Gustaf Odesláno 6. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2011 mno ty kr*******vo....smekám. Parádní fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EDYMI Odesláno 11. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2011 (upraveno) Tak moje prvé nightshots.Keďže nepatrím medzi skúsených fotografov, rád by som sa opýtal skúsenejších ako môžem eliminovať odlesk svetla od skla a kovových častí hodiniek (luneta, púzdro a pod.)? Upraveno 11. června 2011 uživatelem EDYMI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fendelik Odesláno 15. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2011 Tak taky něco přidám. Sice jsem to dával už do vlákna "představení nových členů", ale patří to i sem . Snad se mi podaří postnout ještě nějaké další během odpoledne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fendelik Odesláno 15. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2011 Tak moje prvé nightshots. Keďže nepatrím medzi skúsených fotografov, rád by som sa opýtal skúsenejších ako môžem eliminovať odlesk svetla od skla a kovových častí hodiniek (luneta, púzdro a pod.)? Neptařím sice mezi zkušené fotografy, ale nejjednodušší rada je, pokud máš závit na filtry, tak použít polarizační filtr... Pokud ne, tak jedině nasvítit z jiného úhlu, nebo naopak z jiného úhlu fotit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fendelik Odesláno 15. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2011 To Gougy: Fotky naprosto perfektní... Ale kde jsi vzal tu odvahu? Já bych se bál zmrazit i Seika, ačkoliv už jsem nad tím jednou přemýšlel . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 15. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2011 (upraveno) To Gougy: Fotky naprosto perfektní... Ale kde jsi vzal tu odvahu? Já bych se bál zmrazit i Seika, ačkoliv už jsem nad tím jednou přemýšlel . Ale to nejsou jenom tak Seika, právě proto, že to jsou SEIKO, vydrží opravdu dost (na té první fotce s ledem je vidět, že sekundovka normálně běží a hodinky šly přesně i po 12ti hodinách v mražáku.. a fotit jenom tak jak svítí, je docela nuda, ta fotka mi pak připadá nějaká sterilní.. Co se týká odrazů, polarizační filtr je jeden ze způsobů (ale pak pozor na barvy..) lepší je "vychytat" světlo. Edit: fendelik - opravdu pěkné Upraveno 15. června 2011 uživatelem gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fendelik Odesláno 15. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2011 Ale to nejsou jenom tak Seika, právě proto, že to jsou SEIKO, vydrží opravdu dost (na té první fotce s ledem je vidět, že sekundovka normálně běží a hodinky šly přesně i po 12ti hodinách v mražáku.. a fotit jenom tak jak svítí, je docela nuda, ta fotka mi pak připadá nějaká sterilní.. Co se týká odrazů, polarizační filtr je jeden ze způsobů (ale pak pozor na barvy..) lepší je "vychytat" světlo. Edit: fendelik - opravdu pěkné ´Já vím, že Seika přežijí snad vše, a vzhledem k tomu, že moje Atlasky po pár pádech na PitBiku jsou už jen pracovní, tak asi provedu podobný pokus. Vydrž do víkendu a něco vyzkúšám. Pokud to nepřežijí, tak je máš na svědomí . Ohledně polarizáku jsem psal, že je to nejjednodušší, a fotoeditor je následně víceméně podmínkou... Samozřejmě je nejlepší pohrát si s nasvícením, ale dobré světlo je ostatně základ každé fotografie... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelK Odesláno 15. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2011 Keďže nepatrím medzi skúsených fotografov, rád by som sa opýtal skúsenejších ako môžem eliminovať odlesk svetla od skla a kovových častí hodiniek (luneta, púzdro a pod.)? Neptařím sice mezi zkušené fotografy, ale nejjednodušší rada je, pokud máš závit na filtry, tak použít polarizační filtr... Pokud ne, tak jedině nasvítit z jiného úhlu, nebo naopak z jiného úhlu fotit... Doplním, že polarizační filtr si může poradit s odrazy od skla, ale ne od kovových částí. Odrazy od kovových povrchů nejsou polarizované (leda že by k nasvícení bylo použito polarizované světlo). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fendelik Odesláno 15. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2011 Tak jsem vyštrachal aspoň jeden hromadnej snímek ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 16. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 17. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2011 Tak taky něco přidám. Sice jsem to dával už do vlákna "představení nových členů", ale patří to i sem . Snad se mi podaří postnout ještě nějaké další během odpoledne... Posli ji Bakerovi do kalendare, tahle by se mi tam libila! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deewy Odesláno 19. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2011 už se také mohu podělit o lume shots - podobných jsem s těmito hodinkami na netu našel pouze pár, tak snad se budou líbit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Red Dwarf Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2011 Jazzmastery parádní, taky jsem o nich uvažoval. Mimochodem co je to za pero? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deewy Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2011 Jazzmastery parádní, taky jsem o nich uvažoval. Mimochodem co je to za pero? Díky, pero je Waterman Charleston - už ho mám dlouhá léta a pořád píše parádně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 23. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2011 Navitimery ve tmě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dee Odesláno 23. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2011 Seiko 5... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 1. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2011 Seiko, Golana Aqua Pro, Royal London Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
synek Odesláno 2. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2011 (upraveno) Seiko SRP043K2 Upraveno 2. července 2011 uživatelem synek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohush Odesláno 2. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2011 Nejspíš můj první příspěvek do tohoto vlákna: seawolf a orca Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2011 jedna parova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se