít na obsah

Chronomag slaví 20 let!

Doporučené příspěvky

Blahopřeji svému nejoblíbenějšímu fóru na českém internetu. Jsem tu od roku 2006 a už se těším, až příští rok oslavím svojí dvacítku na Chronomagu, nejlépe nějakými novými hodinkami. Vše nejlepší 🎂🥳

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky CHMG jsem našel spoustu virtuálních i osobních přátel, díky kolegialitě členů zdejšího fóra se podařilo vybrat na vozík, nehrazený ZP, dozvěděl jsem se spoustu zajímavých věcí a celkově se mi tu líbí. Alles Gute auch für weitere Existenzjahre und Viel Spaß und Ehrlichkeit dabei!

Odkaz ke komentáři

Vše nejlepší jak chronomagu, tak hlavně lidem co tu byli a jsou. Především díky nim je to po 20 letech pořád super komunita a místo kam se člověk rád vrací. Jsem tu od roku 2012, poslední roky méně aktivně, ale chronomag mi dal víc než jen informace o hodinkách. Potkal jsem tu skvělé lidi, objevil spousta nového a snad vždy dostal rozumnou radu, když jsem ji potřeboval. Mimo hodinková témata je totiž ostatní diskuse a zábava dost nakažlivá věc :D

Odkaz ke komentáři

Přeji chronomagu a všem, kteří se o něj během té doby přičinili vše nejlepší!:) Jsem tu něco přes půlku, ale je to jedna z nejoblíbenějších stránek. Jen ale nechci počítat ty peníze co mě to za tu dobu stálo:-D 

Odkaz ke komentáři

Letí to jak splašený koně. V roce 2006 kdy jsem začínal nás tady bylo asi 700 členů. Spousta lidí se tu za tu dobu protočila, počet členů násobně narostl. Na některé se vzpomíná s úctou na jiné s úsměvem. S odstupem času vlastně i na těch pár exotů, kteří se vyskytnou snad všude.

Je hezký pozorovat jak se fórum vyvíjí, jak se mění jeho struktura, jak se sdílí informace nejenom o hodinkách a hodinařině. Pro mě osobně je Chronomag jediné místo, které beru jako náhradu všech sociálních sítí a kam chodím rád.

Díky za 20 let a přeji další super roky.

Odkaz ke komentáři

Všechno nej!
Jsem tu teprve 2. rok a díky upejpavosti ani nesmím psat do Prodeje, ale i tak jsem tu rád a často. Mockrát díky všem, co tu vytváří hodinkový obsah i příležitosti ke koupi a především Bertovi a týmu za to, že to máme všichni KDE dělat... Ať je Chronomag dalších 20 let stále plný ochotných "chronomagorů"!

(A trochu se i přimlouvám za nějakou tu kačku na provoz, dámy a pánové. Jestli budou muset zavřít krám, kam asi tak všichni potáhneme?)

Odesláno z mého SM-S916B pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Musím pogratulovať ku krásnemu jubileu 🥂 Touto cestou veľká vďaka Bertovi, za vytvorenie a udržiavanie stránky (verím, že to je finančné a časovo náročné), moderátorom za korigovanie fóra a v neposlednom rade všetkým členom s rovnakou diagnózou 😜 za plnenie obsahu vo všetkých smeroch.

Myslím si že všetci môžeme vyjadriť vďačnosť práve finančným príspevkom, aby to tu naďalej mohlo takto dobre fungovať!

Odkaz ke komentáři

Bruno, děkuji, ale jednu věc samozřejmě musím uvést na pravou míru. Stránky fóra vytvořil internetový vizionář Patrick Zandl. Já tento skvělý projekt od něj v roce 2018 "jen" koupil.

Odkaz ke komentáři

Toto letí! Jsem tu od roku 2006. Chci poděkovat všem, kdo se starají o chod fóra za jejich čas a dobrou práci. Je vidět že je to srdíčkem. Díky. Chronomagu tady spousta lidí přeje dalších dvacet let, ale já bych chtěl víc. Chtěl bych aby tu byl "nafurt".

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...