Ondrej71 Odesláno 5. března Nahlásit Odesláno 5. března Za mě super - velikost, barva cifru, no date. Baterka mi neva. 5-ti řádek s nickem - aspoň mi zůstanou jedny hodinky nafurt.
Zlý Jabko Odesláno 6. března Nahlásit Odesláno 6. března V dubnu tu oslavím 10 let, tak se asi taky přidám
Bert Odesláno 6. března Autor Nahlásit Odesláno 6. března Přátelé, úplně poslední věc určená Vaší pozornosti. Vizualizace dýnka ve 4 variantách. Tímto děkuji @Baker, že při vizualizaci zaskočil za mého nemocného brášku. Varianty přehlednost označuji: 12 34 Za mne je jasný favorit jednička, chápu i trojku. Znovu připomínám, že jsem schopen a ochoten zadat 2 varianty. Koukněte:
Maro Odesláno 6. března Nahlásit Odesláno 6. března Mi by prislo nejlepší tohle logo na cifru a dozadu 2 bez 25.2.2025 Ale na to se nikdo neptal, takže z výběru asi 1
Radim01 Odesláno 6. března Nahlásit Odesláno 6. března nechce to nějaký formulář na hlasování? na tuhle "limitku" bude spousta lidí, ale stejně asi vede 1, takže co už... 1
Bert Odesláno 6. března Autor Nahlásit Odesláno 6. března Radíme, já klidně zadám dvě varianty, jak jsem psal dříve. No a co je to podle Tebe spousta?
tenge Odesláno 6. března Nahlásit Odesláno 6. března 1 nebo 3, ale já bych popravdě rád asi obě..jednu do foroty
Bert Odesláno 6. března Autor Nahlásit Odesláno 6. března V 6. 3. 2025 v 11:25, tenge napsal: 1 nebo 3, ale já bych popravdě rád asi obě..jednu do foroty Rozšířit Objednávku si znamenám ....
Doporučené příspěvky