Kapelnik Odesláno 7. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2025 https://www.prim.cz/novinka-limitovana-edice-prim-elton-tv?utm_campaign=PRIM+96+-+TELEVIZE+LE--20251107&utm_content=objevte+více+>&utm_medium=email&utm_source=93097-PRIM+Manufacture+1949+(od+1%2F2022)&utm_term=25148638897
Kapelnik Odesláno 7. listopadu 2025 Autor Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2025 119 tis CZK. Původní televize byly vždy "na šířku" (jako televize). Tento model mě přijde spíš "na výšku" 1
Bert Odesláno 7. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2025 Doufám, že je dnes uvidím naživo. Zatím jsem si (dle fotek, možná renderů) názor neudělal. 1
lukassob Odesláno 7. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2025 Přijdou mi v pohodě. Jen se mi nelíbí vzhled toho nového loga PRIM Manufacture. A to logo s Novoměstskými oblouky je tam tak nějak navíc.
Kapelnik Odesláno 7. listopadu 2025 Autor Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2025 Doufám, že je dnes uvidím naživo. Zatím jsem si (dle fotek, možná renderů) názor neudělal.Dej sem pak prosím kdyžtak nějaké reálné fotky. DíkySent from my iPhone using Tapatalk
Bert Odesláno 7. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2025 Neberu foťák, nebudu fotit. Pokud ano, tak jen cvak mobilem. Což může dopadnout tak, jako kdyby to v atelieru fotil @kuncák7 1
miguel Odesláno 7. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2025 Mne to uplne pripomina Apple Watch
odjinud Odesláno 7. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2025 Presne, tvarem i barvou jako nejake smart watch... ze je to orientovane na vysku a ne na sirku, je trochu nezvyk.
Sonny919 Odesláno 7. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2025 presne tak aj mne, ciferník a ručky takmer bez zmeny oproti vintage modelu narvané do apple watch púzdra. Ani tých 8 šrúbkov na zadnej strane nepridáva na čistote dizajnu, len na 4 by to nešlo urobiť? Ciferník prepísaný na dýnko postráda akýkoľvek nový nápad, zaklincovala to bezpohlavná korunka. To, že si asi nezvykneme na kombináciu bochánkového loga s týmto typom hodiniek, ktorý vychádza z dizajnu 70s/80s, je už len detail. Inšpirácia pôvodným modelom je fajn, ale za 120k to chce viac ako len obšlehnúť starý model s miernym závanom úprav. 2
ragu Odesláno 7. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2025 Hezkej microbrand, jestli ne cena v Japonským Yenu tak bych jim dal šanci 1 1 1
ATOM Odesláno 7. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2025 Velmi nepovedeny pocin. Tvarove nehezke pouzdro s kulatym ciselnikem. Mrtve rohy se mi absolutne nelibi a za ty penize by mely mit vypiplany hranaty strojek s pruhledem na nej.
Kid_A Odesláno 7. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2025 24mm remen - velke jako pam nebo bell and ross:))
Bert Odesláno 7. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Honza.manta Odesláno 7. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2025 Za mne - oproti původnímu originálu nic moc. Chybí tomu ta televizní duše.
libor2002 Odesláno 7. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2025 Mě asi pouzdro na výšku neurazí. Řekl bych, že to je "modernější". Asi bych tam víc uvítal "vykrojení" do pouzdra pro řemen. Hodinky jinak vypadají dobře, proč ne. Ale je to furt retro a nostalgie jako prase... i když konečně vzato z jiného konce. Tak vlastně za to Věřím, že naživo to bude o dost lepší. Jen proč zase limitka? Hodinky si nekupuju každý den. Když už nějaké chci, tak kolem nich kroužím, porovnávám, prostě rituál očekávání, který chce čas... tady než bych se rozhoupal, tak zase nebudou. Proto raději půjdu jinam. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Tobi Odesláno 7. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2025 před 8 minutami, libor2002 napsal: Mě asi pouzdro na výšku neurazí. Řekl bych, že to je "modernější". Asi bych tam víc uvítal "vykrojení" do pouzdra pro řemen. Hodinky jinak vypadají dobře, proč ne. Ale je to furt retro a nostalgie jako prase... i když konečně vzato z jiného konce. Tak vlastně za to Věřím, že naživo to bude o dost lepší. Jen proč zase limitka? Hodinky si nekupuju každý den. Když už nějaké chci, tak kolem nich kroužím, porovnávám, prostě rituál očekávání, který chce čas... tady než bych se rozhoupal, tak zase nebudou. Proto raději půjdu jinam. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Asi,pominu-li cenu, tak budou pohodlnější na nošení.
libor2002 Odesláno 7. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2025 (upraveno) A pořádnej tah by taky posunul hodinky, ale i Prim, někam jinam. A už končím Jo a "obloučky" bych přesunul do pravého horního rohu, jako byla hvězdička pro dospělé. To by byla pak další marketingová omáčka Zítra je snad uvidím naživo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 7. listopadu 2025 uživatelem libor2002 1 1
tomina666 Odesláno 7. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2025 Chápu kontroverze, vůči PRIMu / Eltonu. A teď po to tom sloučení jsou lidi kritičtí už ze zásady.. Ale já musím říct, že se mi docela líbí! Nemůžou vypadat jako ty předchozí. Proč taky? Máme rok 2025. To, že vypadají jako AW mi asi úplně nevadí. Původní telky musely být v tom roce taky asi lehce “ujeté”. Jo, mohly by stát normální peníze, s quartzem by to byl trhák jak prase a to novoměstské logo je trochu rušivé..ale věřím, že naživo budou pěkný!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se