4st0n Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna V 1. 4. 2025 v 15:34, Michall01 napsal: Taky by mě zajímalo, zda jde o nový modrý ciferník . Z fotky mi připadá, že odstín je jiný, asi i struktura, ale na stránkách to mezi novinkami nevidím. Rozšířit Ne všechny změny Rlx dává do novinek a některé novoty jsou nenápadné. Takže to chce projít jejich web a tam hledat změny oproti předchozí nabídce. Jinak taky mi modrá přijde jiná.
richiecerny Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna V 1. 4. 2025 v 14:09, Dez123 napsal: Za mě nejpovedenější tyto dva kousky S tema sky-dwelerama souhlasim, hezke jsou, ale ty tyrkysovy mi prijdou naprosto strasny, myslel jsem si ze je to for, kdyz se na youtube objevovaly jako mozna predikce nebo leak, ale stalo se to realitou, myslim ze v bilem zlate by vypadaly lepe… ale kdo jsem ja abych rikal co je hezke a co ne prijde mi to strasne nudny, vzit nejpopularnejsi ciselnik jednu dobu, dat to na nejpopularnejsi model a at z toho neco kapne tak rovnou na zlatej Sent from my iPhone using Tapatalk
exell Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna V 1. 4. 2025 v 18:05, 4st0n napsal: Ne všechny změny Rlx dává do novinek a některé novoty jsou nenápadné. Takže to chce projít jejich web a tam hledat změny oproti předchozí nabídce. Jinak taky mi modrá přijde jiná. Rozšířit Nejen modrá. I černý ciferník prošel změnou ze sunburst úpravy na plochou černou.
AndyAaron Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna Ja si nakonec asi pockam, az nove LD naskladni Cinan nebo Steinhart. Myslim, ze to bude driv nez bych prisel na radu v poradniku 2
tikzot Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna V 1. 4. 2025 v 18:05, 4st0n napsal: Ne všechny změny Rlx dává do novinek a některé novoty jsou nenápadné. Takže to chce projít jejich web a tam hledat změny oproti předchozí nabídce. Jinak taky mi modrá přijde jiná. Rozšířit Je jiná, změna šla obecně do pastelových barev a za mě jsou pouze ty modré a černé moc fajn ta modrá je taková plná a jiná než cokoliv modrého u Rlx, to se mi fakt líbí
dr.sphinx Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna Land-Dweller je designovej chaos (strojek nestrojek), a to je dost problém - ne obecně, ale pro v lepším i v horším slova smyslu uměřenej Rolex rozhodně. Připomnělo mi už dost fousatej Moser marketing prank Swiss Icons, působí to jako Rolex inhauzní verze (říkám to nerad). Sea-Dweller, Sky-Dweller jsou navíc celkem elegantně vyslovitelný názvy, Land-Dweller je strašně kostrbatý (a kromě toho už Land-Dweller mají, říká se tomu Expy). Působí to na mě, jako by se na pozicích vyššího středního managementu v RLX začínaly prosazovat mladý nevycválaný pušky. Ale co se strojku týče - pokud to bude fungovat, tak si Rolex všechny namazal na chleba. Jen to teda nesmí mít problémy. 323x je varovnej prst (nejsou to ode mě jen kecy, jsem taky jeden z postižených). 2
Vaspa Odesláno 2. dubna Nahlásit Odesláno 2. dubna V 1. 4. 2025 v 7:41, Fade napsal: To je opravdu hrozné. Rolex furt jede konzervativní hru, mikroskopické změny, kašle na přání zákazníků a pak vypálí takovouhle nikým nežádanou obludnost Rozšířit Ahoj, tak my asi nejsme historicky a kulturně cílová skupina. 1
Jarett Odesláno 2. dubna Nahlásit Odesláno 2. dubna Jestli se mi ten Pozemník líbí, nebo ne, říct nedokážu. Ale pravda je taková, že ať už RLX příjde s čímkoli, tak to nakonec všichni přijmou a budou kopírovat. Udávají trend, ať chceme, nebo ne 1
steel Odesláno 2. dubna Nahlásit Odesláno 2. dubna V 2. 4. 2025 v 4:22, Jarett napsal: Jestli se mi ten Pozemník líbí, nebo ne, říct nedokážu. Ale pravda je taková, že ať už RLX příjde s čímkoli, tak to nakonec všichni přijmou a budou kopírovat. Udávají trend, ať chceme, nebo ne Rozšířit Amen 1
PetrSefl Odesláno 2. dubna Nahlásit Odesláno 2. dubna Nevím no, jak už někdo psal, díky bohu že nebudu muset utrácet (za 10 let po telefonu z RLX zastoupení). Landy pro někoho asi ok, já v nich vidím hodně hodinek, ale Rolex moc ne.. Další problém je, že nejhezčí je ten světle modrý cifr, který je jen s platinou a ta cena je, no, mírně vyšší a základní ocel+bílé zlato (které chce každý) jsou pouze s tím bílým cifrem.. Určitě je bude chtít každý, je to úplně nový model, čekačky asi budou dlouhé, ale díky bohu za DJ41. Daleko hezčí hodinky dle mého, osobně bych nikdy DJ v Azzurro blue, Rhodium, Wimbledon, nebo zelené verzi za žádné LD nevyměnil, designově daleko hezčí hodinky, za lepší cenu (protože sekundární trh asi bude šílený). A za ty platinové, bych si raději koupil DD40 v bílém zlatě a ušetřil. 67. a 68. verze GMT taky nic, co bych fakt musel mít a nemohl z toho spát.. Pouze můj názor..
African Odesláno 2. dubna Nahlásit Odesláno 2. dubna V 1. 4. 2025 v 23:29, dr.sphinx napsal: Land-Dweller je designovej chaos (strojek nestrojek), a to je dost problém - ne obecně, ale pro v lepším i v horším slova smyslu uměřenej Rolex rozhodně. Připomnělo mi už dost fousatej Moser marketing prank Swiss Icons, působí to jako Rolex inhauzní verze (říkám to nerad). Sea-Dweller, Sky-Dweller jsou navíc celkem elegantně vyslovitelný názvy, Land-Dweller je strašně kostrbatý (a kromě toho už Land-Dweller mají, říká se tomu Expy). Působí to na mě, jako by se na pozicích vyššího středního managementu v RLX začínaly prosazovat mladý nevycválaný pušky. Ale co se strojku týče - pokud to bude fungovat, tak si Rolex všechny namazal na chleba. Jen to teda nesmí mít problémy. 323x je varovnej prst (nejsou to ode mě jen kecy, jsem taky jeden z postižených). Rozšířit Jaký mají už Land-Dweller? Vždyť s tímto modelem nemá Explorer vůbec, ale vůbec nic společného. Název právě napovídá stejně jako honeycomb cifr, držet se v klidu pří zemi, žádné blbosti Stejně tak to má Rolex na stránkách v sekci Classic a ne Professional, takže drsné zacházení si myslím že je moc bavit nebude. To steel: Super překlad Pozemník, to je jako hodně cool
dr.sphinx Odesláno 2. dubna Nahlásit Odesláno 2. dubna Netvrdím, že LD vypadají jako Expy1. Chtěl jsem říct, že roli něčho jako pozemníků, čili jakoby fieldů, mají jedničkama dávno obsazenou. Šlo mi hlavně o tu pro mě divnou nomemklaturu. Když jsme u ní: Sky-Dweller: obložník. 1 1
Potkan Odesláno 2. dubna Nahlásit Odesláno 2. dubna Vidim to stejne jako sphinx. To oznaceni k tomu produktu nepasuje. Sea-Dweller: Vodnik 1
Sarka Farka Odesláno 2. dubna Nahlásit Odesláno 2. dubna Rolex si ve stejnej den krome Land-Dweller zaregistroval jeste Coast-Dweller, treba to mely bejt puvodne pobrezniky
bandicoot Odesláno 2. dubna Nahlásit Odesláno 2. dubna Ale jo, na nějakým osmahlým seniorovi s vizáží Flavia Briatoreho na promenádě v Antibes by Coast-Dweller seděl víc. 2
AdaMoss Odesláno 2. dubna Nahlásit Odesláno 2. dubna Mně se LD i docela líbí. Oceňuju, že oprášili historii a zároveň zbořili dlouholeté tabu plných dýnek. Osobně mě vždycky mrzelo, že třeba DD nemaj průhled na stojek. Ty cenovky se mi zdaj poměrně ambiciozní. V oceli o 5k výš než DJ, v rose goldu vychází 36mm dráž než Day-Date, což mi přijde zvláštní, ale tak je to "novinka" no. Inovaci na strojku jsem popravdě nepochopil. Jakože plynulejší chod vteřinovky? O tom to má být? Tak či tak, je to Rolex. Nemám strach z toho, že by se po tom nezaprášilo, ale já zůstávám v klidu a jako moje Rolex end-game hodinky stále vnímám DD. Cokoliv cenově nad už mi pocitově nesedí a posouvám se k jiným značkám.
lukassob Odesláno 2. dubna Nahlásit Odesláno 2. dubna (upraveno) Off-catalogue https://oracleoftime.com/rolex-daytona-off-catalogue-2025/ Upraveno 2. dubna uživatelem lukassob
matejcaha Odesláno 2. dubna Nahlásit Odesláno 2. dubna V 2. 4. 2025 v 14:00, lukassob napsal: Off-catalogue Rozšířit Le Mans Everose Gold nebyl puvodne off catalog, ale dostupnosti se stal off catalog. Za mne nej off catalog model tedka
matejcaha Odesláno 2. dubna Nahlásit Odesláno 2. dubna V 2. 4. 2025 v 13:19, AdaMoss napsal: Jakože plynulejší chod vteřinovky? O tom to má být? Rozšířit 5hz jako El Primero = 36 000 za hodinu
lukassob Odesláno 3. dubna Nahlásit Odesláno 3. dubna (upraveno) V 2. 4. 2025 v 17:04, matejcaha napsal: Le Mans Everose Gold nebyl puvodne off catalog, ale dostupnosti se stal off catalog. Za mne nej off catalog model tedka Rozšířit A nespletl sis to s v roce 2024 vydanými Rolex Daytona Le Mans Yellow Gold? Upraveno 3. dubna uživatelem lukassob
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se