Bask Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2009 Prim sport nieco... Ak by ste vedeli upresnit model, nehneval by som sa. Vnutri je Miyota.
vraby Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2009 (upraveno) Bask napsal: Prim sport nieco... Ak by ste vedeli upresnit model, nehneval by som sa. Vnutri je Miyota. že by ? Upraveno 3. listopadu 2009 uživatelem vraby
Bask Odesláno 4. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2009 Tie "supersport" poznam. Asi ma rovnake puzdro aj cifernik. Tieto moje som vsak pred par rokmi kupil za 2.800 Sk a v zarucaku, ktory som uz bohuzial vyhodil, nebolo urcite napisane "supersport". Bolo tam urcite napisane "sport" a mozno este daco, alebo aj nie. Uz neviem. No a ako som spominal, vnutri je daka Miyota a sekundovka bola povodne oranzova.
Martz Odesláno 4. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2009 Já si tady dovolím jeden nejen quartz, ale dokonce digitální příspěvek - to jsou moje sportovní hodinky
bandicoot Odesláno 8. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2009 Fortis B-42 Fliegerchronograph
tombed Odesláno 8. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2009 no Bandi, už jsem to psal včera Kibimu nemůžu vynechat ani tebe... další adept do kalendáře 2011...
Bert Odesláno 8. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2009 (upraveno) vraby napsal: že by ? No, spíš že by NE. Za tuhle cenu v tom není rejže, ale Primáckej kalibr. (raději bez komentáře k tomu, co je a co není jejich kalibr :-). Pohledem dál zjistíš, že jsou jiný ručky. A co nezjistíš z téhle fotky je, že verze s MIYOTOU má plné dýnko, ale nyní nabízené SUPERSPORTY jsou s dýnkem proskleným. EDIT: asi tak pět let starej model. Upraveno 8. listopadu 2009 uživatelem Bert
Návštěvník krystekomega Odesláno 10. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2009 bandicoot napsal: Fortis B-42 Fliegerchronograph Piękne zdjęcie Krásný obraz
Horhe Odesláno 17. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2009 seiko monster, seiko 5, skagen
Mike. Odesláno 17. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2009 bandicoot napsal: Fortis B-42 Fliegerchronograph Hodně povedené foto.
Martz Odesláno 17. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2009 Tak já zkusím vylepšit reputaci po tom příšerným příspěvku s digitálkami na předchozí stránce...
Juraj11 Odesláno 17. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2009 pokus,ale nic moc.Chtělo by to lepší podmínky a hlavně foťák
lolohh Odesláno 17. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2009 Juraj11 napsal: pokus,ale nic moc.Chtělo by to lepší podmínky a hlavně foťák http://zmenseni.kategorie.cz/
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se