bandicoot Odesláno 11. června Nahlásit Odesláno 11. června Tahle věta z článku mě zaujala: “Výrobně si věci rozdělíme podle toho, co kdo umí líp”. Dosavadní výroba v MPM by mě zajímala. 1 1
seikó Odesláno 11. června Nahlásit Odesláno 11. června Tak to vypada na ambici nesledovat "model Seiko", od GS po 5ky a levnej quartz, s ambici exportovat do o sveta. No, na to mam malou fantazii, jak to bude v praxi fungovat. Kdyz to bude managovat mamka s malymi detmi Takze, jak uz tu bylo x-krat receno, cas ukaze. Zatim si budu na zapesti uzivat sve Primky z NMnM
Kapelnik Odesláno 11. června Nahlásit Odesláno 11. června S chutí sleduji diskuzi zde na fóru – je potěšující vidět, že komunitě toto téma není lhostejné. Bylo by skvělé, kdyby si debata udržela úroveň a neztratil se vzájemný respekt a úcta mezi členy. Jako dlouholetý fanoušek Eltonu a hrdý Novoměšťák mám radost, že se mi do sbírky podařilo získat několik pěkných a tradičních kousků (Orlík Anthropoid, Spartak LE, Diplomat LE). Uvítal bych, kdyby MPM co nejdříve začalo napříč celým portfoliem používat soudkové logo – usnadnilo by to rozlišení mezi staršími a novějšími modely. Situaci budu dál sledovat s přirozeným zájmem, ale musím říct, že jsem v Elton ztratil důvěru a upřímně nevěřím, že bych si od něj ještě někdy nějaké hodinky pořídil. Hodně štěstí 1
Čibi Odesláno 11. června Nahlásit Odesláno 11. června před 6 minutami, Kapelnik napsal: S chutí sleduji diskuzi zde na fóru – je potěšující vidět, že komunitě toto téma není lhostejné. Bylo by skvělé, kdyby si debata udržela úroveň a neztratil se vzájemný respekt a úcta mezi členy. Jako dlouholetý fanoušek Eltonu a hrdý Novoměšťák mám radost, že se mi do sbírky podařilo získat několik pěkných a tradičních kousků (Orlík Anthropoid, Spartak LE, Diplomat LE). Uvítal bych, kdyby MPM co nejdříve začalo napříč celým portfoliem používat soudkové logo – usnadnilo by to rozlišení mezi staršími a novějšími modely. Situaci budu dál sledovat s přirozeným zájmem, ale musím říct, že jsem v Elton ztratil důvěru a upřímně nevěřím, že bych si od něj ještě někdy nějaké hodinky pořídil. Hodně štěstí Většina diskutujících (si teda myslím) zde na Chronomagu byla zastáncem Eltonu, výrobce hodinek. Osobně jsem z výsledku této fůze rovněž nemile překvapen, asi i zklamán. Rozhovor nového majitele jsem četl, tak jsem zvědavý, jak to vlastně dopadne. Možná kdyby se vyjádřil někdo ze zaměstanců Eltonu v NMnM, přece jim museli nastínit nějakou budoucnost.
cali Odesláno 11. června Nahlásit Odesláno 11. června před 23 hodinami, Roman-ZA napsal: len s tym rozdielom, ze tie za 17K maju Premium Slim Miyota 9015 okolo ktorych ELTON kaliber ani nechodil. Ta Miyota je strojcek za kolko, hadam cca za trojku?... a ked ich objednas aspon 1000, tak sa urcite dostanes aj na polovicu. Ja tam v tych cinskych diplomatoch proste tych zostavajucich 15K nikde nevidim. A ano inhouse Prim strojky nie su technologicky ziadne terno, to vieme vsetci, vsak sa im tu za to aj patricne nadava. Tym vsetkym chcem povedat ze ak niekto caka ze sa Prim Manufacture s prichodom noveho vlastnika chyti s cenami za nos a nerezove diplomaty 2025 budu za 50 tak sa nedocka... lebo proste v ramci "patriotizmu" a "czech made" zjavne veselo predrazuju aj tu cinu.
