Vili Odesláno 28. února Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února Super napad! Kde se da na hodinky zapsat a bude pocet nejak omezen? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 28. února Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února som za, dobrý nápad určite ich budem chcieť ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 28. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února Přátelé, teď jsem jen na mobilu. Zítra sednu za PC, a na všechny dotazy odpovím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 28. února Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února Rád se přidám, hezký nápad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 28. února Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února (upraveno) Moc prima nápad, jen si nejsem jist barvou ciferníku Upraveno 28. února uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Já ml. Odesláno 28. února Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února Skvělá idea, čekám na zápis.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hodnypan Odesláno 28. února Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února Vypadají moc hezky, akorát pro mě je překážkou quartz. Je mi jasné, že jste to zvažovali a má dobrý důvod vydat se cestou tohoto modelu... Tak jen možná, kdyby byl větší zájem o mechaniku a uměli by napasovat stejný cifr třeba do evo2 Automatic, 40 mm, stainless steel watch, MSE.40610.SM – Mondaine Europe s tím, že dýnko by se dalo gravírovat po boku/případně by byla možnost plného dýnka.. 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 28. února Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února konečně pořádný oblekovky, sem za Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr72 Odesláno 28. února Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února Super Idem do toho. Dikes PS: korunka s logom chronomagu by bola TOP 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 28. února Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února Ten nick na dýnku je pecka. O level dál, než obvyklé číslo limitky formátu 05/25. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cipisek85 Odesláno 28. února Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února Super nápad k výročí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miro_mt Odesláno 28. února Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února Super a pokial bude moznost vyberu, chcem s Nickom a datumom registracie na dynku 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarosRy Odesláno 28. února Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února Za mňa super nápad, určite sa pridávam a mne osobe sa páči tá 5 riadková varianta na dne s nickom a dátumom registrácie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 28. února Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února Pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kabi4 Odesláno 28. února Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února Dobry napad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrys Odesláno 28. února Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února Výborný nápad. S našimi nicky by to pak byly konečně hodinky, které bychom si nechali a částečně vyléčili naši hodinkovou chorobu. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 28. února Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února Super nápad, stavím se do řady zájemců, aspoň nebudu muset nosit mondainy drahé polovičky:-) za me určitě někde by mělo být logo, je to urcite hezčí než obyč nápis. Rozumím, ze jenom kolečko se na předek asi nedává smysl (na korunce by bylo top, ale pochybuju, že by se s tim někomu chtělo prcat, to je fakt scifi), ale textová podoba loga by tam podle mě sedla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danjel88 Odesláno 28. února Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února Beru. Super nápad. Jen do toho! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor_OV Odesláno 28. února Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února Za mě moderni, elegantní a svěží hodinky. Hlásím se do řady zájemců. Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rancor Odesláno 28. února Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února skvělý nápad a myslím, že i výběr hodinek .. poměr cena/výkon a také, že tam není datumovka .. paráda. hlásím se! díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky