CEGY Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Odesláno 15. června 2016 Ty vojensky sezenes v kazdym lepsim army shopu. Tipuju tak za petikylo.
Návštěvník Strocek Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Odesláno 15. června 2016 já narazil za třistapáďo, ale nejsou velikosti...
CEGY Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Odesláno 15. června 2016 já narazil za třistapáďo, ale nejsou velikosti...Na ty velikosti pozor, víš, že s tím máš problém Za 350 bych si jedny ze srandy koupil..
CEGY Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Odesláno 15. června 2016 Tady je slušný výběr. Velikosti fakt bída..
Návštěvník Strocek Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Odesláno 15. června 2016 Na ty velikosti pozor, víš, že s tím máš problém vole . Neboj po létě vemu o půl čísla menší. Jednou se prostě musím trefit
KFL Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Odesláno 17. června 2016 Definitivne jsem se presvedcil, ze kopyto Beckmanu neni pro me. Kdyby nekdo chtel lehce jety (30-40h) black-cherry Beckmany bez jakyhokoli poskozeni, dejte vedet. Velikost US11, na EU realne 46. K tomu pripadne origo RW vlozky (tenky), ktery byly na noze max pul hodiny. Aspon ze ty Iron Rangery sedi jak ulity .
organic Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Odesláno 20. června 2016 No a já jsem si třeba Iron Rangery neoblíbil. Asi to bude tím, že mají tmavou podrážku nebo že jsou v kotníku vyšší, hůř luftujou. Měl jsem je na noze asi pětkrát a leží v krabici. Za to Chukkas dostávají kouř velmi často už třetí léto. A na tu službu jsou pořád ve formě a čím dál hezčí. Třeba podrážka.
moco Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Odesláno 20. června 2016 Chlapci, co takhle kdybych koupil jako alternativu k předražené mu RW mink oil tuhle tu záležitost taky z norka.http://m.heureka.cz/impregnace/tarrago-trekking-mink-oil-dubbin-100-ml/
Návštěvník Zmizík Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Odesláno 20. června 2016 Chlapci, co takhle kdybych koupil jako alternativu k předražené mu RW mink oil tuhle tu záležitost taky z norka.http://m.heureka.cz/impregnace/tarrago-trekking-mink-oil-dubbin-100-ml/Zblaznil ses? Todle je z norku z umelyho chovu.
jovani Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Odesláno 20. června 2016 No a já jsem si třeba Iron Rangery neoblíbil. Asi to bude tím, že mají tmavou podrážku nebo že jsou v kotníku vyšší, hůř luftujou. Měl jsem je na noze asi pětkrát a leží v krabici. Za to Chukkas dostávají kouř velmi často už třetí léto. A na tu službu jsou pořád ve formě a čím dál hezčí. lkde si kupoval a ake su velkosti, vybocuju od standardu?
moco Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Odesláno 20. června 2016 Zblaznil ses? Todle je z norku z umelyho chovu.:-)
dlubix Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Odesláno 21. června 2016 :-)Kup si totok http://www.denimheads.cz/shop/detail/46/129/Red-Wing-Natural-Boot-Oil Na Moc je to nejlepsi.
organic Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Odesláno 21. června 2016 kde si kupoval a ake su velkosti, vybocuju od standardu?Kupoval jsem různě, denimheads, ebay, spartoo. Mám čtvery Red Wingy. O velikostech je celé tohle vlákno, si to přečti. Když to shrnu, tak jsou tak o půl čísla až číslo větší než tvoje normální velikost.
KFL Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Odesláno 21. června 2016 Kupoval jsem různě, denimheads, ebay, spartoo. Mám čtvery Red Wingy. O velikostech je celé tohle vlákno, si to přečti. Když to shrnu, tak jsou tak o půl čísla až číslo větší než tvoje normální velikost.Ano. A já dodám, že extrémně záleží na kopytu a tvaru boty, protože 2 různý modely ve stejný velikosti můžou (ne)sedět zcela rozdílně. U mě například Moc Toe nebo Beckman nefunguje bez ohledu na velikost, zatímco Iron Ranger ve správný velikosti (o číslo menší než normálně) ano. A pro zájemce z tohoto vlákna - Beckmany jsou už pryč .
Návštěvník YPO Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Odesláno 21. června 2016 A pro zájemce z tohoto vlákna - Beckmany jsou už pryč .přetáh sem je renapurem a už se blejskaj jak psí koule .... jinak je to děsná tvrdá píčovina .... nechápu, že to někdo může nosit jinam než na sekání trávy
organic Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Odesláno 21. června 2016 Moje Iron Rangery 8111 EUR 42.5 jsou zase pořád v krabici, tak kdyby náhodou měl někdo nutkání je ponosit, bránit se nebudu
organic Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Odesláno 21. června 2016 přetáh sem je renapurem a už se blejskaj jak psí koule .... jinak je to děsná tvrdá píčovina .... nechápu, že to někdo může nosit jinam než na sekání trávyNo ještě do dílny k ponku jsou taky dobrý
Andrew Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Odesláno 21. června 2016 Moje Iron Rangery 8111 EUR 42.5 jsou zase pořád v krabici, tak kdyby náhodou měl někdo nutkání je ponosit, bránit se nebudu Velikost by byla (asi) fajn, ale nějak nevím, kam bych to nosil
dlubix Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Odesláno 21. června 2016 Moje Iron Rangery 8111 EUR 42.5 jsou zase pořád v krabici, tak kdyby náhodou měl někdo nutkání je ponosit, bránit se nebudu Ja bych se jich ujal. SZ
Moty Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Odesláno 21. června 2016 (upraveno) to je fofr, jestli by už nemělo probíhat setkání zachráněných RW novými majiteli:-))) Upraveno 21. června 2016 uživatelem Moty
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se