Flipik Odesláno 11. června Nahlásit Odesláno 11. června Rozhovor je pojatý stabilizačně směrem ke všem zainteresovaným skupinám a čas ukáže co z nastíněné strategie půjde realizovat. Jen si říkám jak vyřeší tohle: Elton - tradice od roku 1949 a MPM - tradice od roku 2001 = PRIM tradice od roku 1975
seikó Odesláno 11. června Nahlásit Odesláno 11. června Tak kde se potkaji? Jeden in-house, druhej Sellita...
Josef01 Odesláno 11. června Nahlásit Odesláno 11. června před 2 hodinami, vojdan napsal: Tady první rozhovor s novým majitelem, popisuje i budoucí strategii. Jestli se jí nakonec bude držet, to je věc jiná, samozřejmě. https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ekonomika-firmy-majitel-znacky-prim-ve-hre-byl-i-prodej-nasi-firmy-strnadovi-278814 V dnešní době bych si nechtěl koupit náklad 4 miliony měsíčně, držím jim palce.
Beardedscape Odesláno 11. června Nahlásit Odesláno 11. června Ať se na mě nikdo nezlobí, ale tohle je vážně hnus. Celá jejich kolekce vypadá takhle. To je na úrovni takových těch shitových internetových značek, možná jsou ještě hnusnější. Vůbec nechápu jak se tohle může skloubit s NMnM. Vážně si přeji ať to Manufaktura nějak přežije a hlavně, ať to neodnesou zaměstnanci z NMnM. 2
Serza Odesláno 11. června Nahlásit Odesláno 11. června pěkně se to čte. jen co je pravda. souhlasím asi s většinou, že moc růžově tu budoucnost nevidím. Elton za ceny, které byl málokdo ochotný dát a MPM pro hodinkové fandy myslím neexistuje. . Co z toho vznikne? Myslím, že čech který měl rád prim z nostalgie a z úcty k vlastenectví se prostě smíří s tím, že toto je konec a že prim pro nás končí. Ještě že je tolik jiných značek....
Frantik Odesláno 11. června Nahlásit Odesláno 11. června (upraveno) A teď si představte, kam se umístí vlákno o Prim zde na foru. To bude dilema, uuuuuuu Upraveno 11. června uživatelem Frantik 1
cali Odesláno 11. června Nahlásit Odesláno 11. června Ja predpokladam ze ten MPM damasek za 90 v reale neexistuje a vyroba sa pripadne zadava az vo chvili ked na skutocne to klikne prvy hejl(a zaplati). Alebo uz niekto niekedy nieco take na zivo videl?
miguel Odesláno 11. června Autor Nahlásit Odesláno 11. června Ani ja neverim, ze si niekto kupi(l) MPM za 90 litrov...
Josef01 Odesláno 11. června Nahlásit Odesláno 11. června Pořád marně přemýšlím, proč bych jako majitel společnosti MPM měl kupovat ELTON. Jediné co mě napadá, když si přečtu stránky MPM v sekci O nás, tak je vidět že MPM je čistě obchodní firma, nikde ani zmínka o výrobě, ani fotografie, takže se mohu domnívat, že koupí ELTON získají strojní vybavení na výrobu. Otázka je, co chtějí vyrábět, když jim to samé v Číně vyrobí za třetinu ceny a bez nákladů na zaměstnance. Že by nějaká noční směna vyráběla třeba rolexky? 1
miguel Odesláno 11. června Autor Nahlásit Odesláno 11. června A to je nas Elton... Prave mi to prislo do mailovej schranky...
Bert Odesláno 11. června Nahlásit Odesláno 11. června @Josef01 IMHO si pan H. koupil ochrannou známku. Konec konců, z jím poskytnutého rozhovoru to čiší zcela jasně. 3
eloga Odesláno 11. června Nahlásit Odesláno 11. června (upraveno) Roman-ZA To sotva, ale jsou podle nich "LEGENDRÁRNÍ". Jasná páka ne? Jak píše Bert - Ochranná známka způsobem pohlcení konkurence a včetně strojního vybavení, mozků i rukou v NMNM. Tedy NPH. Upraveno 11. června uživatelem eloga
Kristian.nov Odesláno 12. června Nahlásit Odesláno 12. června Hlavně by měli najmout nový designery... 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se