Ondrej71 Odesláno 5. března Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března Za mě super - velikost, barva cifru, no date. Baterka mi neva. 5-ti řádek s nickem - aspoň mi zůstanou jedny hodinky nafurt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 6. března Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března V dubnu tu oslavím 10 let, tak se asi taky přidám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 6. března Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března Přátelé, úplně poslední věc určená Vaší pozornosti. Vizualizace dýnka ve 4 variantách. Tímto děkuji @Baker, že při vizualizaci zaskočil za mého nemocného brášku. Varianty přehlednost označuji: 12 34 Za mne je jasný favorit jednička, chápu i trojku. Znovu připomínám, že jsem schopen a ochoten zadat 2 varianty. Koukněte: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 6. března Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března Jednicka rulez, trojka taky dobrá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor_OV Odesláno 6. března Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 6. března Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 6. března Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kruda Odesláno 6. března Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 6. března Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března Mi by prislo nejlepší tohle logo na cifru a dozadu 2 bez 25.2.2025 Ale na to se nikdo neptal, takže z výběru asi 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 6. března Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 6. března Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března Jednička super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 6. března Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 1 nebo 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 6. března Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 6. března Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pool1975 Odesláno 6. března Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 1 nebo 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radim01 Odesláno 6. března Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března nechce to nějaký formulář na hlasování? na tuhle "limitku" bude spousta lidí, ale stejně asi vede 1, takže co už... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 6. března Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března Radíme, já klidně zadám dvě varianty, jak jsem psal dříve. No a co je to podle Tebe spousta? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Já ml. Odesláno 6. března Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 6. března Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 1 nebo 3, ale já bych popravdě rád asi obě..jednu do foroty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 6. března Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března před 7 minutami, tenge napsal: 1 nebo 3, ale já bych popravdě rád asi obě..jednu do foroty Objednávku si znamenám .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky