Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
2 hours ago, Roland Sands said:

Pořád nechápu kdo je tady konkrétní cílová skupina... Puberťáci budou utrácet $400/350e za manuální kapesní hodinky které budou muset co pár dní natahovat a nosit na krku/batohu? Nebo se počítá s tím že jim to koupí rodiče? Je tu někdo kdo plánuje pořízení pro další generaci nebo pro sebe?

Jediní kdo projevil zájem jsou flippeři... a těch už má AP dost :D  ne.?

Patek dělá hnusný hranatý hodinky (cubitus), AP plastové kapesní hodinky... doufám že VC se bude držet od těchto akcí dál. :sad01_anim:

Podle mě je to náhrada za "trend" Labubu. Ženy si to dají na kabelku a chlapi si je zacvaknou do pouzdra, které vyrobí třetí strana a budou "mít" AP... 

Odesláno

Stejně legrace pozorovat, co dělají socky, marketing a touha flexit na jedné straně a na straně druhé, co jsou lidé schopni udělat pro pár EUR navíc..... :( 

• Like 1
Odesláno

Ak bolo cieľom AP pár fotiek na sockách, ako na tú kolaboráciu stoja rady flipperov, tak gratulujem, podarilo sa. 3x hurá. A teraz prosím "ku strojom" a vyriešiť kaziaci sa chronograf. Díky

Odesláno

Omega - check

Blancpain - check

Audemars Piguet - check

Cakam na Rolexa! Plastak do kazdej rodiny!

Odesláno

Já jsem vždycky snil o hodinkách značky Breguet, tak snad se poštěstí. S plastovým tourbillonem samozřejmě.

• Haha 2
Odesláno
2 hours ago, miguel said:

Omega - check

Blancpain - check

Audemars Piguet - check

Cakam na Rolexa! Plastak do kazdej rodiny!

Nejsem majitel AP, takže mě to neuráží, u Omegy jsem byl trochu rozpolcený a nedej bože se k takové neřesti upsat Roulex, tak to psychicky upřímně nedám 😆 

Odesláno

Celá ta věc je pro mě vlastně naprosto fascinující. Všichni vidí jak dopadly Moonswatche. I přesto je kolem nich naprostá mánie spojená s občas až absurdními maržemi překupníků, které jsou ve finále vyhozenými penězi. 

Možná se na to ale dívám nedobře a prostě jen nejsem cílovka :) 

• Like 1
  • Dát hlas 1
Odesláno
před 18 hodinami, Roland Sands napsal:

Pořád nechápu kdo je tady konkrétní cílová skupina... Puberťáci budou utrácet $400/350e za manuální kapesní hodinky které budou muset co pár dní natahovat a nosit na krku/batohu? Nebo se počítá s tím že jim to koupí rodiče? Je tu někdo kdo plánuje pořízení pro další generaci nebo pro sebe?

Jediní kdo projevil zájem jsou flippeři... a těch už má AP dost :D  ne.?

Patek dělá hnusný hranatý hodinky (cubitus), AP plastové kapesní hodinky... doufám že VC se bude držet od těchto akcí dál. :sad01_anim:

hele ja o tom vážně uvažuju i když RO mám a možná právě proto.

Retail cena plasťáků mě nijak neruší, protože stejně jako sem koupil knihu za +300ecek a prolistoval ji všehovšudy 2x, tak tyhle plastový srandy si pověsím na lampičku u monitoru a občas je natáhnu a uvidím je určitě častěji než knihu v knihovně.  A vlastně se mě to docela líbí, je to takový veselý 😊 holt sem asi divnej

• Like 1
Odesláno

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...