Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Doufám, že je dnes uvidím naživo. Zatím jsem si (dle fotek, možná renderů) názor neudělal.

Dej sem pak prosím kdyžtak nějaké reálné fotky. Díky

Sent from my iPhone using Tapatalk
Odesláno

presne tak aj mne, ciferník a ručky takmer bez zmeny oproti vintage modelu narvané do apple watch púzdra. Ani tých 8 šrúbkov na zadnej strane nepridáva na čistote dizajnu, len na 4 by to nešlo urobiť? Ciferník prepísaný na dýnko postráda akýkoľvek nový nápad, zaklincovala to bezpohlavná korunka. To, že si asi nezvykneme na kombináciu bochánkového loga s týmto typom hodiniek, ktorý vychádza z dizajnu 70s/80s, je už len detail. Inšpirácia pôvodným modelom je fajn, ale za 120k to chce viac ako len obšlehnúť starý model s miernym závanom úprav.

• Dát hlas 2
Odesláno

Mě asi pouzdro na výšku neurazí. Řekl bych, že to je "modernější". Asi bych tam víc uvítal "vykrojení" do pouzdra pro řemen.
Hodinky jinak vypadají dobře, proč ne. Ale je to furt retro a nostalgie jako prase... i když konečně vzato z jiného konce. Tak vlastně za to 👍
Věřím, že naživo to bude o dost lepší.
Jen proč zase limitka? Hodinky si nekupuju každý den. Když už nějaké chci, tak kolem nich kroužím, porovnávám, prostě rituál očekávání, který chce čas... tady než bych se rozhoupal, tak zase nebudou. Proto raději půjdu jinam. 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Dát hlas 1
Odesláno
před 8 minutami, libor2002 napsal:

Mě asi pouzdro na výšku neurazí. Řekl bych, že to je "modernější". Asi bych tam víc uvítal "vykrojení" do pouzdra pro řemen.
Hodinky jinak vypadají dobře, proč ne. Ale je to furt retro a nostalgie jako prase... i když konečně vzato z jiného konce. Tak vlastně za to 👍
Věřím, že naživo to bude o dost lepší.
Jen proč zase limitka? Hodinky si nekupuju každý den. Když už nějaké chci, tak kolem nich kroužím, porovnávám, prostě rituál očekávání, který chce čas... tady než bych se rozhoupal, tak zase nebudou. Proto raději půjdu jinam. 

Asi,pominu-li cenu, tak budou pohodlnější na nošení.

Odesláno (upraveno)

A pořádnej tah by taky posunul hodinky, ale i Prim, někam jinam. A už končím 🫡
Jo a "obloučky" bych přesunul do pravého horního rohu, jako byla hvězdička pro dospělé. To by byla pak další marketingová omáčka 🤪
Zítra je snad uvidím naživo.

Upraveno uživatelem libor2002
  • Like 1
  • Dát hlas 1
Odesláno

Chápu kontroverze, vůči PRIMu / Eltonu. A teď po to tom sloučení jsou lidi kritičtí už ze zásady..

Ale já musím říct, že se mi docela líbí! Nemůžou vypadat jako ty předchozí. Proč taky? Máme rok 2025. To, že vypadají jako AW mi asi úplně nevadí. Původní telky musely být v tom roce taky asi lehce “ujeté”. 

Jo, mohly by stát normální peníze, s quartzem by to byl trhák jak prase a to novoměstské logo je trochu rušivé..ale věřím, že naživo budou pěkný! :) 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...